Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (9)
Raspunsuri - Pagina 9
Anitta_O spune:
Nu, Aever, chiar nimeni nu mi-a sugerat pana in acest moment sa ii bag LP. In primul rand pt ca I arata foarte bine, e bolfosica, bine proportionata si activa, vesela. In al doilea rand nu am zis nimanui cand am fost intrebata daca creste in greutate, ca da, creste, dar nu mult, ca sa imi atrag replici cu LP, ci am raspuns ca ia in greutate frumos. Si asa e, a luat cam 700 de grame in fiecare luna, deci conform 'standardelor'.
Noi inca mai folosim Protectis. A mai ramas cineva in gasca? Daca nu ii dau, seara o doare rau burta si plange neconsolat, nimic nu o face sa uite de durere.
CRYSSAaa spune:
Elly, trimite-o cu microbuzele catre Buc. La gara (autogara de langa gara) pleaca catre Buc din 30 in 30 de min si poti pune orice la ei. Pune reteta intr-un plic, le dai 5 lei si gata. Mie asa imi trimite mama cand e mai urgent.
Si iti zic ei unde au opriri si la ce ora sa astepte prietena. In 4 ore ajunge reteta la ea.
Cred ca e cel mai rapid asa. Chiar daca te ajuta cineva, toate fetele sunt cu uii mici si iti trebuie programare la medic, e greu sa rezolve cineva mai repede decat ajunge autobuzul.
Si, prieten poate merge ka farmacie sa il plateasca, urmand sa il ridice mai tarziu cand ajunge reteta. una e sa suni, alta e sa mergi acolo si sa platesti, eventual jumatate. Zic si eu...
Anitta_O spune:
Cryssa, de ce ti se pare asa ciudat sa alaptezi pana la 2 ani? Suna logic ce zice Joanna, dar tot logica imi spune ca daca un copil a primit un aliment si l-a scos pe partea cealalta intact, aparatul lui digestiv inca nu e pregatit sa digere ce primeste.
Fetelor, nu o luati personal, discutam idei si nu persoane, ok?
CRYSSAaa spune:
Anitta, si eu inca ii dau Protectis si SAB. Am incercat sa le reduc, dar nu a fost tocmai ok. Si al meu inca are ore in care plange din cauza burticii. Bine, e muuuult mai usor de linictit ca in primele 2 luni. Dar tot mai avem probleme cu gazele. Scapam noi di de asta! Offf of, mai mai
Cu diversificarea, ai dreptate si tu. Tocmai de aia sunt in ceata, ca toate suna logic :)))
elena_gd spune:
Neatza mamici de pui mici!
Eva multumesc!
Cryssa si eu am primit in sarcina tastura wireless de la sot =)))
Anitta 700g e f bine, conteaza starea de spirit a copilului si daca medicul zice ca e sanatos nu ai de ce sa te ingrijorezi. Nici Eric nu o sa-si dubleze greutatea de la nastere la 4 luni, a avut 3,915 si acum are 7 kg, slabe sanse sa mai ia 800 g pana la 4 luni, in conditiile in care a luat cam 900 g pe luna in medie.
Eu i-as da Protectis ca se strange de burta mereu si are gaze, dar mi-e sa nu se constipe iar.
Pup fetele ca s-a trezit.
Anitta_O spune:
Elena, eu 2 zile cat nu i-am dat protectis n-a facut deloc kk. Deci pe ea a ajutat-o sa faca in fiecare zi sau la 2 zile fara efort. Deja cand am vazut ca a treia zi nu face si o doare burta, i l-am bagat din nou.
elena_gd spune:
Anitta la Eric e fix pe dos, cum ii dau Protectis cum face kk rar si cu chin mare.
De vreo 2 saptamani Eric varsa dupa fiecare masa aproape si la cateva minute si dupa jumatate de ora, m#259; chinui sa-l tin linistit si mai mult in brate la verticala.
Debridatul nu l-a ajutat deloc, ba a avut mai multe gaze si a fost mai plangacios, da face el si 6 luni si poate ii trece la diversificare.
Pup!
Ellyshor spune:
Ufff, am rezolvat cu vaccinul. L-am comandat la o farmacie in Craiova, fara adaos si ajunge undeva la 210 lei. E chiar foarte bine.
Oricum, azi a fost Cata cam pe la toate farmaciile si nu era pe niciunde.
Sper sa rezolvam o data si sa i-l fac sa-mi iau o grija.
Andreea mersi din suflet pentru mobilizare!
virgiL spune:
CRYSSAA,regret sa-ti stric planurile,dar dintii temporari or sa tot erupa pana pe la 2 ani jumate(cu mici pauze).Ai vrea tu sa scapi intr-un an de zile,....si noi toate de altfel..Asa ca bagati ZEN fetelorrr ca e jale .Hai ca v-am incurajat!Da sa stiti ca sunt si copii la care nici nu simti ca le-a mai iesit cate un dinte...
virgiL spune:
Cum ELLY,n-am inteles,la 2 luni i-a facut puiului Pentaxim si acum te pune sa-i faci Infanrix?