Pachet (Mancare) ptr. scoala
Raspunsuri - Pagina 4
michelle-usa spune:
pe lista mea am urmatoarele:
lunch
chicken nuggets
snitzel porc
meatballs beef
meatloaf
hamburger
quesadilla
quiches
salami sandwich
chicken sandwich
cheese sandwich
beacon sandwich
peanut butter
pizza
tamali
hot dogs
sausage
snacks
cereal bars
cockies, muffins
nutella
fructe
loaf (check romanesc)
biscuits
yogurt
dry fruits
nuts, raisins
chips multigrain
brownies, blondies
juice 1/2wks
michelle
michelle-usa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Victoria_mami
Nu am vazut cream cheese cu ciocolata, da' e drept ca nici nu prea ma uit la cream cheese. Victoria a depasit faza de cream cheese, noi mancam pe faze. O luna-doua-6 cate ceva si apoi trecem mai departe. Am avut faza de caviar si sushi zilnic, faza de cream cheese, faza de paste goale, carnati, ciolan afumat (taiam carnea de pe el, manca 2 pe saptamana!), faza de branza felii cu mustar, acum (cum spuneam) e la faza de paste cu carne tocata si gravy (ptr. cine poate gaseste (Canada, USA, maybe) Hamburger helper) si faza de cheese strings. O sa ma uit dupa cream cheese. Victoria, Mami Nadia si Daddy au invins Leucemia! VICTORIA |
eu cred ca sunt prea multi aditivi in Hamburger Helper....si eu mai fac dar fff rar poate de 2 ori pe an (recunosc ca-mi place gustul).
la fel si cream cheese-ul cu cioco cred ca are mai multi aditivi decat cea regular...eu nu am cumparat niciodata.
michelle
michelle-usa spune:
din ce se fac acele rolls, wraps? din tortilla obisnuita?
eu intotdeauna cand mananc tortilla o coc un pic, la toaster ori in tigaie....ca parca e cruda.
dar vad wrap-suri cu cream cheese, salami,salata...asta nu pare coapta. e vreun altfel de tortilla sau ce e ?
are gust bun? eu nu am mancat niciodata?
michelle
ocebine spune:
Nu ni se pare cruda tortilla pe care o cumparam. E subtire si bine coapta pe ambele parti :)
Mai fac baietii chestii in pita pockets.
De obicei ei pun salata (arugula, romaine, spanac), rosii feliate, fel de fel de brinzeturi (variem saptaminal selectia: pepper jack, gouda, cheddar, morbier, mucegaite de tot felul, etc). Merg cu carne (pui la gratar sau ce am prin frigider) sau fara. Ori baga ardei gras ca-i crocant si dulce.
Peanut butter cu nutella iar e "in demand" (nu sintem "peanut-free" la scoala - au doar o masa care e peanut-free).
Aqai spune:
Ai mei sunt mari mancatori de alune si nuci de tot felul, dar ne facem ratia acasa, plus nutella, cu sau fara peanut butter. As fi fost mai fericita sa nu fim nut-free school, ca as fi acoperit mai usor si mai sanatos snacksurile, dar acu' asta e.
Michelle, 2 intrebari pls: care e diferenta intre meatballs si meatloaf? Si ce e tamali?
si legat de tortillas, si noi le mancam in general asa cum vin, nu m-am gandit ca ar fi crude.
Victoria_mami spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui michelle-usa
eu cred ca sunt prea multi aditivi in Hamburger Helper....si eu mai fac dar fff rar poate de 2 ori pe an (recunosc ca-mi place gustul). la fel si cream cheese-ul cu cioco cred ca are mai multi aditivi decat cea regular...eu nu am cumparat niciodata. michelle |
Michelle, eu sunt fericita ca mananca! E singura carne pe care o mananca... asa, si din greseala si tot ia si carne. Si da, si mie imi place gustul.
ocebine spune:
Tamales sint o mincare Latino-american#259; cam greu de f#259;cut acas#259; cum trebuie. Eu nu m-as apuca...
http://en.wikipedia.org/wiki/Tamale
Meatloaf e rulada de carne iar meatballs sint chiftele...aceea#537;i materie prima in diferite ipostaze.
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Aqai Ai mei sunt mari mancatori de alune si nuci de tot felul, dar ne facem ratia acasa, plus nutella, cu sau fara peanut butter. As fi fost mai fericita sa nu fim nut-free school, ca as fi acoperit mai usor si mai sanatos snacksurile, dar acu' asta e. Michelle, 2 intrebari pls: care e diferenta intre meatballs si meatloaf? Si ce e tamali? si legat de tortillas, si noi le mancam in general asa cum vin, nu m-am gandit ca ar fi crude. |
Meatballs sunt chiftelele facute buline (?) ca mingile, intelegi tu, alea clasice. Meatloaf e acelasi lucru, insa coapte in cuptor, in tava de chec si arata ca un chec, nu-s 'mingiutze'. Te-am lamurit?
eumada spune:
Sunt necajita...Eva refuza sa manance si plange....au mancare extrem de buna acolo,dar ea isi face greata.......nu-i bai ca are de unde slabi putin...are 1.02 m si 19 kilograme.....dar ma doare ca nu amnanca nimic nici acasa nu mai vre....revolta in toata regula....