Bv Carina! Hai Andreea, Lulutza, Marikaki!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Tocmai am tras primul pui de somn pe burta , 30 minute. Abia m-am asezat ca ma dureau sanii, m-am trezit cu urechea si gatul amortite, dar psihic, ce bine mi-a facut!

Lumi, chiar nu stiu ce sa fac, ma tot uit pe geam si ma gandesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Mersi Olivia....actele nu le-am luat in calcul ....

ANDREEA 39+ cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png

UM 15.12.2011-DPN: intre 14 si 20.09.2012

Mergi la inceput

La noi s-a potolit vantul de tot, asa ca pe la 6 am iesit afara juma' de ora.
Azi am facut 10 zile si ne-a cazut si buricul Icterul asta vrem sa ne treaca si ne declaram multumiti. La voi cat a tinut icterul?

Fetelor, voi ce-ati facut azi? N-ti mai dat nici un semn

Lulutza ma obisnuisem sa scrii noaptea. Te pomenesti ca ne faci vreo surpriza?

Mamicilor de bobocei, voi ce mai faceti? Povestiti-ne de bebeii vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma36 spune:

Buna,
in prima zi in care s-a nascut bebelusul trebuie duse actele (carti de identitate si certificat de casatorie)?; eu nasc cu cezariana, probabil in 25 si vreau sa stiu daca atunci ar trebui sa duc si certificatul de casatorie; merciiiiiiiiiiii

37+

Mergi la inceput

Nu trebuie in prima zi. Eu am nascut joi si inregistrarea am facut-o luni. Totusi, ca sa-mi dea drumul sambata cu ea din spital, nefiind inregistrata, am lasat acolo buletinul si certificatul de casatorie

Mergi la inceput

Merci, sa ne tii la curent si cu depunerea actelor la primarie pentru indeminizatie si alocatie (daca tot esti deschizatoare de "drumuri"). Iti doresc sa iti fie tot mai usor cu Maya si ea sa fie sanatoasa.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Da, chiar ma gandeam si eu sa va aduc aminte sa nu uitati de dosarul pentru indemnizatie, ca trebuie depus in maximum 60 de zile de la nastere (sper sa nu gresesc, dar nu amanati prea mult). E foarte important de stiut ca daca depasiti termenul va dau abia din momentul in care depuneti, adica retroactiv nu primiti nimic! Asa ca nu neglijati, e in interesul vostru. Plus ca nu depuneti si vin banii, sunt cateva luni (2-3) de intarziere, iar apoi vin toti o data (atunci cand vin e veselie mare, ca vine o suma maricica, dar pana vin, plangeti dupa ei :) ).

Si eu ma gandesc la Lalu si la ce o face. Linistea ei nu suna a bine... O fi in depresie post-partum? Pe cine a anuntat ea de nastere? Ii putem da un sms, sa vada ca ii suntem alaturi?

Kytana: Ma gandeam azi, vazandu-ti semnatura si realizand ca esti abia in saptmana 37 + , cum ar fi sa plece dl. pingu' si tu sa fii tot 2 in 1, dupa ce temerile tale erau ca nasti inainte sa vina el? Ca de multe ori baietii stau pana la termen sau chiar si dupa acesta (cum au patit Lalu si Stella). Oare treci in extrema cealalta acum, ca vrei sa nasti mai repede? Hai, de luni incolo, cand se termina congresul, ai voie :) Speram ca esti bine, implinita sufleteste si fara ganduri negre.

RamonaCopot: Cum e acasa, fratiorul mare e fericit, bebe mic e cuminte? Abia asteptam relatarile tale, sa le dai curaj fetelor care urmeaza sa nasca natural!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

35 +

Mergi la inceput

Mai jos aveti actele necesare pt dosarul de indemnizatie si alocatie pt cele interesate:
- cerere (Anexa 6 la HG nr.57/2012);
- actul de identitate al solicitantului - (copie si original);
- certificatul de nastere al copilului pentru care se solicita; dreptul (copie si original)
- certificatele de nastere ale tuturor copiilor nascuti dupa; data de 1 ianuarie 2006 ((copie si original);
- certificat de casatorie (copie si original);
- livret de familie (copie si original);
- adeverinta eliberata de angajator (Anexa 2 la HG 52/31.01.2011) din care sa rezulte ca persoana îndreptatit a realizat venituri salariale supuse impozitului pe venit, potrivit Codului Fiscal, timp de 12 luni anterior datei nasterii copilului, nivelul lunar al acestora, prima si ultima zi de concediu de maternitate,
data împlinirii celor 42 de zile reprezentând concediul de lauzie,
prima zi de concediu de cre#351;terea copilului;
- dovada eliberata de autoritatile competente sau angajatori din care sa rezulte data de la care solicitantul se afla în concediu pentru cresterea copilului; în cazul persoanelor salariate - decizie de suspendare a activitatii (original sau copie conform cu originalul) ;
sau - adeverinta studii/diploma; de absolvire, în cazul persoanele care au urmat sau urmeaza o forma de învatamânt universitar, postuniversitar sau liceal;
- dosar cu sina din carton (coperti întregi);
- pentru plata în cont bancar - extras de cont, deschis la B.C.R., ProCredit Bank, Banca Transilvania, Nexte Bank (fosta Romexterra Bank), B.R.D., Alpha Bank, Piraeus Bank, Raiffeisen Bank, CR Firenze Bank, VOLKSBANK, UniCredit Tiriac Bank, CARPATICA, C.E.C. Bank, ATE Bank, Intesa Sanpaolo Bank, Romanian International Bank (RIB), OTP bank, BANCPOST, Garanti Bank, Libra Bank, Milennium Bank si ING Bank pe numele solicitantului

CEREREA PENTRU ACORDAREA INDEMNIZAtIEI, ÎNSOTITA DE ACTELE DOVEDITOARE, SE POT DEPUNE CU 30 ZILE ÎNAINTE DE ÎNCETAREA CONCEDIULUI DE MATERNITATE. ÎN CEL MULT 60 DE ZILE LUCRATOARE DE la încetarea concediului de maternitate, indiferent de parintele care depune dosarul (concediul de maternitate este format din pre – natal si post-natal ,este de maximum 126 zile si are dreptul doar mama;

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Buna seara, buna seara!

Va las www.protectiacopilului6.ro/directia-protectie-sociala_doc_29_serviciul-alocatii-si-indemnizatii_pg_0.htm" target="_blank">un link cu toate documentele pentru depunerea dosarului de alocatie (care se poate depune dupa nastere imediat) si dosarul de indemnizatie care se depune in maximum 60 de zile de la terminarea concediului post-natal. Documentele difera

Elfica si eu m-am gandit la fel, ar fi culmea sa nu vina pingu mic Dl Pinguin pleaca pe 15 oct, eu am DPN 4 oct, totusi, 2 saptamani nu cred ca ma lasa cineva peste. Sau macar sper...

Fug si eu la nani, am fost astazi pe jos o groaza, parca nu ma mai opream. Lulutza, nu ne faci vreo surpriza daa?

Las majoretele pentru voi fete dragi, va pup si va urez noapte buna!

Hai Andreeea!! Hai Lulutzaa!!

37+ cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chri70 spune:

Fetelor, va scriu pe fuga, ca sunt cu bebe in brate. L-am nascut pe Daniel pe 12 sept.
Suntem amandoi bine, bb e un scump care doarme tot timpul. Va pup, nasteri usoare va doresc!

Mama ingerasului Sebastian

http://lbdf.lilypie.com/Cekpm4.png

Mergi la inceput