Strugurasi de sept-oct 2011 LMA *69*
Raspunsuri - Pagina 8
LenaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iris_K Buna seara tuturor !!! LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor! Se apropie si ziua noastra ! Ce repede trece timpul! Vreau si eu sa-i cumpar 3 lucrusoare lui fie-mea, darrrrrr nu gasesc o papusa pe care as vrea tare mult sa i-o iau. :( Jucariile sunt urmatoarele :D : http://www.ebeanstalk.com/Manhattan-Toy/toy-product-detail/Baby-Stella-Doll.html (papusa care nu o gasesc) http://www.ebeanstalk.com/Melissa-and-Doug/toy-product-detail/Shape-Sorting-Cube.html http://www.ebeanstalk.com/Gymnic/toy-product-detail/Red-Rody-Horse.html In rest, fie-mea e toata ziua cu antemergatorul si se catara peste tot. Din pacate, acuma e foarte racita! Nu a facut febra, in schimb are nasucul infundat de vreo 3 zile, cu un stranutat usor si uneori (f rar) tuse. Nu i-am dat nimic, dr a zis daca vreau, sa-i dau paracetamol supozitor, de 2 ori/zi, timp de 3 zile. Mi-e ciuda ca nu-i pot face vaccinul pe care l-am cumparat - rapelul, ror-ul il are dr. I-am zis dr ca nu as vreau sa-i fac ror-ul si s-a enervat :)). Fie-mea are 9,300 kg si 77 cm. Cred ca a mai slabit de cand e racita ca nu pune gura pe nimic :(. Cam astea sunt noutatile despre noi. ps. Ma intreba cineva de carucior data trecuta, i-am luat Maclaren. Mamica ANTONIEI(26.09.2011) |
ebeanstalk livreaza in ro?
http://www.pui-de-leu.ro/2012/02/jucarii-montessori-cub-din-lemn-cu.html vad k aici e mai scumpa aceasta jucarii; vroiam sa stiu ca idee :)
sunt foarte faine toate
seidana spune:
Neatza..
Uram si noi LA muLTI ANI STRUGURASIILOR PE CARE i-am ratat..
Iris,.. sanatate multa puiutei.. Voi unde locuiti acum? calutul de unde il comanzi ? ca tare l-as vrea si eu.. ne cuplam?
ooka spune:
salut
Iris, papusa stella o au pe amazon.co.uk, eu am luat din aceeasi gama bebelusul peach si e intr'adevar foarte dragut.
calutul rosu, noi il avem in varianta portocalie si luat din piata, m'a costat vreo 30 de ron si sunt diverse culori, il iei, il speli si e cam la fel.
oanaiasi spune:
Mama, ce dragut e cubul asta:).eu i am luat caterinei cadou de ziua ei masinuta. si noaptea ,cand se trezeste, e in stare sa se duca la ea. daca incerc sa o iau de pe ea urlaaaaa:d
eu vreau sa ii mai iau o jucarie din asta cu tapusa pe care sa bage diferite chestii. e innebunita. vreo recomandare?
Oana, mami de Eca 18.09.2011
Doamne, ai grija de noi!
oanaiasi spune:
Buna dimi,,,ca uitai:d
sei, si noi avem calutul rosu din bazar. e aceeasi marie cu alta palarie dar practic face acelasi lucru. :)
Uitasem sa va zic ca noi la un an avem 7.800kg si 75 cm dupa masuratoarea mea.
Doamne, ai grija de noi!
seidana spune:
Oana, OOKA.. calutul insa asta se face si balansoar , din acela din piata avem si noi la bunici, pt nepotica insa
OOKA.. fetele ce mai fac ? nu ne-ai mai povestit de 100 de ani despre voi
Oana .. si noi avem masina demult, insa nici pana azi nu a plictisit-o , o vede merge la ea, baga cuburi in portbagaj, plimba masina ba in genunchi, ba in picioare, se mai urca pe ea, mai cade.., si o luam de la capat.. acu o pasioneaza un antemergator, dar nu sa mearca cu el.. nuuu ci sa plimbe diverse jucarii ..
oanaiasi spune:
Sei, noi plimbam jucariile cu olita
Doamne, ai grija de noi!
May3 spune:
Neatza, fetele.
ieri a plans la sedinta foto :(( bani aruncati degeaba. cred ca o sa iasa ceva foto dar era serioasa in toate, nici n-am apucat sa o imbrac in toate tinutele... s-a speriat de reflectoare si de aparatele foto cred ca...
dupa ce a plecat fotograful s-o vedeti pe mitzi a mea ce se mai juca si radea...
i-am zis eu cand a fost pe bani nimic :))
asta e, noi sa fim sanatosi...
ce jucarii le-ati luat/le luati de ziua lor
noi inca nu i-am luat nimic. nici nu mai stiu ce sa-i iau ca e plina casa... idei?
meniu azi:
prune cu biscuiti
supica de legume
peste cu piure de cartofi
iaurtel, biscuiti,banana
oanaiasi spune:
May, eu i as da cadoul exact de ziua ei. noi l am luat dupa pt c nu am avut cum sa ajung in oras exact pe 18..parca nu a mai avut acelasi farmec. noroc ca a primit jucarii de lainvitati.
imi pare rau ca nu a vrut Bibi sa pozeze..poate cand va creste mai mare..
ma retrag si eu sa ii prepar borsuletul.
Doamne, ai grija de noi!
oanaiasi spune:
May, voiam sa zic de ziua ei chiar daca e casa plina de alte jucarii. sper ca m ai inteles.
Doamne, ai grija de noi!