Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (9)
Raspunsuri - Pagina 19
stefulici spune:
Neata !
Deea, buuuuna Kfeaua! Multumesc mult!
Virgi, eu zic sa speri la nopti dormite ... Si la noi a inceput la fel : cate o noapte cu 6-7 ore dormite legat, apoi, vreo 2... Acum mai mereu doarme atat, uneori chiar mai mult!
Elena, multa rabdare iti doresc...
Pupalai!
dianaradoi spune:
Buna, Alma!
Fetelor, ma scuzati ca intervin asa in acest topic fara ca problema mea sa aiba legatura cu numele topicului. Felicitari tuturor fetelor care aveti puiuti si sa dea Dumnezeu sa pot duce si eu la capat.
Eu am sarcina monoamniotica (fetite, 14 sapt) la fel ca si tine, Alma. Si nu stiu cum sa dau de tine ca nu accepti mesaje private. Daca ai putea sa ma contactezi pe privat, ar fi super. Esti singura persoana de care dau si care a trecut prin asa ceva. Help me, please.
Va pup si inca o data, scuze...
Diana
Ellyshor spune:
Hey!
Legat de subiectul caciulitelor, noi in casa nu purtam, dupa baie il sterg bine cu prosopul si e deja uscat. Afara doar dc e frig, vant sau soare puternic.
Elena stii ce ai putea face, ca sa fii mai impacata sufleteste? Cand il porti pe bb in marsupiu, ridica-i tu piciorusele in forma de M, ca sa nu-i atarne soldul.
Ei, si chiar vorba lui Virgi, acu'...doar n-o sta atat puiul in el. Acusica incepeti si voi diversificarea si se duc si varsaturile, ai sa vezi tu.
Virgi spor in treburile organizatorice. Stiu cum e. De botezul lui Mihnea eu m-am ocupat exclusiv...de la hainute, dj, fotograf, video...biserica, meniu petrecere, baloane, artificii, marturii...pana la culoarea fetelor de masa si aranjamentul invitatilor. Tot tot...si mult stres a fost.
Daca ai nevoie de sfaturi, ceva, te ajutam cu drag!
Ms pt complimentele la adresa omuletului!
Ellyshor spune:
Joana, cum e Cristian? Tot constipat?
Vreau si eu schema de diversificare de la Medlife. Eventual o urc in google docs, sa o vada toata lumea acolo.
Noi suntem ok cu diversificarea. Azi i-am dat si pastarnac. S-a strambat un pic dar pana la urma a papat apx 100g si 60ml laptic. Sunt extramultumita.
Tot incerc sa-i dau apica, dar nu accepta cana cu cioc.
Din biberon bea, din cana nu.
Anitta_O spune:
Elly, cred ca inca nu stie ce sa faca cu cana cu cioc. Din cate stiu e devreme pentru ea, chiar ma miram cand ai scris de ea. Pe la 8-9 luni daca ti-o accepta. Ma, da papa bine Boom! Super!
Eu am reusit de-am sters azi geamurile, sunt o furnicuta harnicuta. Iulia mi-a dat voie azi sa muncesc.
Ellyshor spune:
Anitta, ped-ul mi-a zis sa incerc sa-i dau, sa vedem dc accepta. Dar cred ca ai dreptate, ca se stramba tot cand i-o dau si mai mult incearca sa rontzaie ciocul ala de silicon.
Nu prea stie el care e treaba cu ea.
Felicitari pt geamuri! Eh, creste si se cuminteste Iulica noastra.
aever spune:
Elena mie imi pare rau ca te-am suparat. Dupa cat s-a discutat aici de marsupii de toate felurile ma gandeam ca stii deja si ca a fost premeditat sa nu asculti sfaturile noastre. Imi pare rau ca nu ai retinut discutiile inainte sa-l cumperi, dar acum faptul e consumat. Pe de alta parte ma gandesc ca poate totusi sta bine si-n ala ca daca nu plange inseamna ca nu l-o durea nimic.
Virgi noi cica ar trebui sa avem botezul pe 13 oct, n-am facut nimic nimic. Eu nici acu nu ma simt sa am energie sa organizez petreceri asa mari si frumoase. Cat despre dormit, al meu dormea 6-7 ore legate(7 mai rar, dar 6 era regula) si de vreo 2 saptamani vad ca nu mai vrea mai mult de 4...
Am inceput iar alergatura celebra din timpul sarcinii, cu copilul dupa mine. Azi am fost la Primaria Mun Bucuresti. Luni urmeaza ANAF si apoi altele...
Duminica vin socrii. Sa vedem cum o fi, sunt doar 2 variante: mai bine sau mai rau. Si ca sa fie treaba treaba azi m-am trezit cu o durere ingrozitoare de umar. Abia il ridic. Si sunt unele miscari simple pe care nu le pot face de durere. Sa ne ajute Dumnezeu ca de la oameni incep sa-mi cam iau speranta!
Gabiko76 spune:
Buna,
N-am mai scris de mult timp, Rares a implinit ieri 4 luni :) mergem la cantarit, masurat si vaccin sambata de dimineata insa, am iar emotii, nu stiu daca la vaccinul de 4 luni poate sa faca febra, la cel de 2 luni nu a avut nimic.
Am facut si noi botezul pe 9 septembrie, dar inca nu avem pozele :(
A fost foarte stresant pentru noi, ma enerveaza cand il ia altcineva in brate sau ii pune mana pe fata sau manute, mai ales ca el e foarte des cu mana sau degetele in gura. Imi era jena sa le spun sa nu il atinga :( Din fericire nu s-a imbolnavit de nimic :)
In general in jur de ora 9 seara il apuca somnul, adoarme la san si il pun in patut, in sacul de dormit, si doarme pana in jur de ora 6 sau 7 cand se trezeste foarte infometat. Am vazut ca de cand il pun in sacul de dormit doarme ceva mai mult.
In rest de cateva zile a inceput sa planga si sa se enerveze cand il pun la san si cu greu il mai pot calma, apoi cand se linisteste si il pun iar in pozitia de supt incepe plansul. Dupa cateva reprize de astea incepe sa manance. Trebuie sa fie foarte calm ca sa poata manca. Mie imi pare ca se enerveaza ca nu curge mai repede laptele.
Eu caciulita subtire ii pun in parc, pentru ca ies pe la ora 10 dimineata si langa lac si dupa spalat pe cap pentru ca are parul ceva mai mare si dureaza un pic pana se usuca :)
Gabriela mami de Rares
elena_gd spune:
Aever, auzi tu nu ascult premeditat - cam dura replica, eu mai nou nu imi amintesc la pranz daca am luat vitaminele dimineata, ca ma termina bb.
Disperata ca nu mai stiam ce sa-i facem sa tina mancarea in el si sa nu ne mai urle non-stop m-am dus la magazin si cumparat ce i-a placut lui, ca am testat, am uitat complet de pozitia picioruselor in M si citind in manual, cu fata in afara, se pune mai tarziu, aici iar greseala mea si graba. Si apoi ma gandesc ca totusi e un produs destul de mediatizat si ca medicii care l-au avizat nu sunt chiar inconstienti.
elena_gd spune:
Gabi, mie imi urla Eric la tzatza asa cum spui tu de vreo luna si ceva, motivul il banuiesc si eu ca e viteza cu care curge lapticul, mai ales ca la inceput trage de cateva ori si nu curge nimic, abia apoi vine lapticul, in jet puternic si suge haplea, inghite aer, se mai ineaca, treburi bebsteresti cum spune al meu sot.
Felicitari pentru aniversare si botez!