Piersicute de iulie-august 2012 (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna fetelor,

Am avut o noapte linistita, dar o dimineata care a inceput la 5...nu a mai vrut sa doarma...asta i-e programul. Trebuia sa fac cumva sa se culce mai traziu de 7 seara.

O fata de la odiseea mai-iunie cu bb de 3 luni spunea ca la control dr. i-a zis ca se poate folosi de acum partea sport a carutului, la prima treapta. Eu n-am carucior sport, ci ajustabil de la landou orizontal la vertical. SI am inceput deja sa-l tin pe Eric ridicat un pic, el si vomeaza si regurgiteaza destul de des si pozitia asta le mai rareste.

Altfel suntem bine, veseli nevoie mare de la trezire pana seara la culcare. Chicotelile si hohotele de ras sunt la ordinea zilei.

Pt cine intreba eu am luat la nasi o rama foto electronica (veti spune toata lumea are pc pt poze, dar e practica,cand nu vrei sa cari laptopul peste tot, de ex. ei au instalat-o in living)si pt cei 2 copii ai lor un joc video pt ps3. De obiceiul asta stiam din tara, unde se dadeau de obicei la nasi articole de imbracaminte, seturi de pat sau cupoane de stofa. Oricum nu e obligatoriu, tin de zona obiceiurile astea (eu sunt din zona Moldovei de origine, din Iasi, iar bunicii mei din jud. Suceava, respectiv Bacau).

Cu ce ma mai indeletnicesc acum, citesc despre diversificare si mancare pt bebelusi. Pe forum, site-ul OMS si am vazut si un dvd pe tema.

Mami de Eric Ioan (21.06.2012)

Cine-ti saruta genele-n somn,
Si cine-i acolo cand ingerii dorm?
Toate zanele bune sa te ocroteasca,
Toate florile campului sa te infloreasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

tot eu

A primit un elefantel de la miniblu si e ffff incantata de el, vb cu el, il apuca cu mana, rade, e de vis.Noi toti am sta toooata ziua sa ne uitam la ea.

Ne aminteam noi cum la primul copil nu il luam in brate prea mult ca sa nu se invete, la care sotul :Niste tampiti"- noi adik
Acum ne batem care sa o tinem in brate

BB a luat 800 g si 4 cm luna asta

pup y

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Deliile, v-am pus pozele pe picasa.
Am pus si eu vreo 2 cu somnorosul meu.

Michelle, ce falcute a facut Clara, numai bune de papat. Ne bagam la petit, ca tot vom veni in vizita la Iasi, la bunicul. Concurenta mare la capitolul fetite frumoase!

Toate piersicutele-s una si una, ce mai.

Kimmy, am visat sau ai zis si tu de niste poze de la botez?

Mami de Eric Ioan (21.06.2012)

Cine-ti saruta genele-n somn,
Si cine-i acolo cand ingerii dorm?
Toate zanele bune sa te ocroteasca,
Toate florile campului sa te infloreasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana3110

Fetelor, va zisei ca mi-a venit ciclu. Ati mai patit-o careva? Nu stiu de ce dar am impresia ca mi se reduce laptele.... sau o fi de la inot? Ca am lasat fata cu mama ultimele zile si m-am dus cate o ora la bazin sa inot. Am zis sa profit ca sunt cu mama acum dar oare nu oi fi facut rau?

Roxy, Carmen, Aruba, Laura, Ada.Iuli, ... cand facem o intalneala de grasuni si grasunitze?

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

ioana, si eu am crezut k mi-a venit pt k am avut ceva dureri asemanatoare si o sangerare usoara chiar cd s-au implinit cele 6 sapt dar a trecut...deci nu stiu dk a fost menstr sau nu... sper sa reusesc sa ajung la control vineri k n-am ajuns nici aku sportul nu cred k are a face cu laptele...
edit: uitasem de ieseala :) o facem cd vreti voi, spuneti si se rezolva! poate ne intalnim si la baby expo zilele astea...eu pot merge vineri sau sambata. care mai mergeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

fleur am intrebat azi la kineto si nu se ridica nici un pic caruciorul inainte de 4 luni (minim 4 luni, ei zic 5) iar in fund nu tebuie pus (nici sprijinit intre perne) mai devreme de 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

Citat:
citat din mesajul lui valy27

despre ALINAN-happy drink-stiti ceva????

_
fiv 1 reusit-promed,MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
SARA MARIA
DN-30.07.2012

valy, mi-a recomandat si mie o mamik alinan k fiind f bun. o sa-l incerc sa vad ce si cum. inteleg k se preapara k un fel de ceai...
in ceea ce priv momentul administrarii remediilor pt colici - eu ii dau inainte de fiec masa si doar cd e f agitata ii mai dau gripe sau bonnisan intre mese.
pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Vali am pus poza cu rochitele pe Picassa dar eu am niste gusturi mai atipice in privinta vestimentatiei de botez, m-as mira sa mai placa cuiva. Am ales o rochiya colorata din tricotaj subtire care ma arata mult mai slaba decat sunt de fapt. Fiind un eveniment pe timp de zi nu m-am bagat la tinute 'de ocazie' asa cum se poarta de obicei la botezuri. Sotul meu va fi in blugi de exemplu :) O sa pun poze si dupa

Mergi la inceput

aruba eu nu le vad pe picassa...

Mergi la inceput

gata, vazut... e f draguta.
de fapt ambele sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Aruba foarte frumoase rochitele.

Mi-am amintit ca se vorbea pe-aici la un monent dat de biserici unde se boteaza mai multi copii deodata. Fetelor, va recomand cu caldura biserica Sf Nicolae dintr-o zi. Este situata pe strada Academiei, in spatele fac de arhitectura la Universitate. Este o bisericuta micuta si foarte cocheta, un monument istoric restaurat recent. Preotii de acolo sunt minunati iar evenimentului se aloca o ora. Apa se schimba la fiecare botez si e calda. Noi acolo am facut si nunta, e biserica noastra de suflet.
http://www.monumenteromania.ro/index.php/monumente/detalii/ro/Biserica%20Sf.%20Nicolae%20-%20Dintr-o%20zi/213

Mergi la inceput