FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 31
Raspunsuri - Pagina 4
Ruxandrica spune:
Fetelor
Rodica azi gandurile mele zboara la tine.
Asia
Sper daca ti-as spune ca ma infiintam la usa cabinetului cu 10 min inainte de deschidere, sa fiu prima ... ca sa intelegi ce neuroni zdruncinati am
Lara dap... am clocit si invartit niste idei, am fost tare ocupata vara asta : Belgia, Turcia sa nu mai zic de doc S - cred ca ma uraste de-a dreptul la cat l-am stresat. Pana la urma am decis s-o iau pe "scurtatura" .
amaliaro spune:
Rodicama gindesc la tine sa iasa totul bine si fara durere
Fetelor va pupicesc pe toate
Lara bine ai revenituite ce inseamna fiv2000euro:http://www.neogenesis.gr/en/treatments/ivf.html
amalia tsakoniati
Lara27 spune:
sper, no problem!
voi lipsi vreo sapta' (sfarsitul lunii septembrie-inceput octombrie)
pt ca (iar) am "combinat" FET-ul cu o excursie prin Europa: Budapesta-Bratislava-Praga-(Munchen)-Viena-Budapesta-home..deci, desi iau laptopul cu mine, s-ar putea sa nu mai fiu asa "pe faza"..
la BP ma asteapta 3 blasto grasunei si-i voi pune pe toti trei (nah, ca rimeaza) si sper sa fiu, soacra de 3 nurori..
just kidding!!!!...jeezzzz, nici chiar asa->
btw, nici twinsi nu-mi mai trebuie, nope
acum, imi doresc sa fie doar unul (ce-i drept, sa fie unul frumos si sanatos), ca macar in a doua parte a aventurii, sa am si eu parte de o cvasi-normalitate..ca-i destul action si asa in "bransa" noastra..
amalia, hai ca m-am lamurit: fiv cu ICSI e 2.400E (1.200+1.200) si fiv standard e 2.000E; modific imediat
to be continued..
sper spune:
Lara mult-mult NOROC pt ca asta iti trebuie. Sa se prinda bine-bine unul cei 3 expandati cum zice o fata de pe aici care nu ma iubeste. Tu ma iubesti? Cred ca varsasi cafeaua pe tine Vindeca-te repede ca te asteapta expandatii!!!!!
Fumi tu nu ai avut deloc cortizon?
Asia tu ai avut?
Rodica sper ca esti bine, ce dr ti-a facut chiuretajul? Nu puteai sa mai astepti sa vezi dc se elimina singura? Sarcina era f mica si poate dupa intreruperea tratamentului o eliminai.
Sandy2707 spune:
Buna fetelor veselute,
Lara dear welcome back si Doamne ajuta sa vii din excursie cu cei mai lipiciosi balstocisti pentru 9 luni si sa te vedem gravidoasa Apai sa stii draguta ca nu ma convingi ca un uter de 46 e la fel cu ala de 30 NO NO in nici un caz As vrea io(ca de vrabia malai viseaza).
Fetili sa stiti ca nu am facut azi beta si o sa o fac doar vineri. Nu mai vreau sa fac vreo 4-5 ca in vara; Una din care sa stiu unde sunt de data asta la odisee sau ma tin tare langa aspirante.
Rodicuta si tinem pumnii ca totul sa fi decurs cu bine.
Ruxandrica apai sa stii ca nici eu nu sunt deloc un fan pipi test, ca stiu ca poate da rateuri, dar de am avut ispita langa mine ca mi-au dat-o cei de la Reprofit
Iri drept sa-ti zic am fost un pic dezamagita de embrionii care i-am avut de la donatoarea de 23 ani (cred ca au scrantit ceva in laborator, sau nu au facut PICSI cum le-am cerut sau a fost pur si simplu ghinion); Eu dupa ambele fiv-uri cu ovocitele mele am avut embrioni mai multi si aparent mai buni decat cei de la Brno.
Acum ce-o vrea DD aia se va intampla, ca eu oricum nu mai pot schimba nimic
Fetelor va pupacesc pe toate ca ma duc sa-mi continui aventura muraturoasa.
fumi spune:
Sper, eu nu am facut FIV pana acum, doar o inseminare nereusita, dupa care am hotarat sa facem direct FIV cu ovo donate.
am inceput sa citesc si am decis sa fac ceva analize pentru trombofilie si surpriza: am descoperit ca am probleme
Bichi spune:
Buna fetelor!
Rodica imi pare tare rau... Te imbratisez cu drag
Asia suntem toate alaturi de tine, poate dupa ce-ti trece supararea vei vedea cu alti ochi situatia si vei avea puterea de a o lua de la capat!
Bine ati venit in grupul nostru Stefana si Ruxandrica si vaurez di tot sufletul la anul sa fiti burtoase!
Lara iti lipseste gasca noastra ai vazut ca nu poti sta departe de noi?
Sandy trebuie facuta analiza de sange, nu te lua numai dupa test!
Criena tu stai in umbra, dar noi asteptam sa ne spui cate inimioare ai la purtator!
Matusico esti pe ultimii 50 metri, se apropie evenimentul!!!
toate fetele si burticile!
miracol11 spune:
Buna fetelor
Lara...imi pare bine ca ai scris niste randuri pt noi...esti o persoana de la care multa luma are ce invata!...multumim ca ai grija de pagina noastra de inceput si esti vesnic atenta cu noi!Dumenzeu sa iti rasplateasca si tie bunatatea...si sa te pricopseasca cu vreo 2 sau poate chiar toti cei trei bebei care te asteapta si pe tine!!Doamne ajuta si sa ai o mini vacanta reusita cu cu beta grasun!!
amaliro
irilac31, vin eu pe la tine intr-o vizita scurta si i-au pachetelul pt matusica noastra cu muraturi ce le asteapta ea...ca "muraturile" imi sunt pasaportul de intrare in Grecia...daca nu le am cu mine, nu vine nimeni in intampinarea mea la aeroport...si mai trebuie sa fac rost de "husti" pt bors...si binenteles BORS...tu cum esti?ce face bebe?
rodica, ma gandesc la tine...sper ca ai scapat cu bine peste interventie...si eu cred ca puteau sa iti dea si tie Arthotec...cine stie poate daca intrerupeai tratamentul si luai pastilele....se elimina singur...
Sandy, tin pumnii pe vineri atunci...stai relax ca sunt sigura ca esti si tu graviduta....eu stiu ca mare diferenta intre embrioni...trebuie doar sa ai pregatit cel mai bun culcus pt ei...si sa ii ajuti cu medicamentele necesare!te pup cu drag...si spor la pus muraturile...ca nu am uitat trec si pe la tine
pup toate fetele...ma bag la somn putin ca sunt obosita....
Astept un "miracol" curand...
rodica.marin spune:
Fetelor am venit de la Sibiu, am si dormit putin.
Va multumesc mult pentru gandurile voastre bune.
Sper mi-a facut chiuretajul dr. Ispasoiu, am fost pacienta lui inainte de Reprofit.
Ma simt pustiita....
Va pup pe toate si va multumesc