Bulgarasi de ian-feb2013, capitolul 23

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

Blue , Mys : have fun ..sa ne zicetzi si noua primele impresii :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

lauraf, nu te ingrijora si nu te stresa ca nu e bine pentru bebe.
Si baietelul meu a avut circulara de cordon si am nascut natural fara nicio problema! Importanta e priceperea medicului si experienta lui. Eu eram prin saptamana 35 sau 36 cand am fost la eco si mi-a zis ca are circulara de cordon si am devenit si eu tare stresata iar medicul a zis ca pana la momentul nasterii sa stau linistita, sa monitorizez miscarile sa nu scada sub 10 pe zi, la varsta aceea a sarcinii, si ca o sa vedem ce va fi si daca e cazul vom face cezariana la urgenta, dar Dumnezeu ne-a ajutatsi am nascut natural fara probleme.
La tine bebe inca e mic si are loc suficient si nici putere prea mare incat sa se stranguleze cu cordonul si apoi pana la nastere cum tot se misca si face el giumbuslucuri in burtica se poate sa nu il mai aiba in jurul gatului.
Te pup si curaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelor am avut un mic accident in bucatarie...am varsat un castron cu ciorba fierbinte de pe foc direct pe picior si m-am ars foarte tare...asa frica imi e pt bebe, sper sa nu aiba el nimic...aveti vrun leac babesc pt arsuri?

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

fetelor am avut un mic accident in bucatarie...am varsat un castron cu ciorba fierbinte de pe foc direct pe picior si m-am ars foarte tare...asa frica imi e pt bebe, sper sa nu aiba el nimic...aveti vrun leac babesc pt arsuri?

22+

incearca sa speli locul cu apa rece... cat mai multa apa rece... si apoi recomand sa speli locul cu ceai de musetel si galbenele si sa dai cu crema de galbenele eu asa am facut cand m-am ars cu tava fierbinte de la cuptor pe brat
si stai cat mai calma posibil... nu te agita... daca te-ai ars doar pe picior, bebe nu e afectat decat de starea ta psihica

24+ cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmen_76
Cum ramane cu Baby Expo, vine careva sambata? Danku, pe la 11 ai spus ca te duci, poate apar si eu tot la ora aia sa ne cunoastem...sa imi trimiti un mesaj cu nr.de tel. sa te sun sa vedem cum facem sa ne si intalnim.

Activeaza-ti, te rog Pm-ul ca sa ne dam mesaje.

cu 18+ ... si am inceput luna a-V-a

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tweetisor
am facut inainte de sarcina un tratament pt el .. imi trecuse ..de atunci mai facusem secretziile de 2 ori ..era ok ..shi acum iar ..shi e nashpa in sarcina ..riscant sa nashti natural ..cred ca le repet shi eu inca o data la alt laborator ..ce recomandatzi ?

Si mie mi-a iesit pacatosul asta la prima sarcina si mai mult ca sigur ca se reactiveaza si acum. Haiduc mi-a spus ca nu are rost sa-mi dea tratament inainte ca se poate reactiva pana in ziua nasterii. Asa ca cea mai buna solutie era sa-mi puna o branula cu un antibiotic pe perioada nasterii (in travaliu) ca sa nu ia bebe ceva. Nu a fost nevoie ca am nascut prin cezariana.

Mergi la inceput

Lore cica cel mai bun remediu este sa speli bine rana, sa bati un albus de ou spuma si pui pe rana. Cica se vindeca si bine si frumos si repede. Asta o stiu de la cineva care o stia de la un pompier. Sper sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

ankutza : da shi eu am citit ca oricum iei degeaba antibiotic ca itzi poate trece sau nu ..culmea e ca am luat 12 zile de antibiotic cam cu 2-3 saptamani iniante sa ramana insarcinata ..shi cand am ramas se presupunea dupa analizele facute ca nu mi-a trecut ..la o luna cand am repetat : ce sa vezi : nu mai era ..pana acum ..ma termina psihic ca..la un search pe google citeshti numai poveshti horror ... acum sper sa fie ok... vreau sa repet la un alt laborator ..ca o colega de a mea de la servici shi -a repetat odata la Medicover - pozitiv , Sanador shi Medlife : negativ ..ce sa mai crezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Vikisor, eu clar sunt pentru statul in camera cu bebe de cand se naste. Cred ca e benefic si pentru pui si pentru mama. Si oricum, nimeni nu o sa se ocupe la fel de bine ca tine… Eu dupa nastere nu eram deloc obosita si somnoroasa ci din contra plina de enregie, probabil hormonii si adrenalina…
Mami_papatot, multumim pentru biscuiti cu cereale, mi s-a facut pofta
Carmen, bafta la morfofetala
Aurrora, eu inca n-am mai auzit asa ceva, bebe prea gras la o ecografie. Acum testul de glucoza este foarte util, o sa-l fac si eu. Nu trebuie sa te ingrijorezi, cu regim se rezola in general…
Dankutza, bebe cum e ? E mare sau e mai mititel ?
Laura, e mic deocamdata, circualara de cordon poate sa o faca si desfaca de mai multe ori…
Mys, cand veniti la paris ?
Lorena, daca arsura e nasoala trebuie sa mergi la urgente. Daca nu, sunt la farmacie creme si sprayuri pentru asa ceva…

lui Tudor si 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Ma prezint la raport!

Am fost la BE. Am cunoscut 2 burtici brumose (si un printisor ). Multa lume, agitatie.
Eu am vorbit cu cei de la RM: oferta lor de targ: recoltarea de tesut de cordon gratis (adica -1600 ron). Daca nasti la ei nasterea e 4900 (- daca aveti abonament reducerea aferenta) + 3590 celule stem (pe care le puteti plati in 3 sau 10 rate). Mie imi pare ok asa ca sambata semnam

In rest: l-am cadorisit pe fecior cu o salopeta de iarna (60 ron), prosopel si DVD-uri pt printul consort

22+

Mergi la inceput