Bulgarasi de ian-feb2013, capitolul 23
Raspunsuri - Pagina 9
carmen_76 spune:
Lauraf89, ai grija ce faci la Bucuresti si astept vesti .... poate ne si vedem pana la urma
Tuturor fetelor care se duc azi la Baby Expo va doresc spor la cumparaturi.
Carmen 23+ cu UM 24-04-2012; DPN 24-01-2013
Mys spune:
de la RM citire:
http://www.reginamaria. ro/ro/noutati/hai-la-baby-expo1.html
lui Matei (15.12.2010) si 22+ cu Amelia
http://matei-sansalaviata.blogspot.com
vikisor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lauraf89 Neatza fetelor! Noi am fost ieri la eco ca plecam maine la Bucuresti si bebe are circulara de cordon! Sunt foarte negajita si speriata in special ca nu am auzit decat povesti horror Va pup pe toate si ne revedem luni..eu o sa mai fiu pe facebook 22+ cu Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare! |
Laura imi pare rau de necaz ai vorbit cu doctorul tau? ce a spus? si incearca sa ai o atitudine cat mai optimista ca ii face bine bebelinului
24+ cu printesa
lauraf89 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui vikisor
Laura imi pare rau de necaz ai vorbit cu doctorul tau? ce a spus? si incearca sa ai o atitudine cat mai optimista ca ii face bine bebelinului 24+ cu printesa |
A zis sa stau linistita ca nu e grav..si ca maj copiilor au..dar o desfac si iar o fac..si i-am zis eu ca am auzit numai povesti aiurea..si mi-a zis ca na..se intamppla..dar nu atat de des..e ca si cum te-ar calca un tren mergand pe trotuar..ceva de genu...bine el saracu a oincercta sa faca o gluma ca eu deja dadeam sa plang
22+ cu
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
Bubblegum spune:
Mami_papatot, esti trecuta pe listuta. Noi avem aici un mic sistem, cand cineva vrea sa fie adaugate/sterse anumite date in listuta se da un PM la userul comun, asta ca sa ne fie si noua mai usor.
Laura te cred ca fix asta lipsea dar nu pune raul inainte.O sa fie bine, bebe o sa fie cuminte si nu o sa se mai joace cu cordonul!
Aurora bine ai revenit!
Gagicile de la babyexpo, va asteptam cu vesti bune si eventual si poze cu gasca de burtici la cumparaturi:)))
22+ cu
dankutza spune:
Majia felicitari pt bebe perfect!
Mie mi-a iesit un Ir marit, dar ecografista a zis ca nu e motiv de ingrijorare, dar deh, te pui cu nebunu' Ma duc luni la gine sa vedem ce spune si apoi, ma gandeam sa astept pana la morfo de pe 9 octombrie sa vedem ce ni se spune. Pe 10, vreau sa ma duc la Uschi. Sper sa nu fie nevoie de medicatie...
Lore felicitari si tie pt bebe perfect! Bravo pt IR-uri.
Viki referitor la intrebarea ta, cred ca tine si de politica spitalului. De ex, la Filantropia nu-ti da copilul in salon. Daca nasti la particular (parca asa hotarasei) fa ce-ti spune inima si nu ce spune unul si altul.
Carmen bafta la morfo. Iti trimit PM cu nr de tel. Ideea e ca sa intram chiar daca ajungem la ore diferite. Eu vin cu husbandul si copilul. Ne sunam una pe alta. Ma gandesc sa nu te tin sa astepti. Am observat ca de cate ori, vreau sa ma intalnesc pe cineva si am copilul dupa mine, sigur intrazii.
Aurora e doar o suspinciune. Stai sa vezi ce iese la testul de toleranta la glucoza. Eu sper sa fie totul bine.
Laura nu mai citi pe net ca te speri mai tare. Daca se mentine circulara de control, cred ca atunci faci cezariana pentru mai multa siguranta.
Fetele care se duc la BE, intalnire placuta si bafta la cumparaturi.
Asteptam impresii despre targ, ce preturi ati gasit, etc...
cu 18+ ... si am inceput luna a-V-a
vikisor spune:
dankutza, eu vreau sa nasc la polizu... si au saloane in sistem privat de inchiriat, si stai cu copilul si eu asta vreau
fetelor, veste proasta: nu mai pot sa plec la 4 azi spre BE ca vine verisorul meu din Finlanda si imi aduce la birou un pachet de la sora mea, si nu pot sa il car singurica si trebuie sa il astept pe al meu sot sa il care asa incat eu as ajunge abia la 6.30 cel mai devreme si targul se inchide la 7 imi pare foarte foarte rau
24+ cu printesa
tweetisor spune:
fetele cu BE ..am zis intr-un post acum 2-3 zile cred -...ca azi e exclus sa ajung ..sunt la un curs pana la 6.30 (acum am pauza )
mami Papatot : da au 800 la nashtere la RM shi 1440 la stem ..deci e ok
mie mi-a dat dr meu sa repet analiza de secretzi sa fie sigur ca am candida shi nu e o eroare de lab ..shi acum am repetat-o shi mi-a ieshit candida shi streptococul B ...
am facut inainte de sarcina un tratament pt el .. imi trecuse ..de atunci mai facusem secretziile de 2 ori ..era ok ..shi acum iar ..shi e nashpa in sarcina ..riscant sa nashti natural ..cred ca le repet shi eu inca o data la alt laborator ..ce recomandatzi ?
Mys spune:
Legat de BE - eu ma pregatesc sa plec, Blue e deja pe drum, daca mai vine cineva, ne gasiti p-acolo (Blue are tricou cu "Baby" si eu unul cu Craniu roz )
lui Matei (15.12.2010) si 22+ cu Amelia
http://matei-sansalaviata.blogspot.com
tweetisor spune:
vikishor : shi eu ash sta cu bebe ..dar daca nu ma simt in stare , primeaza refacerea mea cat mai rapida ca sa pot fi apta dupa ce ieshim din maternitate sa stau cu el ... il las la neonato unde shtiu ca este ingrijit foarte ok shi mi-l aduc la alaptat ...dak voi fi f fresh shi refacuta total (eu inca sper sa nasc natural) logic ca-l tzin cu mine