Bv Carina! Hai Andreea, Lulutza, Marikaki!
Raspunsuri - Pagina 17
mami.ilinca spune:
Salutare,
va las un link despre alaptare:
http://pernedealaptat.wordpress.com/2011/11/16/impresii-de-la-targ-sau-de-ce-atat-de-multe-mamici-se-asteapta-sa-nu-poata-alapta/
pup
Olivette spune:
Hai Lulutza!!!! Hai bebe Teodora!!!
Paula, cred ca ai luat decizia buna. E mai bine sa nu fie atata par in jurul la bebe mic.
Am mai incercat o data pompa Primii Pasi. Sa zic ca a curs mai mult ca prima data, cam jumatate de cm pe fundul sticlei dupa 30 minute
stella87 spune:
Hai Lulutza! Tin pumnii sa se grabeasca travaliul si sa iasa bebelina usor sa o vada pe mami!
Simonix, foarte bune informatiile Le cam intuiam urmarindu-l pe brotacelul meu, care uneori trage asa adanc si e asa fericit. Apoi, am simtit si eu durerea aia intepatoare de inceput, de dau din picioare si ma chircesc iar sotul rade de mine Atunci chiar trage bine. Important e sa pape cat mai mult lapte de la mami, fie ca e de la san sau muls. Eu am inceput cu mulsul si raresc completarea. Dar dupa muls sunt asa extenuaaata. Am inceput sa iau pt lactatie Galactogil granule, va zic daca da rezultate. Azi am baut de dimi lapte cu granule, iar la pranz am pompat 180 ml
Apropo, azi avem si noi o saptamana de viata iar eu am iesit pt prima oara din casa fara el, 15 minute, sa-mi iau vopsea de par. Problema e ca nu stiu daca am voie sa ma vopsesc si sa alaptez... Voi ce stiti?
Mami de brotacel Matei
Intimitate de cuplu
loryd spune:
Salutare dragelor !
Facem galerie pt LULUTZA - sa vina cat mai usor pe lume bebe Teodora. Speram sa auzim numai vesti bune despre mamica si bebe cat mai curand.
Simonix - multumim de informatii - le salvez. Sper sa pot alapta de aceasta data!
Stela - la cat mai multe saptamani, luni, ani fericiti impreuna. .Sa va traiasca minunea si sa va aduca numai bucurii. Eu de vopsit m-am vopsit si in sarcina de vreo 3 ori si acum si prima data. Legat de alaptat nu stiu sa zic daca are vreo legatura.
Eu astept printesa mare de la gradi si apoi program de voie. Am reusit sa-l mobilizez pe sot azi sa faca o curatenie mai temeinica prin casa - eu cu indicatiile si sustinerea morala - mai am de scos din cutii niste jucarele de bebe si de dezinfectat pentru patutul printesei mici si cam gata sunt cu tot ce inseamna pregatiri.
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008) si 37+ Teodora !
POZE LORY
sandy_2008 spune:
salutare
olivete, nu trebuie sa iti faci griji ca ai luat-o cu tine in pat. important este sa va simtit bine si sa reusiti sa va odihniti.
eu am vazut azi pompa medela la baby expo cu 450 lei, reducere de la 550, deci pretul de la farmacia tei este chiar ok.
danielabejan, daca nu este prea frig in casa la tine, eu zic sa stai cu instrumentele la aer...stiu din proprie experienta ca ajuta atunci cand sfarcurile sunt iritate. si pana trece poate ajuta mameloanele de silicon.
noi am fost azi pe la baby expo si ne-am luat salteluta pentru patut :)
va pup
bye
Kytana spune:
Buna seara dragelor,
Ce mai faceti voi? Astazi am primit de la o prietena un patut si o masuta de schimbat la Ikea si am reorganizat dormitorul. Dl Pinguin a dat cu aspiratorul, a sters pe jos, a scuturat si a sters prajul, eu am stat ca un vacus
Apoi pe seara am fost si am baut o mocha decof cu caramel Si ne-am plimbat o groaza pe jos. Mai rau e ca nu prea mai am sa ma imbrac
Sper ca Lulutza sa fi nascut pana acum! Doamne ajuta!
Haide Lulutzaaa!! Haide Teodora!!
De astazi voi incepe si eu sa ma dau cu Garmastan sa pregatesc laptariile Sper din tot sufletul sa am laptic
Ma bag sa citesc si eu link-urile pe care le-ati lasat.
Va pup duuulce
38+ cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-
Vickiy spune:
Buna seara!
Felicitari proaspetelor mamici! Sa fie sanatosi puiutii, sa fie papaciosi si fara colici!
Mie mi s-a stricat PC-ul, tocmai acum cand am mai mult timp de butonat internetul...mai intru de pe laptop, dar nu ma prea impac cu el...
Am instalat si noi patutul, am umplut dulapiorul lui bebe cu lucrusoarele necesare, dar bagajul pentru spital nu l-am terminat; parca nu ma trage inima... daca s-ar putea sa sar peste perioada cu spitalul bine ar mai fi
Carmen, eu sunt la dr. Melinte! Prima sarcina mi-a urmarit-o dr.Coca. M-a nemultumit faptul ca imi spunea de fiecare data ca daca se intampla ceva sunt colegii ei in spital... pai daca m-a urmarit ea ma asteptam sa vina ea, nu colegii, daca as fi avut nevoie. In ultima luna m-am hotarat sa merg la Bethesda, ca sa nu fiu nevoita sa cotizez la asistentele din spital...Si acum am o jena legat de aspectul asta, dar sper sa ma descurc
Am salvat si eu toate informatiile despre alaptat, ca prima data am cam dat-o in bara; daca as fi avut acces la net sigur as fi procedat altfel... am avut in schimb o multime de sfaturi contradictorii se pare ca le-am ales pe cele mai proaste Am si avut ragade 3 luni, cat am alaptat; la garmastan am facut alergie; copilul nu crestea si efectiv se zvarcolea in bratele mele dupa ce incepea sa suga... Sper din tot sufletul sa ma descurc mai bine de data asta! Sanii imi curg, ca si la prima sarcina, de altfel, de pe la 4 luni; uneori patez si lenjeria de pat...
Vickiy spune:
Ooofff, ma ia asa o frica...am terminat cu invatatul si ma gandesc mereu la momentul nasterii...
Kytana, aceeasi problema o am si eu cu hainele... s-a racit considerabil si n-am haine groase pe masura...
Lulutza, Doamne ajuta! Sper ca ai nascut deja!
Ma duc sa-i fac patul printesei, ca deja a depasit ora de culcare!
MoRo_K spune:
Hai Lulutza!Hai Theodora! sper sa fi reusit si sa fi nascut pana acum...tinem pumnii si ne rugam sa fie bine amandoua!
Stella am intrebat ieri la doctor exact despre vopsit si mi-a zis ca pot dar cu vopsea din plante...la mine aici e in farmacii Apivita sau Korres.
Pup fetele citesc link si retin tot ce spuneti despre alaptat
36
ramona7575 spune:
Neata fetelor
La o cafea cu lapte
Am intrat repede pe net in ideea ca aflu` ceva de Lulutza noastra dar vad ca nici una din noi nu stie nimic.
Cine are telefonul ei, sa o sune si sa ne scrie cum se simte, please !!!
Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
de Natalia + 35