Bv Carina! Hai Andreea, Lulutza, Marikaki!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

FELICITARI CORINUKA!!!
BUN VENIT PE LUME DAVID GABRIEL!!!
RECUPERARE USOARA MAMICO SI MULT LAPTIC IN TZITZI!!!

Paulafericita sapt38 cu RolandAMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Cu decalotarea....de asta s-a ocupat tati si la David a curatat locul la baita de fiecare data si a incercat sa traga putin cate putin de fiecare data, fara sa forteze. Pe la vreun an cred era decalotat complet (sper sa ma mai bazez pe memoria de atunci...) si nu am avut probleme si nici nu am fortat nota.Din punctul meu de vedere asa e cel mai bine - usurel, fara traume pentru copil nici in timpul operatiunii (se trage doar foarte putin de fiecare data) si nici la un an sau doi cand/daca apar probleme. La odiseea lui David au fost doi copii care a trebuit decalotati cu forta (de medicul chirurg) asa ca noi ne-am bucurat ca am scapat asa.

Pampersi noi folosim Pampers Premium.La David nu imi placeau pampersii Pampers de atunci (mi se parea ca miros prea tare), dar astia de acum or fi inventie noua si parca nu mai miros...servetelele Pampers nu imi plac (tot pe motiv de miros - nu stiu daca or fi si de astea mai multe feluri, dar cele luate nu mi-au placut).Am mai folosit Sanosan si acum avem unele Happy.Dar in privinta lor nu observ nici o diferenta.
La David, de pe la numarul 3 ii luam pampersi de la Libero - aia au fost preferatii.Dar acum nu am gasit asa mici.

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Corinuka, ce surpriza!!! Bine ai venit Daviducu!!!

Stelutz, sper sa-ti revii repede si sa ne povestesti experienta ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

mesaj de la Lalu: "Buna suntem la parintii mei si nu am net aici. Suntem relativ bine ... bb ne tine in priza rau, est ff agitat, nu doarme noaptea iar eu sunt zombi :-( pt colici i-am dat tot ce este mai bun si pentru moment ii ameliora durerea dar acum vad ca nu mai are efect. Acum 2 seri a plans pana s-a invinetit, am crezut ca ajungem la spital. Sunt epuizata si nu prea stiu ce mai fac. Sa nu va supi pe mine ca nu am mai intrat".
I-am scris eu un SMS sa ne dea un semn mic, cat de mic ca totul e bine. Oare ce face Adina?
38s1 zi

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

CORINUKA, FELICITARI PT DAVIDUCU!

Mergi la inceput

Oana: noi am comandat libero nr 1, pt gandacita, de pe net! maine ajung. f greu se gasesc, am mai vazut in cora, pachete mici nr 2.ce face Sofia? fratiorul cel mare cum se comporta? tu cum te simti, doar dc vrei sa raspunzi?
Lalu:rabdare multa si putere iti doresc!
Stella:bine ai venit acasa!asteptam amanunte despre pufosul tau scump.
Kytana:pe unde mai colinzi azi? sau stai in cuib cu pinguinul sot?
Olivette: tu cum te mai simti? parca ziceai ca ai avut probleme cu stomacul sau am visat eu? Degetelul Mayei e ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Hei fetelor...ce faceti?Unde e activitatea de pe forum?
Am fost la dr.Am colul deschis.Mi-a zis ca e atat cat sa incapa un deget.Banuiesc ca e de bine,nu?
Cand a scos mana de acolo,avea pe manusa sange.Mi-a zis sa nu ma sperii.Mi-a mai curs foarte putin dupa control.Acum parca nu mai am nimic...
Mi-a dat ovule,VIVIFLOR,cate unul in fiecare seara.Si daca nu se intampla nimic pana vineri,vineri ma duc iar la un control.A zis ca e foarte jos capusorul si ea crede ca bb nu prinde zodia balanta
Adica zilele sunt numarate....
Fetele care ati mai folosit ovule,cum ati facut?Se introduc mai adanc?Si eu merg din ora in ora la baie....nu se scurge ovulul?

mami.ilinca,multumim de galerie.Sper sa ajute

Felicitari Corinukaaaaa...Recuperare rapida,lapte in tzitzi,bebe sanatos si fara colici iti doresc

Carmen,multumim de mesajul de la Lalu.Eu nu mai tin minte daca ea alapta...Iar daca alapteaza ar trebui sa aiba mare grija la ceea ce mananca.Imi pare rau sa aud vestile astea de la ea :(

ANDREEA 39+ cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png

UM 15.12.2011-DPN: intre 14 si 20.09.2012

Mergi la inceput

Andreea:ovulul il pui diseara, cat mai sus, nu pica...se topeste in principiu .Astea sunt vesti tare bune, inseamnas ca mai e putin si iti vei tine puiul in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

mami.ilinca, de unde ai luat Libero nr 1? La David imi placeau aia gen chilotei.Acum nu mai e cazul ca se pun mai repede aia cu arici. Nu stiu daca as lua acum Libero, ca deocamdata suntem ok cu Pampers astia cu pachet alb,dar nu strica sa stiu pentru viitor.
Eu sunt bine, continui tratamentul.O sa urmeze la un moment dat si operatia - cand va fi mai greu ca nu o sa pot avea grija de Sophia, dar sper sa ma recuperez in maxim 2-3 saptamani (problema e ca imi va fi afectata mana dreapta cu care nu voi mai putea face nimic o perioada).
David e foarte incantat de Sophia. O pupa mereu, sa stea cu ea, sa o schimbe, sa o spele, sa se mire ca 'ce mare s-a facut bebelushul' (asta e replica cu care se uita mereu la ea cand vine in fiecare seara de la gradi).

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

mami.ilinca, de unde ai luat Libero nr 1?

soffiplanet,aveau toate numerele, maine ajung, sper sa fie ok.

o sa fie bine, o sa vezi,cu tratamentul,operatia etc
Sophia are colici? noi maine facem 2 saptamani si la fetita cea mare atunci au inceputsper sa ne ocoleasca de data asta.

Mergi la inceput