Strugurasi de sept-oct 2011 LMA *69*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

trimite o pe sefa sa ti ia test
nu se mai intoarce , se duce direct sa se impuste :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

trimite o pe sefa sa ti ia test
nu se mai intoarce , se duce direct sa se impuste :)))

_

de T 1+

eu tot o pregatesc .. mai ales ca am un feeling ciudat.. merg la baie mai des.. insa nu vreau ca cobesc...
Sunt confuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Sei iti tinem pumnii sa fie cu noroc .
Va apreciez ca va ganditi asa de repede la inca un bebe. Eu nici nu indraznesc sa ma gandesc, poate dupa ce ma mai linistesc, odihnesc.... dar cred ca imbatranesc pana atunci

mami de Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Maaaama sei, ce tensiune..

Oana, mami de Eca 18.09.2011

Doamne, ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Sei m-au luat emotiile Cand vad ce vorbiti parca as vrea si eu sa mai fiu

La Multi Ani, Beatrice!

La Multi Ani, Antonia!

Sa cresteti mari si sanatoase.

May, superbe pozele

Multumesc fetelor pentru raspuns Ma gandeam eu ca nu-i posibil asa ceva.Cum naiba sa fie laptele statut sau sa se strice in sani?Dar stiti ceva?Chiar o doctora ii zicea finei mele sa se mulga ca nu-i bine sa-i dea la fetita ca-i statut laptele

Deja Anastasia nu-mi mai cere san ziua.La 13 -13,30 se culca punand caputul pe umarul meu dupa ce papa un castronel de ciorbita cu paine.Daca-i somn rau papa mai putin.
Azi noapte s-a trezit din ora in ora pana la 7,30 si apoi a dormit de fapt amandoua am dormit pana la 9, 30.Si azi s-a culcat la 15.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

LAA MULTI ANI. Antonia si Beatrice

SEI ASTEPTAM VESTEA CEA MARE
eu am vb azi cu bona. Pentru moment mi s-a parut ok. Incepe de luni. Acum e mama la mine.
Problema e ca vreau sa ma operez si nu vreau sa stie mama. Va pleca sambata acasa, sper sa nu fiu nevoita sa ii zic de operatie. Zilele astea cu inmormantarea am zis ca ajing direct la spital cu fierea mea. Pana acum. am supravietuit desi uneori abia stau pe picioare de durere....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Multumimmmmm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Despre anxietatea de separare:
RECLAMA ILEGALA -/video/educatia-prin-joaca/teama-de-separare

Oana, mami de Eca 18.09.2011

Doamne, ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Klau ai si pietre? Scoate-o cat mai repede ca pietrele alea migreaza la socuri emotionale si e nasol daca ajung unde nu trebuie. Hai curaj ca e usoara operatia. De ce nu vrei sa-i spui mamei? S-o scutesti de griji? Oricum o sa treaca repede si cu bine, ai sa vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Rachel, laptele se produce in timp ce e supt. O cantitate f mica stationeaza in san intre alaptari( cateva grame) si nu se strica ci se umple de anticorpi
Daca limitarea alaptarii e o solutie pt voi asta voi decideti. Alaptarea e si iubre. Fii alaturi de printesa cand sufera, ampatizeaza cu ea. Lor, atat de mici, le e greu sa inteleaga. E ca si cum sotul ar refuza brusc sa ne mai ia ziua in brate si sa ne saruta dar noapte ar fi mereu alaturi de noi... greu ne-am adapta fara sa intelegem de ce si cum
Nu uita ca laptele e si hrana, odata ce ai suprimat o sursa de hrana ea va fi inlocuita de copil.
Tudor nu mananca decat un unele zile 1 masa si mereu e completata cu san. Peste zi mai ciuguleste un fruct ceva. Cand refuza sa manance suge si gata. Eu n-am deloc un stres cu asta.

Mergi la inceput