FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 31
Raspunsuri - Pagina 6
amaliaro spune:
Fetele cu pagina putei pune si asta :fetele care suna sau iau legatura cu clinica sa spuna ca vin din Romania pentru a beneficia de reducera dupa prima pagina
Multumesc
amalia tsakoniati
amaliaro spune:
Ma fetelor puteti sa ajutati matusica cu ce info aveti nevoie cind luati legatura cu clinica ca l am convins pe medic sa ma lase sa ii fac un formular in limba romana ca mai sunt si fete care nu stiu engleza si le ar fi mai usor si sa nu se streseze defapt fica se ocupa cu raspunsul clinici ca este de specialitate si orice ar intreba pacienta ii poate raspunde ea nu sa astepte pina vb cu medicul
amalia tsakoniati
smaick spune:
buna seara
cum sa nu va mai iubesc mai fetelor? dar a fost asa o activitate pe aici incat am vrut sa citesc tot sa nu ratez nici un moment. se pare ca sunt si momente bune si rele.
rodica, asia nu imi gasesc cuvintele, va imbratisez cu drag
sandy vineri sa fie, dar promiti ca este mare mare?
astazi am stat 5 ore pe holurile spitalului dar a meritat, copilul meu cred ca este incapatanat ca maica-sa (ca mine ) insista sa fie baietel; aviz amatoarelor de baieti, dr-ii de la Brno nu prea stiu sa faca fete, doar le mai scapa din cand in cand cate una
va pup pe toate
tusferi spune:
Rodica, Ai inchis un capitol, dar se deschide altul. Pana termini cu analizele, se face de transfer... Sa iei legatura cu clinica...
Asia, imi pare rau! Eu sper sa iti gasesti puterea dupa ceva timp si sa mergi mai departe!
Lara, sa ai o vacanta frumoasa si fructuasa! Si eu am fost in "turneu" dupa FIV si uite ca a fost cu noroc! Iti tin pumnii!
Fetelor, va pup!
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11
stefana0909 spune:
Vai, Smaick, mi-ai dat o veste foarte proasta! Eu imi doresc 2 fetite, as accepta cu indulgenta si o fetita si un baiat, dar doar un baiat sau 2 baieti gemeni.....deja cred ca incep sa am cosmaruri!
Nu era un doctor la Reprofit care era catalogat ca fiind doctor de fetite?
Eu vreau la el....ca mai am un copil baiat acasa (sotul)!
alina_alba spune:
Buna, fetelor!
Raportez si eu control obositor, dar incheiat cu succes. Adica totul arata bine, puica mea creste (are 1200g), e tot fetita, analizele imi sunt bune.
Rodica si Asia, imi pare tare rau de lucrurile care se incapataneaza sa nu iasa cu ar trebui. Dar vad ca trebuie multa rabdare si, mai ales perseverenta. Nu e usor, dar eu zic ca merita.
Sandy, eu am pus castraveti, gogosari, ardei iute, conopida, si in saramura, si in otet. Am pus la muraturi, de mai pot si da la prieteni . Vad ca si tu esti harnicuta, dar ai grija sa nu te obosesti prea tare. Si cu beta ala, nu stiu cum poti avea rabdare. Pana in ziua cand mi-au spus cei de la brno sa fac, eu deja facusem 3 bete. Ai nervi de otel, nu alta...
Dorinta, creste fata, creste, multu de intrebare Abia astept si de la tine povesti de felul asta. Si de la toate fetele, de altfel
Samickule, sa inteleg ca fata mea e una din exceptiile care intaresc regula? Hihi! Ai grija, ca il asteptam pe dodolotul tau cu serenada, sub balcon, ca donatoarea am stabilit ca nu e aceeasi
alina_alba spune:
Stefana, eu am nimerit la doctorul de fetite si, iaca, fetita e... dar tot la el au mai fost fete care uite ca au baietei pana la urma.
Oricum, parerea mea e ca dupa atata chin si suferinta, cu incercarile astea de a face un bebe sanatos, nici nu mai conteaza ce iese. sa fie cu sanatate si sa fie cu noi, aici. Altceva, mi se pare chiar lipsit de importanta. Dar, daca nu vrei neaparat fetita, Doamne da sa fie asa...
Bichi spune:
Daca tot se vorbeste de capitolul muraturi imi puteti da o reteta care sa tina muraturile tari pentru ca aici nu se gaseste hrean?!?
Muraturile mele trebuiesc mancate intr-o luna, iar varza nu tine aproape deloc si pentru ca este mult mai cald!
stefana0909 spune:
Alina, eu incercam sa fac putin pe "mironosita". Bineinteles ca ai dreptate, important este sa vina pe lume si sa fie sanatos!
Pupici!
amaliaro spune:
Alina fetita si cind se naste ficata vreau sa faci cinste cu muraturi
Bichi
amalia tsakoniati