Strugurasi de sept-oct 2011 LMA *69*
Raspunsuri - Pagina 18
pinkysor spune:
Hi hi, nu nu inca... daca e va anunt eu, dar se pare ca Sei e pe drumul cel bun!!! Sa vedem ce ne anunta
Multumim pentru felicitari
oanaiasi spune:
Sei, nu mai vreau niciun link. m am ofticat!
ma bucur ca nu ti a venit. tare as mai vrea si eu o fetita.
deja ma gandesc la nume.
Oana, mami de Eca 18.09.2011
Doamne, ai grija de noi!
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador La multi ani fericiti BIBI si ANTONIA !!! seidana hai cu testu eu tin contabilitatea , intarziere 5 zile pinky felicitari pt dintisori si eu am crezut ca ne anunti ca vine bb 2 :)) alayna parca l ai descris pe al meu cu imbracatul/dezbracatul :)) nanna felicitari pt primii pasi oana acum am citit si eu , ca se mentin ambele plafoane 1200-3400 schimbarea se face automat _ de T 1+ |
JADE 6
seidana spune:
Oana .. si eu ma gandesc la nume.. si nu gasesc.. poate o fi baiat ...HAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHA
JadeJador spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui seidana
JADE 6 Cea mai fericita de Elena (24.08.2011) |
6 ??? deja poti sa te duci sa faci ecograf
hai cu testu hai cu testu hai cu testu
JadeJador spune:
tie chiar nu iti e mila de noi ? sa ne tii atat in tensiune ? unele poate au probleme si nu le face bine incertitudinea asta
uite , de ex eu am treaba si nu ma pot duce sa o fac pt ca stau calare pe net sa aflu vesti despre tine
ntz ntz ntz ce lumeeee mai
seidana spune:
hai mai ca e numai a 3 luna de CM... luna trecuta a venit dupa 6 sapt.. insa nu imi era rau..
Eu sunt mai indulgenta cu el
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador tie chiar nu iti e mila de noi ? sa ne tii atat in tensiune ? unele poate au probleme si nu le face bine incertitudinea asta uite , de ex eu am treaba si nu ma pot duce sa o fac pt ca stau calare pe net sa aflu vesti despre tine ntz ntz ntz ce lumeeee mai _ de T 1+ |
cand fac testu il fac in direct si va anunt pe voi primele
JadeJador spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui seidana
cand fac testu il fac in direct si va anunt pe voi primele Cea mai fericita de Elena (24.08.2011) |
acum ???
seidana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui JadeJador
acum ??? _ de T 1+ |
nope sunt la servici .. si imi trebuie buda mea.. mai astept putin