Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 18
Raspunsuri - Pagina 11
dara76 spune:
Of, scuze de multe mesaje, Irina, ai un link cu patutul? Si adoarme Maria de la leganatul ala? Adica am vazut poze, dar nu stiu care este produsul exact.
mami de Miruna Sanziana (02.04.2012)
irinaelena spune:
Link cu patutul nostru nu gasesc, cred ca magazinul barza de unde l-am luat noi acum 4 ani, nu mai exista. Dar este fix ca asta http://www.lacopii.ro/pat-transformabil-maxi-bertoni.html , cu diferenta ca in loc de alea 3 sertare laterale, am o usa cu 2 rafturi inauntru.
Ce sa zic....cateodata readoarme, cateodata nu.... Dar cel mai de folos imi e cand o pun in patut aproape adormita..o legan pana adoarme de tot. Dar sa o pun in pat treaza si sa adoarma leganata de patut.. No way
dara76 spune:
Irina, merci, pai da, semi-adormita sau cand e adormita si se trezeste doar partial m-ar ajuta.
happylica spune:
Daniela, intai mananca de seara si apoi face baie si se culca?
Alexia are urmatorul program:
Ora 21 – baie urmata de masa si somn. La max 21.45 doarme.
Ora 5 – masa de lapte
Ora 9-10 – masa de fructe
Ora 13.30 – 14 – masa de legume si carnita
Ora 17.30 – 18 – iaurt sau branzica (aici vad ca voi aveti tot lapte)
Si a venit din nou seara
Apa a baut de cand i-am dat. Nu am facut nimic deosebit sa bea. A acceptat-o usor. Bea din biberon deocamdata. O sa trecem si noi la canita peste vreo luna.
Cred ca Alexia mea a racit putin. e taicasu racit si cred ca de acolo i se trage. s-a trezit acum 30min tusind si s-a speriat si mi-a plansssss
azi am fost la cumparaturi in Afi Cotroceni. mare greseala. am fost in C&A si H&M. la C&A erau reduceri 20% dar pana azi din pacate. eu sunt fan H&M... insa aia din Afi is asa prost organizati.. i-am luat ce am gasit si am plecat.. de obicei mergem in Vitan.. dar nu stiu ce am avut azi. in fine. nu mai ajung curand acolo.
Fetele. Apropos de canita. Daca ii dau apa din cana, laptele ramane la bibe? Ca aici mie mi se rupe filmul. Care e ideea?
J.D. spune:
Happy, tu ii dai doar de 2 ori pe zi lapte? Cat lapte bea? Eu nu/i voi da lui Euan biberon, pentru ca e greu sa/l lase. Finn si acum il foloseste. Voi folosi cana cu cioc, pai sau normala cand il voi intarca.
Daniela, eu nu/i fac program lui Euan. Va avea program de mese cand incepem diversificarea, dar de lapte nu. Pentru mine e ok sa suga cand vrea si cat vrea. Nu ma impiedica sa/mi vad de viata mea. Suge oricum, chiar si cand suntem afara, in miscare din ergo. Culcatul trebuie sa fie cat mai devreme pentru ca e greu de dezobisnuit. Si la 2-3 ani sa ti se culce la miezul noptii nu e prea placut. Finn de la 3 luni se culca pe ora 20. Vara l/am culcat mai tarziu - 21, 21.30- dar acum a revenit la ora obisnuita. Si Euan se culca devreme zic eu. Pe la 20.30 incepe sa caste si pe la 21 e adormit.
happylica spune:
cam 450g bea. da, de 2 ori ii dau. are nopti cand se trezeste si la 2 sa manance, apoi la 7. atunci are 3 mese de lapte pe zi.
Anca, e adorabila Natalia.
Alexia mea nu face nimic. sta in pat si misca mainile si picioarele. in rest, nimic. o pun in fund, se joaca, cade, o ridic (am incercat sa o las sa se ridice dar nu o face).. dar atat. hmmmm.. sa ma ingrijorez??
irinaelena spune:
Happy, la noi lapticul e (inca) de la san. Dar cand nu va mai fi, tot din cana vreau sa-i dau.. Cel mult cana cu pai, daca nu normala.
kovacsc spune:
JD o sa am si eu in vedere sa o obisnuiesc altfel cu programul de somn, daca nu este prea tarziu. Insa este interesant ca chiar daca adoarme inainte de 22:30 tot se trezeste dupa 30 minute asa cum face si ziua.
lauritasmile spune:
Buna dimineata!
M-ati facut foarte curioasa vreau si eu parola pentru contul picassa daca se poate.
Multumesc!
dara76 spune:
Laurita, ai PM.
Si Miruna se trezeste ca si Karina daca o culc prea devreme.
Mirela, si Miruna e mai greoaie, eu cred ca e de la greutate.