poate stiti...daca aveti idee:)...
Nu stiu daca e bine aici sa intreb dar intreb
-stiti unde as putea repara jucarii electronice?(de ex un atv electric si un laptop de asta de jucarie)
si inca o intrebare ca sa nu mai deschid alt subiect
-cum scot mirosul de pipi din papuci?:))
baietelul a facut de vreo2 ori pe el si a ajuns si in adidasi ,i-am spalat,le-am pus si pudra in int. dar nu pot scapa de miros:(
Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
Raspunsuri
madutza_bra spune:
Cu electronicele nu stiu sa te ajut ...
... dar adidasii ii poti baga la masina de spalat, sigur iese mirosul
oanap85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra Cu electronicele nu stiu sa te ajut ... ... dar adidasii ii poti baga la masina de spalat, sigur iese mirosul Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
la masina i-am spalat si nu a iesit :(
oanap85 spune:
citat din mesajul lui Alexandra Pune in adidasi niste pliculete cu lavanda, din alea pentru molii. |
buna idee,mersi
MACARIE spune:
si bicarbonatl de sodiu scoate mirosul
pt atv de poti duce la un service auto care are si electrician , eu asa i-am reparat masinuta fetei
-----------------------------------------------------------------
Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658
Raza de soare spune:
citat din mesajul lui oanap85 -cum scot mirosul de pipi din papuci?:)) baietelul a facut de vreo2 ori pe el si a ajuns si in adidasi ,i-am spalat,le-am pus si pudra in int. dar nu pot scapa de miros:( |
Lasa-i o zi/noapte intr-un lighean cu balsam de rufe foarte putin diluat. Sau in apa cu otet.
DE VANZARE
Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.
oanap85 spune:
raza de soare i-am spalat cu un sertar plin de detergent si tot miroase,ma indoiesc ca balsamul rezolva ceva insa ideea cu otet e buna,macar daca miroase sa miroase a otet in loc de pipi:)
macarie mersi ,nu stiam ca e bun bicarbonatul si la asa ceva
la un electrician se gandea si sotul meu ,acum ca mi-ai confirmat ca se pricepe o sa -l duc macar sa vada daca stie ce are
pur si simplu nu se mai incarca,dar a si stat f mult timp descarcat
si voi duce si laptopul ala de jucarie poate cunoaste si la ala
Oana_B spune:
Uhm, am si eu o idee mai neconventionala. Sa te duci la magazinele pentru animale, au tot felul de solutii pentru scos sau curatat mirosul de pipi si petele de pipi, spray, detergenti. Daca merge pentru catei si pisici, poate merge si pentru pipi uman? Zic si eu.
oanap85 spune:
citat din mesajul lui Oana_B Uhm, am si eu o idee mai neconventionala. Sa te duci la magazinele pentru animale, au tot felul de solutii pentru scos sau curatat mirosul de pipi si petele de pipi, spray, detergenti. Daca merge pentru catei si pisici, poate merge si pentru pipi uman? Zic si eu. |
nu m-as fi gandit la asta niciodata la asta ,buna idee
oanap85 spune:
dar daca reusesc sa scot mirosul va spun cu ce a mers ,poate va va folosi si voua