Bulgarasi de ian-feb2013, capitolul 23

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Fetele care ati facut eco, felicitari! Ma bucur ca avem vesti bune. Ma duc s eu sapt viitoate la un control de rutina si apoi facem programare pt morfologie.

16+ cu
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

Mami Papatot : bine ai venit shi sarcina usoara !!

Blue , Majia , Lore : felicitari pt morfo shi bebei sanatoshi shi perfectzi !

Blue : eu nu am mai apucat sa vad noua maternitate .dar o sa semnez cu ei vineri la baby expo : pana la urma semnez cu promotzia care au bagat-i ca .mi-a ieshit mai ieftina cu aprox 1500 ron ..dar ma duc sa o vad dupaia

Vikishor : shi mie mi-au spus mamicile (sfatuite la randul lor de alte mamici shi doctori) sa dai bebele shi la neonato sa te odihneshti ... ca il ai acasa for life dupaia ..shi e f obositor dupa ce ai nascut sa te potzi concentra shi la bebe , shi la tine shi la alaptat ..pe timpul noptzii il potzi lasa la neonato ..eu la RM asta o sa fac ..binentzeles ca stau shi cu el ..dar cred ca dupa epuizarea fizica prin care vom trece ... itzi trebuie shi somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui vikisor
vroiam sa va intreb: primesc diferite sfaturi de la mamici referitor la statul in camera cu bebelina in spital: unele spun ca e foarte ok sa stai cu ea, altele ca nu trebuie sa stai, ca e obositor. acum eu zic ca oricum o sa stai cu bebelina cand ajungi acasa, si asa te obisnuiesti cu ea, te inveti cu ea, o poti admira, mangaia, se formeaza o legatura cand e cu tine in camera. poate sunt egoista, dar nu as putea sa o las sa stea in alta parte a spitalului

Din punctul meu de vedere: clar "cu". (bebe in camera)
"Obositor" mi se pare un cuvant... nepotrivit contextului... dar probabil ca depinde de fiecare.

Edit: ca nu se intelegea nimic.

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 18+ cu

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Buna dimi mamici, o cafeluta si biscuiti cu cereale de la mine pentru toata lumea !

Tweetisor, multumesc frumos! Spune-mi te rog despre ce maternitate vorbesti - cumva RM? Si daca da, ai idee ce program au la targ? oare ii gasesc si astazi, ca mie maine nu prea imi arde de mers la targ ... dar as vrea sa semnez si eu din timp .

vikisor, eu cand am nascut-o pe Honey, asistentele m-au sfatuit sa ma odihnesc si sa o iau pe bebelina in camera doar cand vreau si pot sa stau cu ea ... si cand vreau sa ma culc, sa le-o aduc ... ceea ce mi se pare ok...doar ca Honey a dormit foarte mult si atunci am lasat-o cu mine in camera ... eu oricum eram ca de pe alta lume, cred ca abia a treia zi ( in prima oricum am stat in TI ) i-am desfacut si eu scutecul. Crde ca depinde foarte mult de cum te vei simti tu.

lorena, felicitari pt eco si bebe ... aviator !

Majia, multumesc frumos! astept inceputul postului ca pe nu stiu ce ... sa ma apuc de "cuibarit" si de camaruta lui bb felicitari pentru eco !

Lauraf multumesc pentru urari! la fel noua tuturor ...

Inclusiv tie Mena ... fata unei cunostinte a patit la fel ... de la 3 luni a stat la pat si a nascut fix la termen un super baietel... iar maica-sa plangea de cate ori ma duceam la ea ( si ma duceam des ) ... acum imi spunea ca deja s-au apucat de bebe 2 ... da, este cu siguranta neplacut si poate ingrijorator ... dar ia gandeste-te tu si asa ... poti vedea o multime de filme, nu te mai duci la serviciu ... lunile astea esti si tu o printesa pe un bob de mazare ... gata, mobilizarea !

katy, multumesc frumos!

denisamada mercic!

Bubblegum, oare poti tu sa ma adaugi si pe mine in listuta? iti mai spun casunt nascuta pe 23 noiembrie ( 1981)! Multumesc, cu anticipatiune!

Sper ca nu am uitat pe nimeni, nu intenstrionez !

V-am auzit vrobind de hainute ... eu am agsit la H & M niste pantaloni super pentru burtici ... sunt si veseli (mi-am luat pe portocaliu si verde inchis)si foarte comozi ... aveau si bluzite dar deocamdata ma descurc cu tricouri/bluze obisnuite, cu toate ca am un burtoi mare ( am ramas cu burtica destul de mare de la prima sarcina - ceva ce iese doar pe baza de foarfeca, dar de asta ne ocupam mai peste 2 ani ) ... week-end-ul acesta sper sa-mi gasesc si o rochie mai speciala pentru ca pe 29 avem 2 evenimente in program si trebuie sa ne prezentam frumusel...

Zi frumoasa TUTUROR ... fix asa cum este ea, mohorata si noroasa, I LOVE IT!

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey (17.04.2008) si 17+ cu Placintzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Neata,

Mami_papatot multumim pentru cafelutza .... eu am papat laptic cu cereale ca nu mai mancasem de o vesnicie si acum imi pun si o cafelutza cu lapte
Azi am morfofetala II, abia asteptam sa vedem ce face bebelina si daca ramane sigur bebelina, ca sa ne apucam si noi de cumparat cate ceva
Cum ramane cu Baby Expo, vine careva sambata? Danku, pe la 11 ai spus ca te duci, poate apar si eu tot la ora aia sa ne cunoastem...sa imi trimiti un mesaj cu nr.de tel. sa te sun sa vedem cum facem sa ne si intalnim.

Carmen 23+ cu UM 24-04-2012; DPN 24-01-2013

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

buna fetele,
ma scuzati ca n am mai intrat demult, dar am fost foarte aglomerata cu inceput de gradi, cu sedinta, iar cu o saptamana inainte de gradi feciorasul meu drag s-a gandit sa-mi faca el o "bucurie" si mi-a vomitat vreo 2 zile, asa ca am avut timpul ocupat cu vizite la spital, medicul de familie si altele.
Printre altele sa va spun ca am fost si noi la morfologie luni si se pare ca totul e bine, toate sunt la locul lor si dezvoltate si functionale,insa mi-a zis ca pentru 21 de saptamani bebe e prea gras are putin peste 500 g, nu-mi aduc aminte exact cat, ceea ce e anormal cica la varsta asta si mi s-a recomandat un consult la diabetologie si test de toleranta la glucoza. Trebuie sa va spun ca asta m-a cam ingrijorat si stresat totodata si sper ca vom fi bine si sanatosi.
Laura si pisigri, imi pare tare rau ca nu am reusit sa mai iau legatura cu voi si sa ne vedem la suc, dar sa stiti ca am fost pe fuga si atunci, sotul trebuia sa ajunga inapoi la serviciu si sa ajungem la timp sa luam piciul de la gradi. Poate data viitoare, pe la 34 saptamani mi-a spus dr sa mai vin 1 data, o sa fiu mai relaxata si o sa ne putem intalni. CXam atat despre noi momentan. O sa merg si la medicul meu si revin cu vesti.
mami_papatotbine ai venit la noi si sarcina usoara.
Va pup si sper sa nu va suparati prea tare ca intru asa rar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mys spune:

Neata burtici, va servesc cu o cafea si o gogosica cu cioco?

Mami papatot- bine-ai venit si sarcina usoara. (apropos de targ, azi mergem cateva gravi de pe odiseea bulgarasilor la babyexpo, putem sa ne vedem toate acolo)

Aurorra, bine-ai revenit!

Eu am inceput sa fac carcei, de dimineata m-am trezit cu dureri, ma lasa putin iar se incorda muschiul, cred ca m-a tinut 5 min!!

Fetele care merg azi la baby-expo, va rog dati-mi si mie nr. de tel ca sa ne vdm. acolo (pm) Eu in pp vin tot pe la 4, cu H3llena, Blue, Tweetisor si Ioanakkk. Am omis pe cineva?

PS - pe mine ma veti recunoaste dupa un tricou gri cu un craniu roz :))) cu burtica de rigoare si jeans albastri

lui Matei (15.12.2010) si 21+ cu Amelia

http://matei-sansalaviata.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Mys, din pacate programul meu de zilele acestea este unul pe care eu nu il pot controla foarte bine ( lucrez in domeniul organizarii de evenimente si functionez pe principiul stiu cand plec dar nu si cand ma intorc) ceea ce inseamna ca nu va pot incurca. Daca as sti ca ii pot gasi pe cei de la Regina Maria si ca au vreo oferta atragatoare pentru partea de maternitate/stem, m-as stradui sa ajung. Oricum, intalnire placuta si spor la cumparaturi!

Aurorra , multumesc frumos!
Pup!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Neatza fetelor!
Noi am fost ieri la eco ca plecam maine la Bucuresti si bebe are circulara de cordon! Sunt foarte negajita si speriata in special ca nu am auzit decat povesti horror
Va pup pe toate si ne revedem luni..eu o sa mai fiu pe facebook

22+ cu

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mys spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_papatot
Daca as sti ca ii pot gasi pe cei de la Regina Maria si ca au vreo oferta atragatoare pentru partea de maternitate/stem, m-as stradui sa ajung. Oricum, intalnire placuta si spor la cumparaturi!

Aurorra , multumesc frumos!
Pup!

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!

Vin cei de la RM si chiar au o reducere parca de vo 800 lei/ mai mult daca iei si stem (nu stiu sigur cat)dar vorbeau mamicile aici pe topic, da cateva pag. mai in urma si vei gasi info

lui Matei (15.12.2010) si 22+ cu Amelia

http://matei-sansalaviata.blogspot.com

Mergi la inceput