Pachet (Mancare) ptr. scoala

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Aqai, azi a avut o clatita cu nutella si cand am ajuns acasa mi-a zis sa merg sa vad cat a mancat din ea! O mancase pe toata!!! Desi, pe drum imi spusese ca a luat '10 guri'

Stiu si eu de alergii si de la miros. Era un copil la clinica (un adolescent) care era alergic pana si la mirosul de capsuni. Am dus noi acum 2 ani de Craciun un platou mare cu fructe si mama copilului a rugat-o pe o asistenta sa ia tava de acolo (camera de joaca); a adus-o asistenta inapoi ptr. copii cand a plecat acel baiat. Eu stiam de alergia lui din vara, dar nu mi-am dat seama ca si el vine la clinica in aceeasi zi cu noi...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Sa va spun de lunch-ul nostru:

Au scos astia cream cheese cu ciocolata (amara si dulce, neagra si alba) sau cu caramel ... sunt incantati ei de gust si eu ca nu curge si nu se murdaresc.

Fica-mea mai vrea hummus pe paine sau pasta de masline.

Fiu-meu mai vrea peanut & jelly dar e deranjat ca curge jelly-ul si se murdareste.

Nu am vazut cream cheese cu ciocolata, da' e drept ca nici nu prea ma uit la cream cheese. Victoria a depasit faza de cream cheese, noi mancam pe faze. O luna-doua-6 cate ceva si apoi trecem mai departe. Am avut faza de caviar si sushi zilnic, faza de cream cheese, faza de paste goale, carnati, ciolan afumat (taiam carnea de pe el, manca 2 pe saptamana!), faza de branza felii cu mustar, acum (cum spuneam) e la faza de paste cu carne tocata si gravy (ptr. cine poate gaseste (Canada, USA, maybe) Hamburger helper) si faza de cheese strings. O sa ma uit dupa cream cheese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aqai

Nadia, e bine ca ai timp dimineata!

noi am avut

pachetul 1: iaurt, alge, mar, stafide, adrei rosru
pachetul 2: iaurt, chec, mar, branza telemea, salata verde

si pt fiecare cate un sandwish mic, de obicei il aduc acasa nemancat, se ating de el doar daca crapa de foame si e pus acolo cat sa am eu constiinta linistita

Aqua, spune-mi te rog, cum se combina cele de mai sus? Adica mananca intai iaurtul, apoi algele (astea sunt uscate/fierte cum sunt?) apoi mar, ardei... sau le amesteca pe toate sau cum? Mananca cu furculita, lingurita, cu mana? cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

Iti spun cum sper eu ca le mananca, in realitate copiii le combina in fel si chip.

Ma gandesc, fiindca dimineata a mancat bine acasa, ca ar trebui sa manance intai stafidele si marul. Da' cum e terminat dupa alge, probabil incepe cu ele Astea sunt ca niste foite subtiri de hartie, ceva mai mari decat o carte de vizita, sunt prajite si vin in pachetele la magazin. Le mananca cu mana.

Apoi la pauza 2 ar trebui sa-i fie mai foame si ma gandesc ca mananca sandwishul cel mic cu ardei (cel mare chiar si l-a mancat ieri, yupiiii, cel mic l-a adus glorios acasa) si iaurtul. Iaurtul il mananca din cutie cu lingurita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Cum arata algele alea ? Pune si tu o poza cu cutia sa incercam si noi, desi asa dupa descriere, nici mie nu prea imi vine sa le gust

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Buflea, alegele cred ca sint cam asa: http://www.traderjoes.com/pdf/onthecounter-seaweed.pdf

Si la noi baietii servesc cu spor asa ceva...e aceeasi chestie cu care in infasoara sushi (dar mai crocanta).

La noi snackul pentru l-a scoala l-a preluat sotul ca el e maestru la sandwiches...ii intreaba de seara ce vor si creeaza ei niste combinatii de te doare mintea...orice de la sandwich clasic pina la fel de fel de wraps ciudatele. Oricum, nelipsite sint fructele (ce avem in casa) si "ceva dulce"...o bucatica de ciocolata neagra, o felie de ce avem prin casa, etc. Nu putem baga la pachet ceva neaprobat de cu seara inainte ca vine nemincat.

Mergi la inceput

Yup, cam alea sunt. Acuma vin intr-o multime de forme, cu gusturi, cu aditivi, cu te miri ce :)

dar sunt si unele simple care sunt doar putin sarate si prajite, nu gasesc un link cu ce-i pun eu lui in pachet. Sunt foarte hranitoare, si eu am rezistat intr-o zi cu 3 pachetele de alea :)

mama, ce bine ocebine ca ai scapat de pregatit lunchbag ....

azi l-am dotat cu omleta facuta stil placinta cu o felie de paine, 2 piersici, 1 wafle si ceai. o sa fie cam flamand dupa scoala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

Am inceput si noi gradinita de saptamana trecuta si deja sunt in pana de idei, mai ales ca Victoria nu prea mananca sandwich... deci, ce altceva? Va rog, idei! Multumesc.

Victoria, Mami Nadia si Daddy au invins Leucemia!

VICTORIA

Fara nici o legatura cu subiectul,vreau sa-ti spun ca ai cea mai frumoasa semnatura!!!!
Ma bucur mult ca printesa Victoria e bine

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Buflea, daca googlaesti roasted seaweed images o sa vezi mai multe.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

Am inceput si noi gradinita de saptamana trecuta si deja sunt in pana de idei, mai ales ca Victoria nu prea mananca sandwich... deci, ce altceva? Va rog, idei! Multumesc.

Fara nici o legatura cu subiectul,vreau sa-ti spun ca ai cea mai frumoasa semnatura!!!!
Ma bucur mult ca printesa Victoria e bine

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Draga mea, iti multumesc. Si mie imi place semnatura mea
Inainte de a citi ce ai scris, vroiam sa postez, sa-ti spun ca-mi place mult, mult de tot poza ta.

Mergi la inceput