Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (35)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Cred ca am prezentarea cursului pe mail. Daca vreti o caut. Oricum va puteti duce la i lectie gratuita. Intrati pe siteul elor de la fast track kids

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Citat:
citat din mesajul lui kraluca

buna tuturor si poop bulgarasii iubti!
toti bulgarasii fac"pa" si "bravo"? noi implinim sapt viitoare 8 luni si nu vrea deloc sa faca faimoasele gesturi...

mami fericita de Ariana (05.02.2012)


Nici noi nu le facem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Neatza si de la noi,
propun ca ziua sa aiba 48 de ore ca mie nu-mi ajung 24...

Anda - gruia are 74 cm, cam micut fata de al vostru. Interesant cursul vostru. Si eu cu gruia vorbim impreuna dar ne intelegem separat...poate in timp.

Ileana - mie tare imi place tarcul ala. E stabil? Gruia de tot ce se prinde cade peste el....

Noi nu facem semne prea multe, el stie ce face. dar ne jucam dea prinselea. Il tin de manute si tati fuge dupa el. Chiue si fuge de se ascunde pe unde apuca. etare dragalas

Papam multa tzizti, am inceput sa-i dau mai multa papica. Nu va mai plangeti de dinti ca o sa apara. Eu am un mic rechin,azi dimineata m-a muscat de nas...are 7 deja, o sa-i cada mai repede?

papucei nu prea purtam, eu ii mai pun o pereche de sosete in plus si umbla asa pe afara (chiar si prin oras:P) o sa vreau niste paupcei de la tikki, dar momentan nu am acces la ei...

o zi buna va doresc
va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multe lunite, Kariss Yasmin si Codrin Nicusor!
Aerlilian, m-ai amuzat cu spaima ta ca intr-o zi cineva ti-l va lua. Ai grija, sa nu fi o soacra rea! Ti-o spune o mama de fete.
Bulinutza, sa inteleg ca pana acum Filip dormea toata noaptea? A mea abia de vreo 2 saptamani a inceput sa se scoale doar de 2 ori pe noapte, pana de curand se scula de 3-4 ori pe noapte. Mi-e si teama s-o laud, mi se pare super ca nu trebuie sa ma scol prea des, la Maria ma sculam de 5-6 ori pe noapte la aceeasi varsta.
Alina, felicitari ca reusesti sa faci atatea cu 2 copii pe langa tine, mie nu-mi iese.
Maria e in continuare cu febra mare, nas infundat, dureri puternice de cap si varsaturi. Ne e teama de ce e mai rau (am citit pe net si simptomele sunt asemanatoare cu meningita) asa ca ne paste o vizita la spital...

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Buna fetelor! V-am citit, dar e greu cu raspunsul de pe tel.
In primul rand va multumim pt urari si intoarcem si noi ganduri bune pt toti bulgarasii sarbatoriti.
Noi suntem la Orastie si asta ne ocupa tot timpul.Avem un Labus si o Lili (pisica) dupa care alergam non-stop. Nu mai sta in fund, doar in picioare, se agata de orice ca sa se ridice, rade, gangureste, dar nu face gesturi intentionate ca si "pa" sau "bravo"...Mai este timp..
Mancam bine, crestem frumos, dar cu dormitul am ramas tot asa, adica groaznic. Avem 2 dinti jos si cred ca se pregatesc si cei de sus.
Azi am pedepsit-o, pedeapsa ce o va primi cand va ajunge la varsta de 16 ani si va vrea la club. De la ora 4 mi s-a trezit si a inceput sa se joace, sa rada in hohote, sa ma traga de par. A mai adormit pe la 5:30 pana la 6:20 cand am luat-o de la capat cu energie. Sunt zombie..
Ileana ma bucur ca ai terminat cu bine cu masterul si, mai ales, ca ti-ai recuperat actele.
Va pupam pe toate

Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela
M-am nascut fara sa vreau, am sa mor fara sa stiu, lasati-ma sa traiesc cum imi place...
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Ursulet ce ti-au dat pt candida? Cred ca am facut si noi o candida de la pampers sau servetele umede. A inceput cu o bubita si acum e plina, cu toate ca am folosit servetele umede doar in aeroport si pe tren.
Lady te distrasi, hm?!
Sara si eu is batucita de oboseala si cu memoria in cui. Ieri am facut un chec si a trebuit sa imi scriu reteta pe hartie, cu toate ca am facut checul ala de sute de ori. Si nu am energie, parca mi-e lene si somn tot timpul, is tafnoasa si iritata..Tre sa iau si eu ceva

Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela
M-am nascut fara sa vreau, am sa mor fara sa stiu, lasati-ma sa traiesc cum imi place...
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

of, lexi ,sa va ajute DD sa treceti peste problemele mariei si sa fie iarasi vesela si sanatoasa.

anda, interesant cursul la care mergeti si fain ca deja iti arata si imita unele semne/vorbe ,a mea nu stie inca unde ii sunt partile corpului( mai putin una dar care e in pampers tot timpul ),dar face de vreo luna tai-tai(asta inseamna pa-pa in ardeleneste) si bate din palme doua-doua, doar daca ii zic ,nu tre' sa mai fac si eu...eu zic ca cu putina repetitie se invata si astea destul de usor,ei acum sunt ca niste catelusi care sunt dresati de noi sa faca anumite gesturi...

miha, cat stati in tara? poate de data asta reusim sa ne vedem cumva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Sotul zice ca daca n-o doare cand baga barbia in piept, nu e meningita. Si ea zice ca n-o doare. Sper sa nu ne pacaleasca. Acum vad ca nu mai are febra, dar la ea noaptea e cu probleme. Zice ca nici capul n-o mai doare. Iar de varsat a varsat o singura data... Sper sa se amelioreze situatia.
Miha, distractie placuta in tara si intalnire placuta, daca te intalnesti cu fetele.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Lexi nu te gandi la ce e mai nasol, sanatate multa!

Sunt cam in graba, ma coplesteste ce am de facut prin casa, nu stiu pe ce sa pun mana si nu fac mai nimic. La calcat am cam renuntat, acum abia ajung sa pun hainele curate la loc.

Azi Cristi dormea in patul mare nesupravegheat, s-a trezit si fara sa scoata vreun sunet - cum facea pana acum - a trecut peste toate barierele facute din perini, plapuma, etc, si a picat direct in bot, pe covor, de la vreo 35 cm. De dincolo s-a auzit de parca ar fi picat o mobila grea. S-a lovit la nas si la una din arcade banuiesc, avea pete rosii in zonele respective. Asta ca tot m-am laudat ca stie sa cada . Nici nu stiu ce sa urmaresc ca sa ma asigur ca e ok.

La urmatorul somn l-am pus pe tati de veghe, a acceptat bucuros ca poate sa se joace pe laptop. Istoria s-a repetat, fara avertisment s-a ridicat in 4 labe si a pornit, spre cea mai apropiata margine. Insinct de conservare zero. Noroc ca tati era pe faza. Oare cand naiba vad golul si se intorc cu picioarele inspre margine?

Noi nu facem nici pa-pa nici bravo, dar mi se pare ca incepe sa intuiasca ce ii spun, cel mai bun exemplu "unde-i Andra?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Ela stam pana in 24 octombrie. Sper si eu sa ne vdm, dar e asa nasol cand depinzi de altii cu masina
Lexi pupa fata frumoasa! Sanatate multa!

Fetelor care ziceati ca faceti iaurt din lapte de capra? Cum se face? Spre marea noastra rusine, cu 120 de capre in batatura, dar nu stim sa facem iaurt Eu i-am luat ieri din Kaufland la fata, Iaurt Zdravan de la Napolact
Mai vorbeati de iaurtiera? Ati folosit? Unde ati vazut/cumparat? Cam cat costa?

Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela
M-am nascut fara sa vreau, am sa mor fara sa stiu, lasati-ma sa traiesc cum imi place...
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput