12 Apostoli ai lumii in care traim

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

stiti ce mi-a spus in cuvinte dezarmant de simple tatal unor copii la care am mers cu ceva din partea comunitatii DC ntr-o campanie umanitara...!?

ca ne multumesc din tot sufletul, ca ei primesc orice, dar ca bucuria si satisfactia sunt mai mari de partea celor care ofera...

si iata cautand pe net am gasit aici un www.manager.ro/articole/afla/36-de-constatari-stiintifice-despre-fericire-21993.html br / " target="_blank">material interesant

1. Te simti mai bine cand oferi, decat atunci cand primesti

Oricare ar fi filozofia ta privind cadourile, ai putea crede ca fericirea vine din banii cheltuiti in scop personal - dar potrivit unui studiu realizat de trei cercetatori americani, cei care ofera sunt mult mai fericiti decat cei egoisti.

edit: ma gandesc la bogatii si influentii lumii la modul general, nu neaparat la cei 12 din aceasta discutie
...vis a vis de reducerea impozitelor, poate daca banii donati ar fi virati catre stat iar cei care conduc (in mare majoritate tot cei care sunt in spatele acestor acte caritabile rasunatoare) i-ar directiona catre bunastarea si gradul de civilzatie din propria tara....
cei care primesc sprijin ar putea si singuri sa si-l asigure...

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

De dragul Artei

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Rall, cu siguranta e photo-"chop" in poze, dar am vazut si in emisiune, avea o bluzita flu-flu si nu se vedea nici o sunculita, nimic.Clar m-am gandit ca trebuie sa aibe un corset, ceva care sa mascheze bine.

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Daca oamenii aceia au asa de multi bani incat isi permit sa doneze, eu zic ca trebuie s-o faca cum/cand/cui/de ce vor ei. De ce sa dea statului impozit si sa hotarasca un politician corupt/sau nu unde sa-i investeasca?
Bravo lor ca sunt filantropi. Mai ales ca este vorba de sume mari.
Asa ca hai sa nu fim invidiosi si sa-i admiram!

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Spanx sunt niste chilotei cu piciorus elastici care tin toate cele la locul lor.

Alinuk exact. Eu cred ca daca intr-adevar bogatii si puternicii lumii ar vrea, astazi nu ar muri mii de copii de foame prin India sau Africa. Balanta e groaznic de deformata. Unii au ingrozitor de mult, iar altii nimic . Si va rog sa nu incepeti cu "daca ar munci". Nu cred ca vreun copil din India care cauta printre gunoaie ca sa gaseasca o coaja de paine se poate gandi decat la supravietuire, in timp ce un copil normal dintr-o tara normala are acces la educatie nu numai la un sandvis.

Asa ca daca s-ar dori cu adevarat asta, s-ar putea rezolva, exact de catre aia puternici. Si cei bogati sunt puternici, fiindca ei finanteaza alegerile, fiindca ei fac lobby, fiindca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana vio

Daca oamenii aceia au asa de multi bani incat isi permit sa doneze, eu zic ca trebuie s-o faca cum/cand/cui/de ce vor ei. De ce sa dea statului impozit si sa hotarasca un politician corupt/sau nu unde sa-i investeasca?

Alexandra Maria
14.12.2007

Cine e invidios si cum sa poti sa fi naiva sa crezi ca ei nu influenteaza politicienii. Toate campaniile din alegerile americane sunt facute din donatii, de unde crezi ca vin donatiile. Bingo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Citat:
citat din mesajul lui saskia

Citat:
citat din mesajul lui dana vio

Alexandra Maria
14.12.2007

Cine e invidios si cum sa poti sa fi naiva sa crezi ca ei nu influenteaza politicienii. Toate campaniile din alegerile americane sunt facute din donatii, de unde crezi ca vin donatiile. Bingo!

Nu sunt naiva, dar n-am avut impresia ca este vorba despre donatiile catre partea politica. Atunci nu mai discutam despre filantropie.
Cum spuneam sunt banii lor, fac ce vor cu ei.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

exista corsetele alea body blah, cu tot cu craci, etc, care remodeleaza corpul chipurile. Nu remodeleaza nimic decat vizual, sunt asa, ca un dig de elastan si lycra in calea valurilor de sunci.

Dar mie mi se par practice daca e o plinuta care si-ar dori si ea sa poarte totusi o rochie de seara si sa nu arate ca omuletul Michelin. Beyonce poarta din aia, tanti aia Queen something (negresa grasa, f frumoasa, apare prin comedii si Chicago), Oprah, etc.

Practic ridica fundul si subtiaza burta si coapsele - what more could you ask? :D

Grup despre gradinite, crese, bone, scoli pe FB:
https://www.facebook.com/groups/397305800323707/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaNews spune:

In Canada (si subliniez Canada pentru ca nu stiu cum e in US) se face diferenta intre "don de binefacere" si "contributie politica".

Avantajele fiscale de care vorbeam sunt legate doar de prima categorie, a doua categorie desi este recunoscuta, nu procura donatorului decat avantaje infime la nivel de impozit, dar in mod sigur la nivel de afaceri si imagine avantajele sunt mult mai mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

exista corsetele alea body blah, cu tot cu craci, etc, care remodeleaza corpul chipurile. Nu remodeleaza nimic decat vizual, sunt asa, ca un dig de elastan si lycra in calea valurilor de sunci.

Dar mie mi se par practice daca e o plinuta care si-ar dori si ea sa poarte totusi o rochie de seara si sa nu arate ca omuletul Michelin. Beyonce poarta din aia, tanti aia Queen something (negresa grasa, f frumoasa, apare prin comedii si Chicago), Oprah, etc.

Practic ridica fundul si subtiaza burta si coapsele - what more could you ask? :D

-------------------------------------
Grup despre gradinite, crese, bone, scoli pe FB:
https://www.facebook.com/groups/397305800323707/

Complet off topic, dar am ras cu behaieli la imaginea omuletului Michelin...
Asta cu pititul dupa spanx (na ca mi-am imbunatatit vocabularul) e cam ca gardul vopsit... daca agati ceva in drum spre casa si dai jos elasticul de pe tine, nu numai ca reversi, dar mai esti si plina de urma elastice... sau nu?!... brrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Deci eu oricat as slabi, tot am colacei si ma gandeam ca daca merg undeva, si daca sunt confortabili m-as incumeta sa port o chestie dáia care sa mascheze. Nu ma revars, dar nici nu mai sunt trasa prin inel.
Daca nu-s confortabili, mai bine nu.

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput