Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *445*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Salutare si scuze de intarziere...

Va scriu intai si apoi am sa citesc din urma... Duminica am ajuns tarziu acasa, pt a trebuit sa ajut la sala, iar ieri a serbat Mariuca mea cei 2 anisori si nu am avut timp sa intru pe net, daca la toate astea mai adaug si genunchiul umflat...

Asadar, la Zumba s-au prezentat in jur de 100 persoane cu mari si mici. La discurs am avut niste emotii incat nu prea am reusit sa leg doua cuvinte in germana, parca mi se stersese totul din minte, noroc ca m-a ajutat antrenoarea... Petrecerea a fost suuupppeeerrrrr!!!! Acu nu stiu cum vor face cu banutii, nu stiu daca ii vor vira ei in Ro, sau ii va trimite in unul din conturile noastre si ii voi trimite eu. Si nici nu am idee cati banuti s-au strans, pt ca duminica dupa ce am terminat, nu aveau inca suma exacta. A fost vorba ca suma stransa sa se dea in doua: jumatate la Asoc de cancer si jumatate la Iulia. In seara asta am sa merg si am sa aflu ce si cum...

Mergi la inceput

POZE ZUMBA:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.522203791127105.131608.100000124666492§type=3§l=aa46fd36d5

Sa-mi spune-ti daca se vad...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Se vad ...ti-am cerut si eu prietenia acum...daca vrei ...GG sunt

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

www.libertatea.ro/detalii/articol/iulia-va-fi-operata-in-germania-413741.html

Este o doamna care se ocupa si de organizarea concertului caritabil. Io-s f impresionata ca a reactionat prompt (a fost prima!) si fara sa fie nevoie sa o bat la cap...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Hai ca vad ca am starnit panica

Deci Ilinca stia ca mergem la gradi, am luat flori, am intrat, am pus papuceii cu hello kitty pe care ii pazeste de 3 zile ca-s speciali pt gradi, ma rog. La usa salii a inceput sa aiba eezitari, erau cativa copii care boceau, ma rog. Tocmai reexplicam si renegociam, cand vine o ingrijitoare si jap, incepe sa traga cu forta de ea, sa o ia, ce tot atata mofturi. Ei, si se pune Ilinca pe urlat, aia tragea de ea, io ziceam sa o lase in pace, fata dadea din picioare si se agata de mine...cosmar. Si dupa asta nu am mai avut cu cine sa ma inteleg, evident. M-au mai liat si educatoarele la impins vagoane ca "nu prea ati vorbit cu ea" si "nu prea ati pregatit-o" si alte texte de-astea, de-mi venea sa le bat. Pana la urma a ramas acolo, urland...

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 26+

OOOOFFFFFF!!!!, cred ca o luam la bataie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Lipsesc la apel SIMPLY si GIANINA! Bagati un nas p-aci, va ispitesc cu cafea si un fursec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

POZE ZUMBA:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.522203791127105.131608.100000124666492§type=3§l=aa46fd36d5

Sa-mi spune-ti daca se vad...

Magdy, de Gabriel (05.03.2009), Maria (17.09.2010) si Theodora (23.12.2005-25.12.2005)

Minunile Palmierilor

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... Bucura-te Marie...

IMPRESIONANT.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

News!

Duminica Iulia pleaca in Germania.
Marti RMN, miercuri operatie.

Doamne ajuta!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
IULIA va invinge CANCERUL
Where there's a will there's a way
Every saint has a past. Every sinner has a future.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonapro
Ina: o reteta de castraveti dupa care pune soacra mea si noi in trecut: o parte otet, 3 parti de apa, o lingura de sare la litru de compozitie si 3 linguri de zahar tot la litru, cateva rondele de morcovi, cateva de usturoi si ceapa, boabe de piper si de mustar si crengute de marar.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Simona, astia sunt castravetii bulgaresti, nu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Bine ca s-a incheiat ziua cu bine! Ma refer la gradinareala.
Aveti grija ca maine s-ar putea sa planga cei mici, chiar daca astazi au fost ok.

Acum am si eu o problema. Pentru fetele din Nemtia si Magdy.

Dupa stiti Robert e plecat in Belgia. O sa stea acolo pana in noiembrie (cu deplasari in Copenhaga si nu mai stiu unde, in timpul asta). In noimbrie voi merge cu Vladimir la el (in saptamana lui libera), iar pentru mine e musai sa ajung la Bruges.

Apoi voi mai sta inca o saptamana (pana pe 24- nu stiu insa cand ajung acolo) cand vreau sa o vizitez pe Magdy (ma gandesc ca e un tren Bruxelles- Liege).

Intrebari:

1. Kea, tu pe unde te situezi in Nemtia?
2. Magdy, recomanda-mi, te rog un han/ motel/ pensiune intre Bruxelles si Bruges (nu conteaza distanta ca noua ne sade bine cu drumul) la bani mai putini (45 eur/ noapte)
3. Daca mai e vreo fata in zona acea in a doua jumatat a lunii noiembrie, sa ridice mana!

Offff, Bianca nu prea m-ai nimerit, eu sunt in Ro in per 1 nov - 29 nov. Ne ratam si de data asta... Motel/Pensiune etc; nu cunosc din pacate. Nici eu nu am ajuns in zona aia ,spre rusinea mea...

Mergi la inceput