FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 31

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Ups.... deci avem doctorul de fetite si doctorul de baieti... puteti sa detaliati ?
Pai in cazul asta... deja vin si cu "pretentii" : eu vreau pereche
.
Doc meu este Michael Kozumplik, sper sa iasa macar un baiat din "mana" lui .
Nu de alta dar cu doua fete... tati cred ca-si da demisia si-si ia campii daca vor semana cu mine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Amalia cat timp o sa iei cortizon (prednison) nu ai voie sa papi sarat asa ac ai grija ca de nu ajungi un balon.

Mergi la inceput

Fetelor mie sa-mi dea DD ce-o vrea , numai copil sa fie si sanatos. Pe de alta parte eu nu ma vad mami de fetita iar in capul meu nu e decat un nume de baietel.

Bichi soacra mea mai pune la gogosari crengute de visin. Dar nu-ti trimite familia din Ro un pachet cu hrean? Sau nu trece de vama, il opresc cainii care incep sa stranute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Ruxandrica, pe tine cand te-au informat de catre care doctor esti monitorizata?
..si eu o am ca si coordonatoare pe Svetlana, dar inca nu m-au informat asupra doctorului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Alinuta si Smaick sa va traiasca printesa si printul si sa fie fericiti si sanatosi pana la adanci batraneti.
Alina tot asa am pus si eu castraveti, gogosari si ardei iute in otet iar la combinate in saramura am pus conopida, castraveti, varza rosie, telina si gogonele. N-am facut efort mare ca nu pun cantitati industriale. Cu beta n-am rabdare, dar nu mai vreau sa fac ca in vara

Bichi pe tine si puiuti si cred ca e mai simplu sa iti trimitem hrean decat sa gasim reteta de muraturi fara. Cum mai esti?

Stefana asa zic si eu bebel sanatos sa fie. Ce e chiar nu conteaza. Doamne ajuta!

Fetelor mi-am invinetit toata burta de la Clexane. In vara parca nu am patit chiar asa, dar atunci parca am luat Aspenter la 2 zile.

Mergi la inceput

Amalia dar nu gasesti sa cumperi muraturi de la hypermarket? Cred ca gasesti acum peste tot, in special puse la otet (castraveciori, gogosari, ardei kapia).
Din fericire pt mine, noi avem in oras un magazin sarbesc si acolo gasesc de toate - varza murata, gogosari umpluti si cate si mai cate. Inclusiv castraveti la saramura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Spersti cind ma uit la avatarul tau asa te vad cu un baiat ca asta din poza asa te blestem sa ajungi mamica de baietel ciucurel

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Stefana de la bun inceput eu am discutat cu doctorul. Eu am trimis un mail pe adresa clinicii cu istoricul meu si o listaaaa cu intrebari. Iar el mi-a raspuns punctual la toate, mi-a scris cum vede el cazul meu si la ce s-a gandit si mi-a spus sa-l contactez cand ma hotarasc ce vreau : FIV cu ovocite donate sau cu embrioni donati.
Cand m-am hotarat a intrat Svetlana pe fir pt detaliile organizatorice, insa cu el am stabilit ce anume mi-am dorit in plus fata de pachetul standard.
Deci... nu mi-am pus pb ca s-ar putea sa fiu repartizata la alt medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Ruxandrica sunt la supermarketul romanesc dar nu ajung pina acolo mereu cind ajung ma duc si cumpar de 200-300 de euro vin cu un porbagaj plin dar acum nu am avut timp si este departe rau de mine da ma sunat matusica mea si imi trimite din tara pachiet cu de toate ca mincare ca inRomania nu gasesti nicaeri

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Asa Amalia, blesteama-ma frumos , mai zi-i inca odata poate se prinde.

Fetele gravidute, aveti grija cu muraturile , nu aveti voie sare mult si iute deloc. Iuteala da contractii.

Mergi la inceput