Bv Carina! Hai Andreea, Lulutza, Marikaki!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Neata fetelor !
Vin de la control,de la maternitate.Sunt panicata...si emotionata si am un nod in gat.Mi/a zis dr ca/mi sugereaza sa vin astazi sa ma internez sa/mi monitorizeze si bebelusul.Nu stiu ce sa fac.Nu prea m-as duce.Din nou mi/a zis ca e un bebe mare si capusorul este foarte jos.Deci azi,maine va dau de stire cu ce bebeloi am.
Va pup si faceti si pentru mine o cruce mare sa trec cu bine !

ANDREEA 40+ cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png

UM 15.12.2011-DPN: intre 14 si 20.09.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna fetelor,

Poate ca ne-ati uitat de cand nu am mai intrat! Mi s-a stricat laptopul vinerea trecuta si nu am mai avut cum.

Si sa vin cu vestile bune. A venit si la noi bebe Alex! Este sanatos si frumos foc si seamana cu surioara lui, cu niste mici diferente. S-a nascut in 18 septembrie la ora 12.20, la 38 s si 5 zile, cu 3.100 kg si 50 cm, apgar 9/10. Amandoi suntem bine si am ajuns de ieri acasa.
Incerc sa il alaptez, dupa cum am mai zis tare as fi vrut sa o fac exclusiv, dar se pare ca nu se poate. Am stimulat lactatia inca din prima zi cu Galactogil, bere si diverse plante dar la 1-2 mese tot trebuie sa ii dau completare ca sa se sature ca nu ajunge efectiv laptele din sani, ii seaca de tot.
Acum asteptam pediatra sa vedem ce zice. Buricutul ii arata cam ciudat (asta comparativ cu ce a fost la fetita, ii curge putin sange si cam supureaza) si a inceput sa aiba niste udori la un ochisor asa ca sa vedem ce zice dna doctor. Bebe mic e destul de cuminte, doarme mult si se trezeste doar de foame. E rau ca a venit asa frigul ca deja stamm in casa cu radiatorul ca azi noapte nu s-au odihnit bine copiii de frig.

Legat de nastere pot sa zic ca am avut una dintre cele mmai usoare nasteri posibile. STiti ca aveam probleme cu contractiile si luam gynipral. Marti am mers la meternitate la control si cand m-a urcat pe masa eram dilatata 5 cm (cu tot cu gynipral) fara dureri. In jumatate de ora m-au internat si trimis la sala de travaliu unde mi-au rupt apa, moment in care eram deja dilatata de 6-7 cm tot fara dureri. Dupa ce mi-a rupt apa au inceput ceva dureri usoare, cca 1 ora si apoi mi-au facut injectie cu Calciu (asta pe la 11.30) cand au inceput durerile mai puternice. In jumatate de ora eu deja eram dilatata de tot si am inceput sa imping. Asta a mai durat vreo 15 minute (astea au fost dureri mari), dupa care m-au urcat pe masa si am impins o data sau de 2 ori si a iesit bebe. Nu am avut nici un fel de probleme dupa nastere. Ma simteam de parca mi s-a luat o greutate si parca puteam sa zburd ( nu la propriu, dar azi deja chiar o pot face).

Cam asta a fost.

Felicitari mamicilor care au nascut de cand nu am mai intrat!!!!!
Sa va creasca bebeii mari si sanatosi!!!!!!!!

Va pupam si intru cand ma lase copiii.

Mami de fetita cu fundita Maria si 38 + cu Alexandru http://lmtf.lilypie.com/LuMCp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vickiy spune:

Felicitari, Carina! Bine ai venit bebe Alex! Sa cresti mare si sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vickiy spune:

nu-mai-stiu, Doamne ajuta! Sa fie totul bine! Mai e putin si-l tii pe bebe in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Buna dimineaaata!

O cana cu lapte cu cacao si de la mine Dl Pinguin mi-a interzis orice aport de cofeina

Felicitaaari Carinaa!!!Bine ai venit Alex!!!

Chiar ca ai avut parte de o nastere usoara Carina Recunosc ca de aseara de cand am citit de Lulutza mi s-a facut o frica de nu ma recunosc! Cred ca azi-noapte mi-a cazut si mie o parte din dop, fie asta fie nu am introdus bine Polygynaxul. Sincer nu prea arata a pastila topita, era o chestie galbuie si oarecum gumata ...

Andreea, Doamne ajuta sa fie bine! Sa ne spui daca te decizi sa te duci astazi Trebuie sa fie bine, nu?

Lulutza, sunt cu gandul la tine. Simonix, te rog anunta-ne si pe noi daca mai afli ceva

Imi amintesc de voi cand erati cu cateva zile inainte de a naste. Am intrat intr-un mare butoi de melancolie si mi-e frica de nastere. Imi vine sa inchid ochii si cand ii deschid bebe sa fie acolo. Nu imi pot imagina durerile nasterii si ma rog din tot sufletul sa le pot face fata. Chiar ma simt depasita de situatie

Vickyi te inteleg perfect cu trecutul de partea cu spitalul, este ce ma sperie cel mai tare.Sa ne rugam la Doamne-Doamne sa fie bine!

Dani, am citit cu atatea emotii povestea ta! L-am pus si pe Pingu mare sa citeasca. Sper ca esti mai bine cu durerile de la alaptat si ca Emma te bucura cu fiecare secunda!

Oficial m-a bufnit plansul. Am atatea emotii incat nu stiu cum sa le fac fata

Va pup! Modific prima pagina si mai revin. Astazi i-am dat liber sotiorului sa se vada cu un prieten si eu profit sa ma cosmetizez putin.
And guess what? Nu e apa calda Off..!

P.S De marikaki, Irimell si slimfitmada, stiti ceva? Fetelor, sunteti bine?

38+ cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Am hotarat sa ma duc la spital in jur de 2-3.Oricat de mult mi-as dori sa aman momentul,e foarte aproape.Degeaba ma mai pacalesc.Ma doare burta,spatele si am contractii.Va tin la curent cu tot ce se intampla.

ANDREEA 40+ cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png

UM 15.12.2011-DPN: intre 14 si 20.09.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Doamne ajuta Andreea! Iti tinem pumnii si ne rugam pentru tine

Hai Andreeea!!!

Olivia, ce-ti mai face printesa? Bobulet, tu cum mai esti? Stelutz, sunteti bine?

Corinuka ce o mai face?

38+ cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Pupziii ! Suntem aici pe maxima fuga! Am avut cea mai naspa saptamana. Beib e isterica : plange mereu, urla, varsa laptic, nu doarme ziua deloc, noaptea abia o potolesc. Nu mai vrea decat la ma-sa, sa-i cant si s-o legan si daca se poate sa stea cu tzitzi-n gura 24/7. Si nu se poate, ca mi le-a facut varza, ma dor si ma ustura de mor. Mda, urla iar... a dormit fix 20 minute... ies!

Nici noi n-avem apa calda...ce bucurie s-o sterg pe Miss la fund numai cu servetele
aaa, i-am impins nitel bibe cu lapte de san si a varsat un sfert pe umarul meu ... de vis

Mami de dragonita Iris !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Salutare burtici si mamici dragi,

Andreea:vine bb !Doamne ajuta sa ai o nastere usoara, la fel ca si Carina!
CARINA;felicitari pt baietel, sa fie sanatos si norocos!
KYTANA:mai ai si tu asa putin si intra o minune in viata ta! o sa fie f bine , ai sa vezi, cred ca-s normale starile tale asa ca nu le mai baga in seama! Transmite-i lui Luca doar ca-l astepti cu iubire , nu cu teama!
STELLA, OLIVETTE: ce fac puii? voi cum sunteti?
SIMONIX:esti o comoara! tot ce ai scris e f util, inclusiv mie, la bb2!
LULUTZA:cred ca deja o ai in brate pe micuta ta, asteptam vestea oficiala....

Revin, scanceste dra mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Pupziii ! Suntem aici pe maxima fuga! Am avut cea mai naspa saptamana. Beib e isterica : plange mereu, urla, varsa laptic, nu doarme ziua deloc, noaptea abia o potolesc. Nu mai vrea decat la ma-sa, sa-i cant si s-o legan si daca se poate sa stea cu tzitzi-n gura 24/7. Si nu se poate, ca mi le-a facut varza, ma dor si ma ustura de mor. Mda, urla iar... a dormit fix 20 minute... ies!

Nici noi n-avem apa calda...ce bucurie s-o sterg pe Miss la fund numai cu servetele
aaa, i-am impins nitel bibe cu lapte de san si a varsat un sfert pe umarul meu ... de vis

Mami de dragonita Iris !

cred ca-s colicii de vina pt starea ei.

Mergi la inceput