Bv Carina! Hai Andreea, Lulutza, Marikaki!
Raspunsuri - Pagina 4
lulutza_1980 spune:
salut gagici cu si fara burtici !!!
noi tot 2 in 1 suntem .
vad ca fiica mea nu se grabeste deloc . maine la 18 avem "intalnirea" cu medicul si vom vedea ce detalii ne va da !!!
deja nu mai am ( avem ) rabdare . tot ne intrebam cand decide sa-si arate fetisoara ?
astazi a fost ziua in care masinilor nu li s-a permis sa circule . am avut putine emotii ; daca ma luau durerile facerii astazi ce as fi facut ?
da' nu s-a grabit ... nu a vrut dusa pe bicicleta la spital !
foarte interesanta ziua de azi - e al treilea an in care ne minunam de o zi de liniste deplina ! astazi s-au vazut doar pusti cu parintii pe biciclete ; nu masini , nu motoare , nu nimic ... doar strazi pline de copii si parinti ... superb !!! ca sa nu mai vorbesc de linistea din oras !!!
sunt un pic ingandurata si cred ca nu sunt f coerenta in ce povestesc , dar am vrut sa stiti ca sunt bine si inca in asteptare !!!
chiar daca se intampla sa nasc , am sa o sun pe simonix sau , daca am sa fiu in stare sa scriu , am sa comunic eu direct - in spital este net si am voie sa iau compu cu mine ...
pe maine !!!
40 + Teodora
madanan spune:
Fetelor, cu ce se imbraca copilul cand il scoti din spital? Cat de gros se imbraca? Olivette ai o scumpa de fetita! Toti bebicii nascuti la odiseea asta sunt frumosi!
+33 Maria
Olivette spune:
Madanan, multumesc
Eu am scos-o intr-un costumas din acela dintr-o bucata, cu pantalonasi cu labute si o caciulita pe cap.
mami.ilinca spune:
Madanan:erau vreo 26=27 grade cand am iesit noi din spital,i-am pus un costumas intreg de bumbac, cu manute si picioruse si am acoperit-o cu un pled de fine.Nu a avut caciulita dar era in landou.
Si neata tuturor,
Ziceam ieri de lohii ca s-au oprit, azi dimi am inceput sa sangerez bine de tot, cred ca si pe fondul stressului si a unor suparari.imi sun dr mai incolo.of.
va pup pe toate
PaulaFrida spune:
Neata si de la noi
Pt scosul prichindelului din spital,am cumparat o salopeta cu bluzita cu manecute lungi si labute la pantalonas,un pic mai grosuta,albastra,e asa de frumoasa,asa ma bucur ca am gasit-o ca numai nu stiam cu ce o sa-l imbracam cand il scoatem din spital,ca aici la noi in orasel am colindat toate magazinele si nimic.asta am gasit-o in Baia-Mare
Am cumparat tot pt bagaj,l-am si facut.am cumparat si saltea pt patut cu cocos si hrisca de 12 cm.cica e cea mai buna.
Cred ca nu e nevoie sa spun ca iar m-a enervat disperata asta de soacra-mea,ca nu s-a putut abtine.tot timpul e cu lupa pe mine,nu pot sa fac nimic fara sa ma numeasca enervanta sau rasfatata,ca ea n-ar avea rabdare cu mine(i-am zis sec ca"nici nu-i lipsa"),ca Levi(sotiorul)trebuie sa aiba nervi de otel sa ma suporte(nimic mai fals),tot timpul insista cu mancarea,desi stie ca eu am mancarurile mele preferate de cand sunt gravida,cam tot acelasi lucru mananc in fiecare zii.sau cu imbracatul,vezi ca e frig,ia-ti ciorapi,sau jerseu,desi i-am spus ca desi sunt gravida,culmea,simt si eu temperatura sau cand mi-e foame.
Problema e ca insista intr-un hal cu orice ca deja ma simt sufocata.
Inca o chestie,luni cand merg cu sotul la spital sa nasc si ea vrea sa vina si citez "nu ma poti opri" si pe un ton de om disperat "nu poti sa-mi refuzi tot"
Pai macar daca intreba daca poate sa vina si ea cu noi,dar nu sa ma oblige.si la faza cu refuzatul se referea ca nu am mai lasat-o sa puna mana pe burta,tot fara sa ceara voie.a inceput prichindelul sa se miste tare si se vedea de la o posta si a venit si a pus d-na soacra mana si nu am zis nimic,dar s-a pus tare comfortabil langa mine si nu avea de gand sa plece any time soon si atunci i-am spus ca se vede si de la distanta cum se misca la care ea se enerveaza si ma numeste egoista.
Mai fetelor eu va intreb ca poate-s eu dusa cu pluta,dar cumva sunt datoare sa impart sarcina cu ea sau cu altii in afara de sotul meu?
A si ca as face bine sa ma schimb dupa ce nasc ca la ea nu-i place comportamentul meu.
De cand am intrat joi la ei in casa m-a luat la unspe metri ca iar am jignit-o,ma gandesc,acum ce am mai zis de am suparat-o pe miss sensibilitate,stiti de ce pt ca ea s-a oferit sa-mi aduca supa de dupa ce nasc si lapte de pasare,iar eu i-am zis ca n-o sa trebuiasca supa pt ca spitalul nu accepta primele 2-3 zile mancare de acasa ci numai de la ei si laptele de pasare nu-mi place deloc,mi-e greata de la el.
Ea zice ca vrea sa-mi faca pe plac,iar eu trebuie sa accept orice imi da ea si orice sfat imi da ca doar ea imi vrea binele.
N-ai voie sa ai preferinte la mancare ca ea nu stie de asa ceva si chiar daca sunt gravida,eu trebuie sa mancanc orice mi-i se da ca daca nu,jignescdupa parerea ei de experta in codul bunelor maniere
Scuze ca m-am intins,dar simteam nevoia sa ma descarc.
pe toata lumea
Sa avem o zii frumoasa si relaxanta
Paulafericita sapt38 cu RolandAMR 7 zile
Mirabelac spune:
Multumesc tuturor pt raspunsuri!
Ilinca fratiorul cel mare azi a inceput scoala, grupa pregatitoare, s-a dus doar cu tati, eu nu am putut merge, e si vremea de ploaie, plus ca nu pot intra prin scoala cu Calin. Dar imi face poze, abia astept. Daca m-ai starnit o sa-ti spun ultima perla a lui, din tipul sarcinii eu calaream cate o perna la somn si de atunci toti din casa au devenit insarcinati, si David si sotul au inceput sa calareasca cate ceva, perna sau pilota... acum cateva zile il gasesc pe David deasupra patutului - Calin dormea - si se chinuia sa-i puna o pernuta intre picioare, eu "Ce faci David acolo?", el "Ce sa fac mami, ii pun o perna intre picioare, tu nu vezi ca se foieste, ii trebuie ceva intre picioare sa doarma bine, doar noi, toata familia, dormim cu ceva intre picioare"... m-a lasat masca, am murit de dragul lui, cum se gandeste el la confortul fratiorului...
Andreea putulica in jos ca altfel iese pipi din pampers.
Eu nu am umblat la putzica lui David cand a fost mic si nu o sa umblu nici la Calin, spal bine in zona si atat, nu am avut probleme. Parerile sunt impartite.
Elfica si al meu mai face asa, vrea sa adoarma doar la san, uneori ii pun caruselul si adoarme si asa, depinde cum are el chef. Noaptea doarme fara probleme in patut. Eu incerc ziua sa nu fie liniste totala, oricum cu un copil mai mare nu este dar mai dau drumul la radio, la tv. Nu as vrea sa se invete cu liniste totala si sa tresara la orice zgomot.
Haideti fetelor, care boboc urmeaza?
Am avut si eu o galmitza la un san dar a trecut de la sine, l-am pus sa suga bine la sanul ala si am mai stors sanul. Am avut si frisoane, calduri.
Olivia Calin si acum are ochisorii galbeni, mi-a zis ca o sa mai dureze, pe 25 ma duc la pediatru si vad ce zice.
Mada eu l-am scos intr-un costumas din bbc, bluza si salopetica, in masina era foarte cald desi afara erau vreo 24 grade.
*****************************************Mirabela, mamik de DAVID STEFAN (21.09.2006)
si CALIN ADRIAN (25.08.2012)
Bob_Pixel spune:
Hello, bulinici & mamici & bebici !
Noi suntem mai bine cu sanii. Ma simt cam aiurea ca m-am vaicarit si am vrut sa opresc alaptatul, dar inca n-am uitat durerile si stiu ce m-a determinat sa zic asa... asta e, nimeni n-a zis ca e usor sa ai bebe mic
Masajul ala face minuni, bebe a supt binisor ambii sani, ba chiar s-a suparat pe mine si la sfarsit de alaptat a inceput sa-mi muste sfarcurile cu gingiile ei de Stirbey Voda. Ma ustura tare, dar ce sa-i fac?! I-am zis ca poate-i trag una, dar cui sa-i trag, ca abia o gasesc cu lupa in patut
Suntem si noi fata mare, am sarit pragul de 3 kg, eu zic ca e bine in 3 sapt sa luam 600 grame (de la 1470g cand am scos-o din spital la 3100 azi)
Paula, ce soacra enervanta ai !! Nu esti tu nebuna, ea e !! Sa se ia de mana cu a mea si sa se duca...sa se ducaaaa! V-am scris ca a mea ma pazeste cand plec, sa vina sa-si puna labele pe bebe... aseara eu eram la baie, faceam masaj la piept si C statea cu Miss, care dadea recital de urlaturi. Si cand ies din baie, hop, nas in nas cu socrita, care asculta la usa noastra... S-a fastacit si m-a intrebat "plange bebe?", de parca nu rasuna tot blocul de oracaielile ei... M-am amuzat putin cu sotul pe seama ei, azi dimineata C a luat-o la rost ca sta pe la usa. A motivat ca nu stia daca e cineva cu ea in camera. De parca noi, tampitii de parinti, ne incuiam in baie amandoi (ceea ce n-am facut niciodata, ca sa poata spune ca avem obiceiul) si-o lasam sa urle singura. O idioata e! O spun fara nicio jena! Pana acum NU si-a dorit nepoti, acum ne prosteste in fata : "vai, nici nu pot sa-mi iau ochii de la ea!" Hai sictir, zic ! I-a pus-o fii-su in brate azi, m-am intors cu spatele ca sa n-o vad, de nervi ce mi-a facut gestul. Imi venea sa i-o smulg... deci, Paula, nu esti singura nora rea si nerecunoscatoare
uhh, m-am intins si ratez fereastra sa dorm cu domnisoara. Ma duc sa atipesc si eu putin. Las galerie pentru urmatorii bobocei :
Mami de dragonita Iris !
Kytana spune:
Buna dimineaaata dragelor, ce mai faceti voi?
Felicitaaari Chri70!! Bine ai venit Daniel!!
Lulutza, ma bucur ca esti bine si sa ne tii la curent cu vestile pe care le primesti astazi de la doftor
Voiam sa va intreb, de ce trebuie si adeverinta de la medicul de familie pentru internare?!
Noi am vorbit ieri cu nasii despre iesirea din spital si au zis ca ii iau ei hainute (le-am spus sa nu se mai deranjeze ca am primit multe hainute desi nu sunt noi arata impecabil, dar au insistat) deci pingu va iesi din spital cu hainute alese de nasi
Miercuri ma duc si eu la doftorita si vom afla mai multe despre pingu mic, cand are de gand sa vina
Fug sa actualizez prima pagina si sa ma aranjez nitel pana se intoarce dl Pinguin - l-am trimis sa scoata livretul, pentru ca noua nu ni l-au dat la cununia civila
Va pup pe toate!
Andreea, tu cum mai esti?
Ah, am vorbit cu Stelutz, zicea ca este bine si ca ne va da ea mai multe detalii
37+ cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-
Elfica spune:
Felicitari Chris_70, sa iti traiasca puiul! Mai spune-ne despre voi, stim prea putine... Am vazut ca esti in SUA, acolo ai nascut? Cum a fost, ce ne poti relata util? Cand ai timp, asteptam info de la tine, dar te intelegem ca nu poti imediat, ca poate e dificil. Desi pari a fi norocoasa, cu bebe care doarme bine.
Paula si Bobuletz: Vai, nici eu nu stiu ce m-as fi facut sa am soacra langa mine. Bine, nici cu mama nu ar fi mai bine, daca am locui impreuna, am fost cu ea 7 zile la mare si cu sotul si m-a innebunit cu comentariile, ca de ce aia si de ce ailalta. E o binecuvantare ca am reusit sa avem casa noastra si sa fim independenti. Or fi si unii norocosi, care au relatii foarte bune, dar tind sa cred ca nu coabiteaza, ca altfel sigur ar iesi scantei. Am vazut-o pe Stella foarte atasata de soacra ei, abia astept sa vad daca isi pastreaza parerea o data ce se duce acolo singura cu bebe pentru doi ani. Eu as innebuni, jur. Mai bine singura cuc :) Nu ca mi-a facut mie soacra ceva, dar fiecare avem tabieturile noastre si ajunge sa ne deranjeze orice, ni se pare ca se baga prea mult, ca de ce spune aia si face ailalta. Iulia mea la inceputul mesei se stramba, dar dupa ce ia prima lingurita, de regula mananca. Soacra, cumnata, cum o vad "nu ii place mancarea, nu o obliga". Ma streseaza tare sa ii dau de mancare de fata cu ele, ca incep cu teoriile lor, sa o las sa moara de foame si apoi sa vad ce repede mananca etc. Ultima data cand am fost la ea i-am spus "of, doamne, nu poate si copilul asta sa manance linistit", eu clar "bateam" in ea, dar ea s-a simtit si a plecat "eh, ia mai bine sa ma duc eu in casa (eram in curte)". A fost frumos ca am scapat de ea, dar nu m-as simti confortabil sa o am mereu prin preajma, cum patiti voi. Pupici pentru amandoua, Paula si Bob_pixel, multa rabdare! Si mie imi spunea sotul ca daca mama nu poate sa mai vina sa stea cu mine, pana vad eu ca ma descurc singura cu doi copii, vorbeste cu maica-sa. Of, no way, mai mult m-ar incurca, as avea trei stresuri in loc de doua... Brusc as gasi solutii sa ma descurc :)
Va pupic! Maine ma duc si eu la medic sa imi vada ultimele analize si sa imi recolteze pentru streptococul B. Abia astept sa vad cum pune problema nasterii, tinand cont ca el pleaca. Apoi vin eu si il rog sa vorbeasca cu un anume medic, care a zis ca ma preia si e de acord cu cezariana la cald, dar doar la rugamintea medicului meu, altfel nu se baga. Va anunt maine ce voi face!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
35 +
nu_mai_stiu spune:
Buna fetelor!Ce faceti?
Eu am dormit azi noapte ca ursul,m-am trezit dimineata la 10:30...Am papat ceva,in sfarsit am terminat de vazut filmul The Lucky One ,e foarte dragut.O poveste de dragoste...
Acum vreau sa ma duc sa cumpar ceva de mancare,sa fac si eu ceva sniteluse,apoi putin cu aspiratorul sa dau prin casa,sa sterg pe jos,o baie caldasi sa-mi fac unghiile de la maini,ca la piioare nu mai ajung
Astea-s planurile mele pe astazi...
Am vb cu dr,maine ma asteapta la ea la un alt ontrol....
Chri70 felicitari pentru bb Daniel.Sa creasca are si sanatos si tie recuperare rapida!
Multumim fetelor de detaliile pentru acte...
Luluta,ar fi fost frumos sa-ti plimbi pitica in acea zilinistita.Sra mea a nacut la 41 de saptamani si tot cu fetita.Asa ca se poarta si la fete intarzierea....
Ulala ce soacra mai ai si tu PaulaFrida:Sotul tau nu o pune la respect cand vede asa?Eu zic sa nu te consumi si sa zici ca ea si sa faci ca tie.Nu o baga in seama si iti f.te tu nervii pentru ea...Familia ta e tu,sotul si copilul tau....soacra e de umplutura.
Mirabela multumim de info,nu o sa umblu nici eu la putzica...Foarte scumb baiatul au cu perna
Bob ,ai o grasunica.Nu fi de deochi
Kytana,eu parca nici nu as fi gravida...vedem maine ce zice dr.
Ma duc sa ma inalnesc cu nasa la un suc....deci se modifica putin planurile mele
Pupici !
ANDREEA 39+ cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png
UM 15.12.2011-DPN: intre 14 si 20.09.2012