Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *445*
Raspunsuri - Pagina 12
Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Multu' pentru reteta de castraveti; inca nu i-am pus pentru ca nu pot cind e Ian acasa Chiar, cite zile ii pot tine? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Nu prea inteleg la ce te referi. cate zile i ipoti tine la murat pana ii mananci, sa ii tii cruzi pana ii pui la murat?
dar raspund ca sunt buni de mancat dupa ce isi schimba culoarea, in fucntie de temperatura din camera sau unde ii pui la depozitat, cred ca vreo saptamana.
2. cat mai repede, caci daca se palesc nu se mai crocantesc. Indiferent de ce le pui. Coaja ar trebui sa fie lucioasa, proaspata, ori castravetii sa fie tari.
PS. Sa pui in gura borcanului crengutze de visin, si frunze.
Sanatate lui Ian.I-ai facut analize la sange sau la secretia oculara?
inapreda spune:
F. tare Vladimir, ca de obicei!!!
Floric, tot capacul ala rosu se defileteaza; ca sa bei, apesi pe un buton si sare doar "dopul"; are si pai.
denisamada spune:
citat din mesajul lui inapreda I-am facut lui Ian analizele si e "curat"; ma gindesc sa i le repet la alt laborator desi ma dispera: lasind la o parte latura financiara, mor de nervi la gindul ca trebuie sa chinui din nou copilul Pentru ulcior ia deja antibiotic, kanamicina si tobrex; i-a mai aparut azi unul pe pleoapa superioara, exact deasupra celuilalt. Simt ca innbunesc, in special pentru ca nu mai stiu ce sa fac si incotro sa ma indrept. Denisa, esti pe receptie? Ce invesigatii sa-i mai fac? Despre ce poate fi vorba? Recunosc ca e mai mereu muradr pe miini -cnd sintem afara- si ca in masina sta cu geamul deschis. Exista ceva analize specifice? Sa-l dc la Cluj sau la Mures? Cit de periculoase pt fi nenorocitele astea de ulcioare? Eu il suspectez de multa vreme de paraziti -pentru ca nu maninca - dar i-am facut analize de 1 milion de ori; mereu "negativ"; poate exista vreo legatra intre paraziti si ulcior? Multam si scuze ca te-am bombadat cu intrebari. |
Pai... depinde ce analize i-ai facut... cel mai tintit ar fi un tamponel din secretia aia, dar ar trebui sa ai 48-72h fara antibiotic. Astea sunt stafilococice deobicei, de insamantat, probabil le insamanteaza el cu manuta murdara, dar nu-s sa zic de ce le face asa des... poate nici imunitatea nu e prea grozava... Daca nu iese nimic la lab local, poate ar fi util sa mergi intr-un centru mai mare (Cluj)
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 18+ cu
IULIA va invinge CANCERUL!
novus spune:
Neata !!!
Haideti la o cafea !!
Floric, Ada bea apa tot dintr-o cana cu pai, capacul se da la o parte si iasa paiul, are cam 330 ml, avand in vedere ca sta doar 4 ore ii va ajunge sigur
Eu le cumpar de la farmaciile Remedia, au mai multe tipuri, dar se gasesc cam peste tot
Cat despre imbracaminte, si la ei la gradinita e f cald asa ca sta in tricou + colanti, pantaloni 3/4, oricum le-am dus si hainute de schimb daca transpira sa ii schimbe educatoarea
Inapreda, imi pare rau ca nu mai scapati de ulcioare ,sper sa gasiti remediul potrivit
Bianca, tare Vladimir !
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
anamariame spune:
Novus, ai si lapte la cafea? Eu astept sa mi se trezeasca puiul, pentru o noua zi. Nici azi nu o duc la gradi, poate maine sau vineri.
simonapro spune:
Neata!
Am lasat copilul la gradi bine, dupa ce a comentat putin acasa, ca el nu merge, ma asteptam la ceva reactii, dar important e ca nu a plans si s-a asezat pe scaunel la jucarii
Luc are sticla de apa normala de jumatate, si il imbrac cu tricou subtire cu maneca lunga.nu pare sa fie prea cald acolo.
Floric: nu stiu daca e cea bulgareasca, dar la cat suntem de aproape de ei posibil
Ina: insanatosire grabnica lui Ian!
Monvas: sper ca injineru e mai bine!
Ce tare e Vladimir, cu replicile lui!
Eu m-am intalnit ieri cu nasa lui Luc si m-am speriat cum arata, a avut ceva probleme cu sanatatea,de la o sinuzita urata, a stat in spital si a luat un stafilococ la ochi si nu arata bine deloc, nici nu mai vede bine cu el si are ceva timp de cand face tratament, doctorii zic ca trece greu, dar mi se pare totusi grav sa stea asa sa-i afecteze ochiul, ca am inteles ca s-a intins in spatele lui.
bebe_shtrumf spune:
Buna dimineata!
Azi am inceput si noi gradi, in sfarsit au venit toate analizele, suntem ok, dau si de beutc-a iesit dublu test ff bine, de greturi vb ieri cu o prietena la tel si ma laudam c-am scapat, insa dimineata surpriza
Floric, la noi la gradi se aduc canutze de plastic, cu etikete, si le spala si dezinfecteaza ele acolo, la fel la dulap exista schimburi, de piele si haine de afara sau pantaloni ceva, in caz ca se scapa pe ei sau dau mancare. Mai bine lasi o punguta cu tricou de schimb, ce vrei tu..
Pt paket as recomanda, mereu un fruct cu ceva, sandwich, sau ma rog ce-i place lui, sa nu lipseasca o felie de ardei, sau salata verde, parca asa scriau astia ca treb sa contina.
Anca - m-ai distrat bine cu coditele.
Bianca- lipeste-le cu supergluecum se gandesc copiii la toate variantele
Eu marturisesc ca am mintit-o pe Ari, i-am spus sa manance tot la masa, ca mamaie cand vine s-o ia n-are mancare acasa; a facut niste oki mari a intrebat de ce si apoi a promis ca papa tot, chiar voia sa o schimb direct in pijamale, cand am ajuns.
Ina- poate de la tratament iese toata infectia, si d-aia i-a mai aparut unul, saracutzulsanatate multa.
Felicitari Magdy pt reusita, la fel si tie Monnvas, ce bine ca pleaca fetele la operatie, bv, in sfasit!
iau o gura de cafea, ca adorm aici, si asa treb sa dau raportul de la sedinta de ieri(3 ore)
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 + 13
anamariame spune:
Noi nu folosim niciun fel de cana de plastic pt apa, ea bea direct din cana de vreun an si ceva. Idei de pachetel nu am, poate iaurt si eventual felii de fructe invelite in folie alimentara sa se pastreze proaspete. Miez de nuca, banane...
novus spune:
citat din mesajul lui anamariame Novus, ai si lapte la cafea? |
Normal ca da !! chiar ma gadeam la tine cand am pregatit cafeaua vad ca ai simtit !! cum se mai simte Eva ?
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_