Burtici de mai-iunie 2013 (2)
Raspunsuri - Pagina 19
mcoca spune:
La mine a venit mama cand am facut 38 de s. Eu am nascut la 40s asa ca am stat 2 saptamani noi doua si ne-am plimbat prin oras, mancat la resto etc. A fost super de super :). A stat pana la 5s alea Mayei. Asa ca am avut super ajutor. Mama facea de toata, eu decat alaptam :).
Si acum a zis ca vine sa ma ajute. Nu cred ca mai am nevoie de atata de mult ajutor, dar sa vedem cat vrea sa stea.
Vicky si Printzesone
VIOIKA76 spune:
Ce bine ca te poate ajuta mama!
Eu nu mai am parinti ,au murit amandoi iar socrii sunt la tara cu gospodarie si nu se indura sa vina ,decat foarte rar ,sa ma ajute.
A fost o perioada cand era Ana mica ,timp in care am luat-o mai des la noi ,si apoi mi-a reprosat cumnata(sora sotului) ca o obosesc prea tare si ca abuzez de ajutorul ei.Asa ca am renuntat sa-i cerem ajutorul ,numai cand n-am incotro o chem.
Pana acum ne-am descurcat singuri ,a fost greu ,dar de acum in colo vreau sa-mi caut o femeie pentru ajutor ca nu cred ca voi putea sa fac tot ce trebuie.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum8+
flafi spune:
Vicky cred ca asa reactioneaza barbatii la copil in general, al meu deja m-a anuntat ca s-ar putea sa fie gelos. Si isi doreste foarte mult o fetita sa il iubeasca pe el mai mult.
Noi avem doi copii canini, iar fetita il iubeste pe sot ca pe soarele de pe cer, iubire ca a lor nu mai exista si el se gandeste daca o sa avem fetita el o sa fie cel mai catigat :) Dar nu crede ca e fetita, ci baiat.
Vio- cu 3 copii o sa fie mai greu fara ajutor, macar pana iti intrii in ritm.. si daca mai si lucrezi .. cred ca e foarte greu . Sunt coplesita de admiratie pt femeile cu mai multi copii, adevarate eroine
9+
mcoca spune:
Vio, imi pare rau pentru parintii tai.
Flafi, eu am o cu mama o super relatie, iar cu Maya nu mai vorbesc. suntem ca siamezele. Este clar ca ma prefera pe mine lu taica-su.
Vicky si Printzesone
VIOIKA76 spune:
Buna fetele!
flafi si eu le admir pe femeile cu mai multi copii ,si tot caut sa invat mai multe de la ele ,cum ar fi :sa ma organizez mai bine.Este adevarat ca mai si muncesc ,nu sunt angajata ,dar avem firma noastra ,si trebuie mult timp pierdut ,de fiecare data ,noi(eu si sotul) muncim de 2 ori mai mult ca si un simplu angajat ,plus multe hartii ,multa raspundere..
Sper ca toata lumea e bine!
si acum8+
flafi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui VIOIKA76 avem firma noastra ,si trebuie mult timp pierdut ,de fiecare data ,noi(eu si sotul) muncim de 2 ori mai mult ca si un simplu angajat ,plus multe hartii ,multa raspundere.. |
Oh,doamne, te inteleg perfect...
9+
Mycya spune:
salutare burtici!
cum va mai simtit azi?
eu f bine, imi e putin somn dar rezolv eu problema imediat.
ce planuri aveti pt weekend?
mami de Andra si 8+
sirbu.irena spune:
buna mamici, sunt Irena si ma bucur sa impart cu voi bucuria de a fi insarcinata pt prima data... observ ca undele dintre voi aveti experienta in acest domeniu si nu-mi doresc decat sa invat cat mai multe de la voi....va pup week-end placut
VIOIKA76 spune:
Bine ai venit Irena!
Ne bucuram ca ni te alaturi!
Sarcina usoara!
Mai spune ceva despre tine ,cum te simti ,ai greturi ? Sper din tot sufletul ca raspunsul e NU.
Am dat edit ca sa-ti spun ca-mi place foarte mult numele tau.
Pup !
si acum8+
sirbu.irena spune:
multumesc !
din fericire nu am greturi cum au maoritatea femeilor ci doar un mic disconfort la unele mirosuri,in schimb medicul mi-a recomandat sa ma odihnesc foarte mult deoarece am o eminenta de avort. partea urata e ca am si sangerat dar odata cu inceperea tratamentului s-a oprit....mai am si dureri de burta...eh se copmenseaza cu lipsa greturilor
Speram sa fie bine in continuare