Bv Carina! Hai Andreea, Lulutza, Marikaki!
Raspunsuri - Pagina 9
tzitziri spune:
mami.ilinca, eu sper sa va ocoleasca.
Sau daca e sa aveti, sa aveti de astia ca noi asa....se inroseste, incovriga, icneste, se supara, dar nu plange si se culca la loc.
Noi luam Infacol o data la doua mese. Am si Colief dar pe el scrie ca se pune in laptele praf si se asteapta jumatate de ora pana sa se serveasca bebelusului....ceea ce mie mi se pare cam mult.
Si atata timp cat doarme noaptea si nu pare decat temporar deranjata, nu merg decat pe Infacol....deci noi suntem bine in privinta asta.
Dar noi suntem exclusiv pe lapte praf...ma gandesc ca si combinatiile lm - lp sunt in favoarea durerilor de burtica
Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
Olivette spune:
Mamu Ilinca, mi-am revenit cu burtica. Degetelul piticei s-a vindecat a doua zi, multumim de intrebari.
Tu cum te descurci cu cele 2 printese?
Andreea, inca putin si vine bebe! Mie marti la control mi-a zis xa intra degetul si miercuri seara s-a rupt apa
nu_mai_stiu spune:
Ioi Olivia,bagi emotiile in mine
mami.ilinca,mc de raspuns,cred ca o sa tremur din toate incheieturile cand pun ovulul...
Eu scriu de pe tel si sunt mai zgarcita la cinte...
Pupicei
ANDREEA 39+ cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png
UM 15.12.2011-DPN: intre 14 si 20.09.2012
lulutza_1980 spune:
salut !
nu am dormit azi noapte ; nu prea mai am rabdare ; dupa ce ieri seara mi-au spus de la clinica sa vin joi seara , astazi m-au sunat de dimineatza si m-au invitat la 11 la control .
a venit sotul saracutul sa ma duca el , sa nu ma lase singura cu tramvaiul - ca sa nu spun ca era mai curios ca mine de ce se intampla .
am stat 45 minute la monitoring si mi-au facut analiza de urgenta de albumina ... totul pare sa fie perfect : pustoaica e sus ( inca nu a coborat suficient ) , contractii aproape inexistente , miscarile mandrei sunt perfecte ; concluzia : ne vedem joi dupa-amiaza la urmatoarea vizita de monitorizare - sigur nu nasc pana atunci !
cand eram la vizita ne-am intalnit cu medicul meu si mi-am dat seama ca era "codita" lui de am avut azi programare !!!
cum am ajuns acasa am adormit ... eram mai rau ca un zombi !
ma simt rau - nu fizic , dar un rau general de moleseala , fara chef , lipsa de orice !
cum ma simt in stare am sa revin sa va citesc si sa dam noutati ( daca avem) !!!
FELICITARI CORINUKA !!!!!!!!!!
pup gagicile !!! pe mai tarziu !!!
40 + Teodora
carmen spune:
Corinuka, FELICITARI!s-auzim numai de bine.
Lulutza te cred ca nu mai ai rabdare, nici eu nu mai am, dar eu si fizic ma simt rau. Dar nu mai e asa mult. Ma gandesc ca daca nu era dr mea in concediu ma opera de ieri, dar chiar ultima saptamana e asa de grea. Toate lucrurile imi sunt pregatite doar ca nu le-am pus in valizuta. Banii ii am, doar sa ii pun in plicuri. Incerc maine sa le pun toate la un loc, sper sa reusesc sa merg si la un tratament cosmetic, sa ma pensez si apoi joi la manichiura si pedichiura. Sper sa fiu in stare. Apropos, fetelor voi ce metoda ati ales pentru epilarea zone cu pricina inainte de nastere? Eu la epilat cu ceara nu am mers toata sarcina, de frica contractiilor de la durere sau ceara calda.
Multumesc celor care mi-ati raspuns la intrebarea despre scutece si servetele. Tot PAMPERS am ales deocamdata, in oct merge sotul la Oradea, acolo este DM si am sa il rog sa cumpere BabyLove, sa vedem cum sunt.
Noapte buna si somn usor!
38s 1 zi
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
Adriana_77 spune:
A nascut Daniela Bejan
Emma s-a nascut la 14:45, natural, are 3,700 kg, 52 cm, Apgar 10. Ieri seara la 23 Dana a pierdut dopul, apoi au inceput contractiile, la 3 dimineata era la spital: Sunt bine, acum se pregatesc sa plece acasa. Ne spune mai multe dupa ce se odihneste.
mami de Bogdan Mihai (5.09.2012)
Adriana_77 spune:
Felicitari Corina, bine ai venit David Gabriel sa fi sanatos si sa ai o viata frumoasa
mami de Bogdan Mihai (5.09.2012)
carmen spune:
Felicitari Daniela Bejan! waw, ce repede plecati acasa, asta inseamna ca totil e superOK.
Acum m-am uitat si pe prims pagina, avea DPN cu doar o zi inaintea mea .
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
patricbebe spune:
Felicitari mamicilor!! Corina si Daniela!! Sa fie intr-un ceas bun si bebelusi sanatosi!!
Mamica fericita de Ilaria Rita
Kytana spune:
Buna searaaa dragi surate!
Acum vreo 30 min am ajuns acasica. Am fost la o prietena in vizita si am vorbit, ne-am lungit, noi doua, sotiorii intre ei si nu ne-am mai oprit.
Cat ma bucur pentru Dani ca a nascut si ea!
Felicitaaaari dragi mamicute si bine ai venit bebei simpatici, grasunei si mancaciosi!
Incerc sa fac repede update, nu de alta dar ma asteapta pingu la un masaj
Sper ca sunteti bine in rest!
Lulutza, inca nitel nuuu? Andreea sa inteleg ca in 2 zile nu vei mai fi doi in unu, a?
Imi pare rau ca nu va raspund mai mult, promit maine sa recuperez
Nani dulce!
37+ cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-