Cacealmaua lui DDiaconescu

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

si uite asa ai ajuns la vorba mea Deceneus, o restructure sanatoasa e cea mai buna solutie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:



Amonar, eu din articol am inteles doar ca e vorba de un cont al unei companii care se ocupa cu tranzactii de bitum, cont pe care aceasta in detine la banca HSBC, deci nu ca este un cont care "apartine" bancii, deci nu sunt banii bancii in acest cont, ci ai firmei respective. Asa, milioane de persoane fizice si mii de companii au conturi la HSBC (inclusiv soacra-mea are compania ei - mica - cu cont la banca asta ) - iar banca niciodata nu va confirma sau infirma (deoarece nu are voie sa faca acest lucru), fara ordin judecatoresc, existenta contului si nu va divulga daca banii exista sau nu.

Dark Bendis
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Uitati fetelor la ce tot meditez.
Nu stiu cate dintre voi ganditi ca mine, anume ca in jungla asta trebuie sa ne mentinem treji si sanatosi la minte!
Pornind de la premiza ca Oltchim este o intreprindere care asigura locuri de munca si taxe la Stat( in caz ca se privatizeaza si devine rentabila) dar si necazuri ( eu sunt afectata in zona judetului Arges prin poluare), cum privim noi aceasta actiune a Guvernului de privatizare?
Sare in ochi din prima conditiile de privatizare care clar se doreau in favoarea unei anumite firme care detinea deja ceva actiuni!
Acum, interventia lui DD devine f. interesanta pt. ca pe de-o parte a dejucat manevrele murdare si paguboase ale guvernantilor, iar pe de alta parte isi joaca statutul de partid in ascensiune care a facut anumite promisiuni electoratului sau si se bazeaza pe niste rezultate avantajoase la urmatoarele alegeri.
In acest context nu cred ca DD a mers la cacealma dar cred ca Guvernul face tot posibilul ca acest contract sa nu fie semnat!
Cum sa dai un camion de bani si sa nu ai niste garantii ca nu te falimenteaza creditorii?
Firma aia a lui Vuza mi se pare tare dubioasa!Cumpara ei la pretul lui DD numai pachetul Electrica? Asta cred ca era pusa ca sa controleze pe oricine achizitiona actiunile Oltchim!
De ce este dubioasa? Se prezinta ca firma cu profil in domeniu.Atunci de ce nu a achizitionat actiuni?
Daca acest contract este semnat, USL o ia la vale, nu va mai avea never majoritate in parlament si adio visuri!

Va asigur ca nu urmaresc interesele niciunui partid ci numai interesele mele ca cetatean al acestei tari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Am facut ceva sapaturi cu referire la firma fantoma, gliding ltd si am vazut ca proprietarul este un olandez (numele lui este scris pe siteul bitumart):
L-am puricat ma departe si am aflat ca este un avocat/jurist in domeniul fiscalitatii. Pe langa asta mai este scriitor de thrillers si romane politiste. Pe langa asta este un businessman, implicatin tot felul de afaceri si legat de tot felul de firme si din America. De prin ziare am aflat ca in 2009 a cumparat unul dintre cele mai renumite monumente istorice din centrul Amsterdamului. Acesta a ars pana la temelie in noaptea de revelion. Era locuit. L-a cumparat cu cateva milioane si a depus planul de renovare la primarie pt reconstructie, plan care ar mai fi costat inca cateva milioane. Primaria nu a fost de acord cu planul de renovare. Anul trecut, am citit, ca banca il cauta pt ca nu isi mai platea ipoteca....
Deci, daca e vorba de mafie, atunci mai bine mafia straina decat cea romaneasca

B.nica, rationamentul meu este simplu
1 daca DD vrea sa devina presedinte nu se joaca cu poporul (cel putin pana la alegeri): Daca poporul descopera ca e omul lui cutare si cutare sau a nu stiu carei mafie, nu cred ca va mai fi dorit
2 daca vrea doar atentie (nu inteleg de ce, dar poate aduce bani la punga) atunci se distreaza de filmul pe care il ruleaza si regizeaza el insusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Amonar, .
Prima alternativa este plauzibila pt. ca se potriveste cu secretomania cu care s-a inconjurat DD care nu ii este caracteristica.
Daca vroia numai atentie fabula cu nu stiu ce sustineri din diverse parti, iesea mai mult cu declaratii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Amonar, .
Prima alternativa este plauzibila pt. ca se potriveste cu secretomania cu care s-a inconjurat DD care nu ii este caracteristica.
Daca vroia numai atentie fabula cu nu stiu ce sustineri din diverse parti, iesea mai mult cu declaratii.

- Si omul cel mai informat din Romania, o Romania care are cele mai stufoase servicii secrete, nu stie cu cine-i cuplat DD?
- Sau stie si participa la mascarada, ca sa se amuze copios si sa compromita USL-ul in alegerile care urmeaza.

Mi se pare ca cineva se joaca cu focul si cu soarta Romaniei, ca la ruleta ruseasca.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Ei Deceneus, dar ar mai fi o varianta mult mai de crezut dupa unele reactii: stiu serviciile bine ce este cu DD dar nu se amuza (si nici "omul" care isi face cruce la asa prostie) pt. ca trebuie sa faca fata unor guvernanti ff. nervosi!
In aceasta varianta cine se joaca cu focul si cu soarta Romaniei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Basescu......acu` e mai lacom de putere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Hodoronc-tronc! Ti-ai baut cafeaua Madalino?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

NO,no,DD isi bate joc nitel de guvern...pariu ca va face "senzational" cu mesaje cu da sau nu si intr-o saptamana scoate banii?

Hac,da` io cu cine votez?

Mergi la inceput