poate stiti...daca aveti idee:)...
Raspunsuri - Pagina 2
xxxwoman spune:
Hi hi ...
asta e anti=pipi de animale http://www.aldine.ro/index.php?route=product/product&product_id=996 va spun eu ca am avut pisici o lunga perioada... Nu miroase rau dar miroase extrem de puternic, probabil ca scoate mirosul din papuci.
Ai incercat dupa spalat la masina sa le scoti talpicii aia din interior sa-i speli manual? Sa papuceii frecati cu o periuta de dinti/unghii in interior, atat cat reusesti.
Eu sincer nu cred ca mai miros a pipi dupa o tura la masina de spalat.. Poate ai prins o vreme mohorata si nu s-au uscat cum trebuie, in cazul asta pot ramane imbacsiti. Mai spala-i o data si grabeste-le uscarea.
iulia_b spune:
Sunt asa de deosebiti adidasii aia? Ca banuesc ca dupa ceva timp ii raman si mici. Cu atatea solutii de cumparat si apa risipita ma gandesc ca mai bine ai cumpara altii noi.
oanap85 spune:
xxxwoman nu am incercat sa-i scot talpicii si nici nu incerc ca-i stric,sunt lipiti bine:D
dar voi incerca cu periuta si o solutie ceva si otet poate merge
iulia_b da sunt speciali:P ca sunt buni si mai bine cumpar solutie decat altii( doar nu cumar n solutii ,de asta am intrebat pe forum ca sa vad ce e mai bun) ,
da dupa ceva timp ii raman mici,dar ii are ramasi de la cel mare si poate ii raman si fetitei ..daca nu i-a rupt cel mare care la el tin o pereche de papuci care sunt mai de proasta calitate maxim , dar maxim 3 luni ,atunci chiar sunt buni papucii
eu prefer sa cumpar ceva mai bun care stiu ca -i raman si celui mic decat sa cumpar de proasta calitate care-i strica in scurt timp si pe urma iar tre sa cumpar ,in fond tot atatia bani !!
Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
dianad spune:
La masinuta lui Alex se stricase acumulatorul. Am dus-o la reparat la magazinul de la care am cumparat-o: intre liceul Sincai si Budapesta, pe partea cu liceul Sincai e un magazin cu biciclete si jucarii electrice. M-a costa anul acesta, in aprilie, un acumulator nou + ceva lipiri de fire 110 lei.DianaD & Alexandru 12 04 2006www.snapped.ro