12 Apostoli ai lumii in care traim
Raspunsuri - Pagina 4
ina.click spune:
Spanx intra in categoria machiajului corector si a sutienului cu burete. Eu zic ca probabil sunt ok pt diverse evenimente si mai ales pt diverse poze, etc, cum e cazul astora, care-s as criticate pt un colacel sau pt un rid de zici ca mananca din banii cititorilor.
singura chestie e ca eu imi imaginez ca sunt teribil de inconfortabile articolele astea, mai ales vara.
eu nu vad mare diferenta intre spanx si burtiera cu crac a mamaiei. O fi la calitatea materialului, dr arata fix la fel.
Grup despre gradinite, crese, bone, scoli pe FB:
https://www.facebook.com/groups/397305800323707/
ina.click spune:
Giulia, nu cred ca is foarte confortabili de purtat toata ziua, dar pt o seara pe undeva cred ca merge. Pana la urma, strang. Si cat poti sta asa stransa, hai o ora, doua...da nu toata ziua. Nu stiu, nu ma pricep, eu mi-as lua chiloti cu burete daca as gasi , sunt in extrema ailalta, snur.
Hai ca am deviat de tot topicul.
Foarte frumos din partea celor 12 oameni. Apostoli sau nu.
Grup despre gradinite, crese, bone, scoli pe FB:
https://www.facebook.com/groups/397305800323707/
Eleni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui capcaunul Fara Jiji n-are niciun Dumnezeu poza asta de grup. |
N-ai inteles... nu e cina cea de taina. E doar un cocktail premergator mesei. La masa festiva sigur apare si Iluminatul.
P.S. Nu stiu ce naiba am azi, ma mananca limba. Cu zero valoare adaugata as zice, ca tot ma dadeam lovita zilele trecuta cand cautam semnificatii adanci.
saskia spune:
citat din mesajul lui capcaunul Fara Jiji n-are niciun Dumnezeu poza asta de grup. |
Lol. Pai da ca si ala face donatii la greu din averea dobandita numai el stie cum, nu cred ca din numaratul oilor, azi avem o oaie, maine 500 si poimaine palat cu aur in capitala .
Aqai spune:
Stai, Eleni, ca eu imi imaginez asa: merge acasa de la sedinta foto, il intalneste pe drum pe EL, il invita in limuzia luxoasa si pana acasa il farmeca bine cu parfumuri si sampanie; acasa se scuza elegant si fuge pana la toilet unde se da jos din spanx si abordeaza o lenjerie vaporoasa si ceva mai inchisa la culoare sa nu se vada bine prin ea
As mai zice ca ma mananca limba, da' nu e politically corect ce am de zis
ocebine spune:
Total-total off topic: La tinute de seara sau fuste creion, eu abordez cu entuziasm Spanx...de la o virsta (tusit discret) nu mai stau toate chiar la altitudinea initiala...si decit sa ai dunga chilotului vizibila sau sa nu cada o rochie matasoasa "bine", atunci mai bine Spanx!
Mentionez ca nu mai sint in cautare de masculi asa ca sotul din dotare nu-i chiar surprins de "urme" (asta chiar m-a distrat....de parca daca s-a ajuns la "piele" barbatii mai au spirit de observatie la "urme")
buflea spune:
citat din mesajul lui ina.click exista corsetele alea body blah, cu tot cu craci, etc, care remodeleaza corpul chipurile. Nu remodeleaza nimic decat vizual, sunt asa, ca un dig de elastan si lycra in calea valurilor de sunci. Dar mie mi se par practice daca e o plinuta care si-ar dori si ea sa poarte totusi o rochie de seara si sa nu arate ca omuletul Michelin. Beyonce poarta din aia, tanti aia Queen something (negresa grasa, f frumoasa, apare prin comedii si Chicago), Oprah, etc. Practic ridica fundul si subtiaza burta si coapsele - what more could you ask? :D |
Puah, sunt invidioasa - cum de ai reusit sa te uiti sub fusta atator staruri ?
Daca ati trecut la confesiuni din astea de sub fusta atunci o sa spun si eu ca sunt onorata de o asemenea companie in materie de chiloti ... si nu, nu sunt deloc incomode, ca doar nu va imaginati ca strang de nu mai ai aer sa respiri ... ca sa explic asa pe intelesul tuturor, "aduna tot ce atarna" ...
P.S. Si pe tanti aia o cheama Queen Latifah
saskia spune:
Deci eu am purtat vara in Romania la 40 de grade, la o nunta sofisticata si dimpotriva nu mai transpiri, caci ei stau foarte strans pe tine. Mie nu mai imi par incomozi, ci dimpotriva foarte utili.
Si mamele noastre purtau furou pe sub haine si oricum o rochita pica mult mai bine pe tine cu chestiile astea pe dedesubt. Eu am si body care se prinde sub chilot, si tine bine strans toti colaceii adiacenti. Ma rog nu fac reclama, dar eu sunt fan.