Bv Carina! Hai Andreea, Lulutza, Marikaki!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Corina,chiar daca ti-ai revenit mergi la un cntrol totusi.Poate ai ceva la ochisori si nu poti naste natural.Sau nasti natural si faci complicatii cu vederea.

Paula ai o soacra ca la carte Exact i se potriveste statutul.Eu am zis-o si o mai zic,stau cu socra mea in bloc ,dar ma inteleg cu ea de milioane,atata timp cat nu vine vorba de biserica.

Simonix frumos mai povestesti tu acolo ,iar Robert e un dragalas.Multumim de sfaturile cu putzica.Pe mine ma preocupa rau acum partea asta.Si ca sa nu mai zi ce copii frumosi ai...

Da sandy_2008,asa e,e bine ca am putut fi activa,se putea si varianta cealalta.Chiar astazi am fost la piata si caram cu greu o sacosa de cartofi,carne,apa plata si m-am intalnit cu un prieten si mi-a zis ca nu-s sanatoasa,dar atata timp cat eu ma simt bine,nu am de ce sa ma corcolesc..

Olivia,apropo de cercei,am inteles de la soacra mea,care e bisericoasa ca bebelusii nu se boteaza cu bijuterii (bratari,cercei,lanturi)... si inca o faza tare....sora mea care e in Germnia vrut sa ii puna cercei a fetita in spital si cei de acolo au zis ca cerceii la copii se pun dupa 6 luni.Intr-advar a mai fost la un dr si tot asa i-a spus si la fel a purtat o pereche de cercei medicinali,tot bobite,cam o luna.Asa e sistemul acolo...

Elfica,pupici si te asteptam inapoi cu bratele deschise !

Off Kytana,tare ne mai lipsesti,dar te intelegem noi....dorul de pingu a fost mare ... Te iertam o saptamana,apoi te vrem activa ca inainte

Lulutza,danielabejan,Lalu,Anidaz, mai dati si voi un semn de viata !!!

Eu chiar imi fac griji pentru lalu...nu are nimeni nr ei de tel?

Eu va pupic ,ma bag in pat...nu stiu daca mai revin in seara asta...

Maine dimineata la doctorrrrrrrrrr !!!!!!!!!

ANDREEA 39+ cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png

UM 15.12.2011-DPN: intre 14 si 20.09.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Carmen, eu beau ceai de chimen, fenicul si anason din ziua in care am nascut. Scutece folosesc Babylove de la DM, n-am avut pb cu ele pana acum. Servetele la fel.

Eu nu am dat la mana a doua, nici nu stiu cine a fost si daca a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Multumesc Olivette de raspuns. Eu nu am DM in Suceava, auzisem ca sunt foarte bune produsele de la ei.Servetele am avut de la o revista MAMI si chiar mi-au placut.
Andreea, Lalu are numarul de telefon la mesajele private ale contului comun.
38sapt

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana11 spune:

Vreau sa felicit si eu proaspetele si viitoarele mamici.eu sunt de sambata dupa amiaza acasa,am stat 5 zile in spital,dupa ce incepusera contractiile si ceva pierdere de lichid la doar 33 sapt de sarcina.am fost pe tratament intravenos 48 de ore cu tractocile,plus 2 injectii pentru maturarea plamanilor lui bebe.zi de zi cate 2 monitoare.per total,in afara faptului ca am fost singura,fara sot,am fost foarte bine ingrijita,aici primesti absolut totul din spital,de la camasa de noapte,la comprese,haine curate zilnic,asternuturi schimbate in fiecare dimineata,ajutor la facut dush(camerele au doar 2 paturi cu baie inclusa),plus 3 mese si 2 gustari zilnice.doctorita mi-a spus ca de acum inainte daca se declanseaza nasterea,nu o s-o mai opreasca,deoarece scopul lor era sa ajung la 34 de sapt,bebelina e bine are deja 2500 iar plamanii perfect maduri.acum stau doar in pat si la baie,putin prin bucatarie si nimic mai mult.sa speram ca mai tinem 2 saptamani cel putin.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_77 spune:

A nascut Mdaiulia

La 19:40 s-a nascut Mihai Alexandru, 2,800 kg 47 cm, Apgar 9, cezariana. Sunt bine amandoi

mami de Bogdan Mihai (5.09.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Felicitari Madaiulia!!! Ne bucuram ca sunteti bine amandoi.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Felicitari Chri 70
Felicitari madaIulia
sanatate multa sa va traiasca bbii sanatosi si norocosi si refacere rapida si laptic mult!

Simonix sunteti niste frumosi toti...si ma gandeam ca tine mult si de psihologie cum vezi lucrurile...tu erai tot timpul fresh vezi lucrurile pozitiv....sigur exista greutati dar cu asa mental parca are alta culoare lumea :)
Paulasper sa nu incurc borcanele parca tu ziceai de herpes ...eu am avut de 2 ori in sarcina si l-am tratat cu miere...imi dadeam de cate ori pe zi imi aminteam si nu a evoluat...a trecut repede dp vreo 2 zile hai 3.
Adriana tu chiar ca esti solul cu vesti bune

Citeam cum ati carat si ati fost exact ca inainte in sarcina...eu n-am ridicat mai nimic...mi-a fost frica...eu oricum si inainte aveam probleme cu mijlocul/spatele si nu prea caram....eu iau carutul de piata am gasit alta metoda :) si adevarul e ca m-au protejat mult sotul si soacra...
Noi suntem bine ieri am fost la un botez si ne-am lungit cu prietenii pana seara (desi n-am fost la masa data dp botez:D ) cafea,mancat,cafea am zis ca na ne facem de cap ca pt o perioada nedeterminata ne va fi cam greu sa iesim asa fara program,relaxati de dimi pana seara :) ne-am relaxat am ras...ne-am incarcat bateriile :)
In rest incerc sa stau linistita...joi mergem la doc sa vedem ce mai face babe...si inca asteptam dulapul...ooo da...inca asteptam deci inca e claie peste gramada in camera la bb si nu i-am spalat calcat hainutele...nici nu mai stiu ce-am cumparat ca-s toate prin sacose/saci...ufff...sper sa vina la sf sapt asteia cel mult sapt viit...ma cam gandesc sa nu nasc si sa fiu asa...nepregatita :(
Lulutza daa vreau numele documentarelor!
Fetelor cine se baga la sch prima pagina?Paula parca tu te descurci,nu?!ca Kytanutz are program cu pingu :P
Pupici si o noapte linistita!

36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Roxana11 Doamne-ajuta sa stea bblina cat mai mult in burtik! si super ca sunt asa de bune conditiile e mare lucru ...te simti in siguranta!

36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandy_2008 spune:

salutare,

Olivette, linkul catre cercei ma duce la o list foarte mare de cercei...nu stiu cum sa ii identific pe ai tai. cellini au bijuterii superbe, de 18k.
elfica, eu la prima cezariana am dat doar la dr meu...pe langa ea mai erau cativa pusti - nu mai stiu cati la numar...dar un baiat mai inalt cred ca a taiat si el ceva pe acolo, ca mi se parea ca vb mai mult cu el...dar pe astia i-am vazut doar cat am stat pe masa de operatie, habar am cine au fost si ce treaba au avut pe acolo :) in timpul operatiei ma gandeam daca ar trebui sa le dau si lor ceva, dar erau oricum prea multi si eu nu eram in postura de a ma cauta prin buzunare, dupa care mi s-a sters din cap chestia asta ...
carmen, eu nu fac nimic inainte pentru a avea lapte...nici data trecuta nu am facut si am alaptat fara probleme majore...stiu ca din a doua zi am baut ceai de fenicul, anason si chimen...

felicitari proaspetelor mamici!
noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

hello !

am fost la vizita si nu am dilatatie deloc ( adica e ca acum doua saptamani - 1 cm ).
mi s-a spus ca ii este f bine in burtica si ca nu are nici cel mai mic chef sa vina ! si noi o asteptam asa de muuuuult !!!

a ami luat 200 g saptamana asta si placenta e inca f ok , deci nu are nici un motiv sa grabeasca nasterea... si totusi daca pana lunea viitoare nu nasc , atunci se va induce nasterea obligatoriu .
m-a trimis totusi la spitalul unde voi naste sa ma programez pentru test de monitorizare ... cel mai devreme am gasit loc pt joi , dar medicul mi-a spus ca ii va suna sa vada rezultatele de miercuri seara ... cred ca-i va grabi un pic si voi avea miercuri programare !!!???
nu stiu inca , vom vedea ...
dupa prima vizita de monitorizare voi fi obligata sa o repet la 48 de ore ...

dar am decis ca maine voi iesi la o plimbare sa "grabesc " pe cat pot nasterea ; dupa plimbare va fi o cada calda si apoi comprese calde pe sani ... daca nu e suficienta ziua de maine , voi repeta asta pe miercuri ... intr-un fel tre sa fac ... rabdarea mea are o limita !

am sa va tin la curent cu noutatile !!!

FELICITARI FETELOR CARE AU ASCUT !!!

sunt cu capul in nori si nu retin nume - scuze ...

pe maine !!!

40 + Teodora

Mergi la inceput