Burtici de mai-iunie 2013 (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Neata burtici!

Sunt la lucru fara chef :) si fara prea mult de lucru. Youpiii
Astia din birou, care sunt toti tineri si nelinistiti au iesit in oras aseara si acum se hlizesc de numa.

I-am zis la Maya de bebe inainte de a pleca in vacanta. Doream sa-i zic mai tarziu, ca o sa fie f lung pentru ea, dar m-a intrebat "de ce esti tot timpul bolnava? Inainte de a merge in ro nu erai, su dupa ce am venit esti tot timpu bolnava". I-am zis si a fost in extaz. Acum e ok, intelege ca seara sunt obo, ca am purtat bebele toata ziua :).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna ziua!
Eu micul dejun il iau pe la 7,30 cand pregatesc copiii ,stau cu ei la masa si mai iau si eu o gura de ceai si o felie de paine cu unt si gem ,insa pe la 10 mi se face iar foame ,da' rau de tot ,atunci mai bag un iaurt mic pana la 12 cand vine fata de la scoala ,cand mancam impreuna.

Vicky ti-am mai zis ,fetita ta e o dulcica ,cum vorbeste ea de frumos de bebe.

Eu la copii inca nu le-am zis.Au vazut si ei ca mie mi-e cateodata rau dar nu s-au mirat, erau obijnuiti sa ma vada ca zac de atunci de cand aveam menstruatie(mi-era foarte rau in momentele alea).

Am o teama ca cel mic n-o sa vrea fratiori ,ca e in perioada in care
zice ''nu'' la orice ,iar cu fata mi-e ca o sa ma intrebe cum a intrat bebe in burta mea.Eu i-am explicat cand s-a nascut fratiorul cate-ceva ,stie si cum vin copiii pe lume ,dar nu i-am spus cum ajunge samanta lui tati in burta mea.
Ea m-a intrebat dar atunci am evitat raspunsul.Si acum sunt la fel ,nu stiu cum sa-i explic,sunt in cautari de carti de anatomie care sa explice pe intelesul lor.
Voi, fetele care aveti copilasi mai mari cum procedati?

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum8+

Mergi la inceput

Maya isi doreste de mult timp o surioara. Tot imi zicea, si eu ii spuneam sa se roage la doamne-doamne si poate o sa avem (sotul e fost greu de convins). Asa ca Maya s-a tot rugat si pana la urma rugaciunile ei au dat roade. I-am spus ca DD l-a pus acolo pe BB. In rest stie pe unde iese etc. Ea e inca mica, are 4 ani, deci nu am intrat in detalii cu seminte inca.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

awww.. complicata discutia :)Bafta!
Sa aveti o zi frumi :)

8+

Mergi la inceput

Azi de dimi Maya :
- Azi vreau sa vii tu sa ma iei de la scoala
- Pui, mama nu poate, dar cand o sa vina BB, mama iti promite ca vine sa te ia
- Aa nu, cand vine bb stau acasa cu tine, sa avem grija de bb
- Nu se poate, ca suna maitresse acasa, si ne cearta
- ok, cand e scoala, merg la scoala, cand e Anna (bona) stau cu tine

Na, am pus-o daca ii am pe amandoi acasa :).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Vicky ai spui si tu ca ea, ca o surioara mai mare ,trebuie sa se duca la scoala sa invete sa deseneze/scrie/citesca sa-l invete pe fratior mai tarziu ce stie ea.
Observi ca am zis 'fratior' ,eu cred ca tu ai baietel.
Hai, daca m-am apucat sa fac presupuneri mai cred ca flafi are fetita ,si eu baietel.
Sa nu va suparati pe mine fetelor ,asta e ca sa ma distrez si eu.
Va pup!

si acum8+

Mergi la inceput

Vio, noi ne dorim tot o fetita, dar si noi suntem siguri ca o sa fie baietel :).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

noi ne dorim orice! dar am primit cereri clare si concrete de la copii de pe strada sa fie baietel :)
Eu cred ca e fata (pt ca nu reusesc sa gasesc niciun nume de fata care sa imi placa) si sotul crede ca e baiat.

despre voi nu stiu.. ca nu le am cu astea :(

9+

Mergi la inceput

Asa cu barbatii ,nu stiu de ce, au slabiciune la baietei ,o fi ceva din instinct ,ca sa asigure perpetuarea speciei.
Sotul la prima sarcina a fost cam dezamagit cand i-a spus asistenta ca am nascut o fata (nu s-a vazut la eco deloc sexul).S-a comportat si cam urat ,nu ma ajuta cu bebe mic ,fara nici un ajutor doar cu cartea 'Mama si copilul' de Capraru .Acum dand timpul inapoi a recunoscut ca era cam gelos pe bebe.Va vine sa credeti?Bebe ma acaparase si el era pe din-afara!
La a 2 a sarcina s-a comportat exemplar ,m-a ajutat foarte mult si cu fata si cu curatenia.
Acum a zis ca vrea sa ma faca sa ma simt ocrotita si protejata si ca va face tot ce-i cer eu ,inclusiv este de acord daca vreau sa nasc la privat.

si acum8+

Mergi la inceput

Eu cred ca majoritatea babatilor sunt un pic gelosi pe bebe :).

Cu nasterea la privat,,imi amintesc de la odiseea Mayei, ca toate fetele care au nascut la privat au ajns la stat pana la urma cu diverse probleme. Ele ziceau ca nu recomanda. Acum, in 4-5 ani s-or mai fi schimbat lucrurile.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput