12 Apostoli ai lumii in care traim

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

De programul BiblioNet din bibliotecile romanesti ati auzit? Tot de o fundatie a lui Bill Gates este finantat.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Sunt apostolistoli, da, in viziunea mea. Nu cred ca e o jignire pentru cei biblici.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Eu ma bucur ca fac si actiuni umanitare si desigur nu-s numai eisi da la suma asta, sunt cam "zei".

Da' ma chinuie o intrebare ce-o purta Oprah asta de nu i se vad niciodata sunculitele/colaceii? Nu radeti, daca aflu va impartasesc si voua.

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui giulia71

Da' ma chinuie o intrebare ce-o purta Oprah asta de nu i se vad niciodata sunculitele/colaceii?

Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

offtopic

good point, giulia :D si eu imi bat capul de cate ori vad vreo "diva" d-asta mai plinuta care e smooth ca ... era sa zic bebelusul, da' si lui i se vad colaceii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui giulia71

Da' ma chinuie o intrebare ce-o purta Oprah asta de nu i se vad niciodata sunculitele/colaceii? Nu radeti, daca aflu va impartasesc si voua.

Spanx!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaNews spune:

Apostoli sau nu (eu am inteles cuvantul ca o metafora si nu la sensul propriu, religios la care s-au referit unele dintre fete), filantropi sau nu, eu zic ca este si un dedesupt financiar.

Daca legea fiscala in alte tari este ca cea din Canada, donatiile facute de bogati reduc impozitul de plata, cu alte cuvinte in loc sa contribuie la binele societatii indirect prin impozitele platite la stat si Guvernul sa distribuie dupa bunul plac fondurile, bogatii distribuie direct banii care ar fi trebuit platiti ca impozite, acolo unde considera ei ca este nevoie.

Warren Buffet este chiar unul din militantii miscarii "bogatii nu platesc destul impozit" asa ca nu ma mira prezenta lui printre cei 12.

Bravo lor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Sincer eu m-as bucura mai mult sa vad ca puternicii lumii (astia sau care or mai fi) sa schimbe efectiv unele lucruri astfel incat sa nu mai fie nevoie de pomana, filantropie, ajutoare. Ci ca oamenii sa aiba cu totii un nivel satisfacator de viata si sa nu ajunga sa fie la mana unor filantropici d-astia .

Dar asa sunt eu mai sceptica si nu cred ca tot ce scrie presa e chiar pe bune (pentru unele articole mai nou a aparut termenul de platit, adica articole ce se platesc pentru diferite reclame, scopuri, spuneti-le cum vreti).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Evident, termenul de Apostol este metaforic...

Si eu ma mir de Bon Jovi ca e in primii 12... Stiam ca e filantrop, ca are o casnicie exceptionala (si daca ar fi avut fisuri americanii aveau grija sa le puna in tabloide)... eu il admir ff mult... si cu atat mai mult de cant am mers la concertul lui din romania; m-a marcat pasiunea cu care isi face meseria; cel putin pentru mine a fost o lectie.

Oprah normal ca e "ajustata" electronic... A mai avut ea perioade in care a slabit dar mereu a revenit la formele mamei naturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Ce e asta? sa-mi fie iertata nestiinta
[/quote]

Spanx!

"The surest sign of intelligent life in the universe is the fact that none of it has tried to contact us". Calvin and Hobbes

[/quote]

Mergi la inceput