FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 31
Raspunsuri - Pagina 8
Ruxandrica spune:
Hihihi si noi avem un magazin cu produse romanesti in "zona" - la Bruxelles facem 200 km pana acolo,insa nu mi s-a parut cine stie ce aprovizionat.
Noi suntem plecati de 2 ani deja si pot sa spun ca nu prea mai gatesc traditional, dar mie mancarea greceasca mi se pare un deliciu.
Evit vacantele in zona aia pt ca sigur m-as intoarce cu muuulte kg in plus.
Favoritele mele : musaka si spanakopita. Jezzz as manca non-stop
amaliaro spune:
Si eu gatesc greceste pentru sotul din dotare dar avind o pe mama cu mine le imbin pe amindoua la supermarketul romanesc are de toate de la cirnaciori oltenesti mici afumaturi salam sibiu muraturi smintina de toate si produse cosmetice din Romania
amalia tsakoniati
fumi spune:
neata fetele,
si doctorul meu este Dr. Kozumplík, dar eu am vorbit tot timpul doar cu Svetlana.
ce faceti? la Timi ploua si este frig!!!!
irilac31 spune:
Neata si de la mine , am luat micul dejun cu iuby meu , am baut amandoi cafelele si acum am venit la voi.
Smaick, Alina, ma bucur ca puitii sunt ok ...eu azi am intalnire cu comoara mea, mi-e asa de dor de el
Despre dr de fete....da da...numa gura de el , ca de anul trecut a inceput sa dea gres . Toate eram la Machac si 90% dintre noi au baieti. Si eu imi doream o fetita inainte, nu m-am gandit niciodata ca pot avea baiat si iaca....acum parca nici nu ma mai vad mami de fetita .
Amalia...ce fel de formular vrei sa faci...daca vrei iti putem trimite unul de la reprofit din care sa te inspiri, sau e vorba de alt fel de formular??
Apalinaaaaaa....ce maaaiiii faaaaccciiiii???
Va pup pe toate
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
27+
paunas spune:
buna fetelor !
a fost cineva la dr.Magda Petrache ptr eco morfofetala trim 1 si trim 2?
ce parere aveti?
multumesc
sanatate tuturor !
Lara27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sper Lara mult-mult NOROC pt ca asta iti trebuie. Sa se prinda bine-bine unul cei 3 expandati cum zice o fata de pe aici care nu ma iubeste. Tu ma iubesti? Cred ca varsasi cafeaua pe tine Vindeca-te repede ca te asteapta expandatii!!!!! |
sper, LOL!!
dar, uite, recunosc ca, pe la inceputuri, am avut si eu momentele mele de cumpana..imi place insa mult, noul tau alias, e bestiala autoironia, si-ti vine de minune..
acu', in legatura cu "cea mica"..
am fost chiar in zona la discutia pricinoasa (doar atunci te-am "botezat"..), asa ca, fara sa vreau sa fiu "avocatul diavolului", iti spun cu maxima sinceritate ca, ai avut si tu partea ta de contributie..
dar, uite cum vad eu lucrurile:
eu si cu tine, suntem din aceiasi generatie (generatie: +/- 10 ani); asta mica, (sa vezi numa' ce-i sare acu' mustaru') e o alta generatie, crescuta deja in democratie si libertate -> dezghetata, agitata, obraznica, mishtocara, non-conformista, etc..mie, sincer, imi place (de regula) aerul asta fresh pe care-l aduce, mai detensioneaza atmosfera asta incarcata de pe aici, ca vezi si tu, nu scriem chiar pe forumul de modele si balerine..da, da, si mie imi mai vine "s-o plesnesc" (la figurat vb, ca-s definitiv anti-violenta..) peste boticul ala obraznic uneori, dar, imi trece repede, cum dreaq sa te superi pe copii??
in perceptia mea, micuta, e o persoana sufletista, franca, calda, fara rautacisme si invidii desarte si stilul asta al ei, asa, la marea zeflemea, face parte din farmecul ei personal..si mie, recunosc, mi se pare..fermecatoare
ca dovada, intra la babute si reciteste intro-ul acela, si gandeste-te ca e scris de ea..este, ca-i exceptional? bine, recunosc, triseaza, ca-i de meserie, dar, oricum, e grozav, nu-i asa?..
acu', daca gresesc, asta e..
ideea e ca, starile toxice, perpetuate, sunt contra-productive..nu numai in "bransa" noastra, ci in general..
asa ca, fi si tu inteleapta si ingroapa odata securea aia, nu te mai crampona de ce-a fost ci, mai degraba, de ce-ar putea sa fie daca esti deschisa comunicarii, si intinde si tu o mana peste tzara..(ea, ti-a intins-o odata si ai refuzat, acum, poate, te razgandesti..)
sper ca, n-am suparat pe nimeni, n-a fost in intentia mea
dar, daca tot m-ai intrebat, ti-am spus, cu sinceritate si prietenie deopotriva, parerea mea..
hai, te pupacesc, fata plina de draci si de speranta..
to be continued..
amaliaro spune:
Lara Sper a noastra e OLTEANCAnu stiai?
Va pupizez maxim pe amindoua
amalia tsakoniati
Lara27 spune:
habar n-am avut, am crezut ca-i de undeva din zona "mea" (n.r. Ardeal)..
aha, abia acum imi explic de unde vine temperamentul aprig..
woah, in ce m-am bagat..la mijloc, intre o munteanca si-o olteanca..nah, am stofa de kamikaze, clar..
to be continued..