FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 31
Raspunsuri - Pagina 5
Sandy2707 spune:
Gata fetelor le-am spalat si le-am pregatit pe toate. Mai am sa le pun in borcane si sa adaug saramura si apoi sa vina iarna sa le papam. Amalia tu gravideste-te ca facem noi cumva si ajungem la tine cu niste muraturi
Miracol welcome
Maine coacem vinete si ardei capia
PS fetelor am facut azi o ciorba de fasole cu ciolan afumat mama, mama...Imi era pofta de cand am venit din Brno
Maine il fac pe cel cu varza dupa reteta magica a "babutei" Samira
Noi 2 ce mai faci?? Nu ai sughitat ca te-am pomenit atata? pe tine si bebei
Criena tu? Cum stai cu inimioarele?
Smaick tu le saluti doar pe babute? Pe noi nu ne mai iubesti?
amaliaro spune:
Sandydeci nu mai pot de muraturi am incercat sa bag macar castraveti murati da nu tin am pus cu apa rece fiarta cu apa plata si nimic se strica inainte de a se acri am bagat putina varza intr un borcanel si finca a iesit am zis sa bag int un bidon mare de plastic
amalia tsakoniati
Sandy2707 spune:
Amalia eu fac asa saramura:la 5l apa pun 150g sare din aia mare, si boabe de piper si foi de dafin. Le fierb si las sa se racoreasca. Torn saramura calaie in borcanele pregatite cu legumele pt murat. Oare la tine se strica pt ca nu sunt buni castravetii? sau ca e prea cald la voi acolo?
sper spune:
Sandy Bell tu muraturesti si ai doar cateva zile de la ET? Ridici greutati, stai in picioare mult, inhalezi aburi de otet fierbite ... Vin acum la tine
amaliaro spune:
Sandy nu sunt buni castraveticind ii cumpar de la piata nu ii pot tine mai mult de 3 zile sa nu inceapa sa se strice da m am milogit pe la cunoscuti sa imi trimita numai muraturi din tara nimic alceva imi trimite matura in fiecare an inainte de craciun un pachiet are 80-90 de kg de la porcul taiat bineinteles inainte ca sa ajunga la mine la timp sa pregatesc si eude craciun cu bunatati din tara
amalia tsakoniati
miracol11 spune:
Sandy...imi lasa gura apa de la ce bunatati ai facut tu ...mie imi e dorrrr de moooorrrr de fasolea cu ciolan facuta la matusica noastra de mama ei....deci un deliciu!!am papat chiar in ziua in ca re am venit acasa si nu prea am exagerat tinand cont ca am venit acasa cu avionul....ca de nu...cred ca mancam toata oala
ai grija de tine...e bine sa faci miscare dar nici sa nu exagerezi
Astept un "miracol" curand...