Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (19)
Raspunsuri - Pagina 10
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irinuca05 Netza! Sunt la manichiura, imi pun unghii cu gel ;) Off, Madutza, ma si vad batuta de tine :) Ma simt acum ca o adolesxenta care vrea sa lle incerce pe toate. Inclusiv prostia cu medicamente luate airea. Mami fericita deDaria (8.04.2011) |
irinuca, n-ai prins esentialul, nu-ti dau bataita aici, ci vin dupa tine in Bali
madutza_bra spune:
miky, pune rece, e normal sa planga pitica..nu e deloc placuta senzatia, dar nu ai cu ce altceva sa-i dai, off mititica
alina, luna trecuta ti-au intrat banutii?Ca intra la 2-3 luni dupa depunerea dosarului
alina06st spune:
Andreea, la ing avem si noi...
Madutza, luna trecuta au intrat ca si pana acum, indemnizatia si alocatia lui Luca,acum n-a intrat nimic... 0 lei si 0 bani . Asa arata contul meu
Se vede ca n-am baiatul acasa . Stau pe net! Si gatesc. Iar pitica sta cu ochii cascati la mine. N-o ia somnul...
Daca alaptez, pot sa fac ceva abdomene? As vrea sa scap de burtica pana la botez, adica peste o luna...
Mami de muschetar Luca (12.04.2011) si printesa (18.07.2012) Ilinca Maria
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
alina06st spune:
Wow!
Cata papa cu furculita!!! Eu nu l-am lasat pe Luca, mi-e sa nu si-o bage in ochi, la cat e de agitat... Dar o sa trec si eu la etapa asta!
Ca sa nu mai spun, ce bine vorbeste... Felicitari! . Luca al meu e varza fata de ea Nimic nu vrea sa spuns, oricat ii repet eu
Andreea, am vazut pozele de la botez! Superbe! Si Rares e un cavaler super! A slabit, e un frumos, nu mai au fetele alea de bebelusi copiii nostri...
Mami de muschetar Luca (12.04.2011) si printesa (18.07.2012) Ilinca Maria
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
madutza_bra spune:
alina, nu vreau sa te demoralizez, dar nu cred ca-ti va intra ceva luna asta...cel putin nu din indemnizatie sau alocatia fetei. cred ca vor intra abia luna viitoare si pt luna asta, dar macar ar tb sa-ti bage alocatia lui Luca.
Cata papa de mult cu furculita, dar uite ca nu am gasit timp mai deloc sa o filmez. Ma tot gandesc la filmuletul pe care l-a facut yasmi cu Lucas vorbaretul si mi-ar placea sa inregistrez si eu cuvintele pe care le stie Cata
Edit: daca te simti ok, poti face abdomene, n-are nici o legatura cu laptele, doar sa te simti tu ok si sa nu te doara
madutza_bra spune:
alima, ma mai gandeam ca daca acum ai ceva timp liber sa schimbi poza de la avatar cu Luca bebelus, si sa pui una cu amandoi , daca ai reusit sa-i prinzi impreuna
vas spune:
Miki, stai linistita se umfla cat e nevoie apoi da inapoi buzica. Am patit si eu cu Eliza si ce a fost mai nasol era ca a cazut din cauza mea...mi se rupea sufletul cand o vedeam toata umflata, dar in doua zile s/a reparat. Nu ai cu ce sa dai....bine ca papa.
Andrei vesnic e cu buza sparta dar nu i s/a umflat niciodata. Deja stiu, cum cade cum e cu sange la buza.
Madutza......hai ca vin si eu cu tine in BALI. macar sa simta serios bataita!!!!
Ma duc sa cumpar ercefuryl sa vedem poate ne reparam mai repede ca tot moale face.
yvyana spune:
Hello, mamici!!!
Mai apuc si eu sa intru din joi in paste ; de citit am citit tot, dar parca memoria asta ma lasa pe zi ce trece
Strumphy drum bun, nu stiu inca daca ati plecat
Miki un pentru Andra, cred ca in afara de gel cu arnica, pungi cu gheata si restul ce au zis fetele nu ai ce sa-i faci, eventual sa fi dat cu apa oxigenata pe rana atunci ca sa nu se infecteze buza sau sa fi sters cu o compresa sterila imbibata in putina betadina daca nu era adanca rau rana si nu s-a expus mult din tesutul subcutanat (nu se pune betadina, iod etc direct in rana ca arde tesuturile rau); in plus, daca ti se pare ca da sa se formeze un hematom sau vanataia e mare poti sa dai cu putina heparina gel (lioton gel), dar doar pe piele, nu pe mucoasa ca se absoarbe sistemic!
Madutza e dulce tare Cata cum mananca singurica si cum vorbeste e o adevarata domnisoara, s-a schimbat mult, s-a inaltat si s-a alungit la fata, i-a crescut parul e aproape de nerecunoscut!!!L nu e foarte interesata sa manance singura cu tacamuri, tot da sa bage mana in bol si lingurita/furculita le tine in cealalta mana ca la expozitie
Mamici carora le-au facut puiutii diaree fara varsaturi (e de fapt tot o enterocolita virala, sint multi virusi care dau enterocolita), eu zic sa insistati foarte mult cu regimul, care e cel mai important (lapte praf delactozat sau lapte matern, paine prajita, banana, mar copt, branza dulce sau telemea desarata, orez cu morcov, ceai de menta neindulcit, carne de pui doar fiarta si cam atat) si daca e cazul cu solutii de rehidratare orala (gen Hidrasec) si evident obligatoriu niste probiotice pentru refacerea florei intestinale (Protectis, Eubiotic Baby etc.); sa aveti grija sa bea foarte multa apa (eu eram non-stop cu canita de apa dupa mine si ii dadeam lui L cate o gurita, cate o gurita de n ori pe zi); Ercefuryl nu se da la copilasii sub 6 ani si contine antibiotic care poate da peste cap mai rau flora intestinala (mai ales ca de obicei aceste enterocolite mai blande sunt date in 99% din cazuri de diversi virusi, nicidecum de bacterii, deci antibioticul e inutil); regimul trebuie tinut 2 saptamani sau pana face de 4-5 ori consecutiv kk normal, ca inainte de imbolnavire; daca nu vrea sa pape nu trebuie fortat copilasul, important e sa bea apa suficienta si dati-i sa manance doar ce vrea (respectand regimul, evident; de exemplu, L a mancat 10 zile la rand doar banane, manca si cate 5 pe zi si uneori dimineata cate o felie de paine prajita, dar apoi a refuzat-o si pe asta si evident LM).
irinuca05 spune:
Madutza, Vas, haideti ca va iau cu mine. Sa va faceri bagajele. Si veniti si la mine sa ma ajutati, ca am o lene... :)