Burtici de mai-iunie 2013 (2)
Raspunsuri - Pagina 16
VIOIKA76 spune:
Vicky asa sunt si eu ,mi se face mereu foame si mi-e groaza ca am sa atarn greu la cantar.Incerc sa bag niste mere ca e sezonul ,dar astea imi fac o foame si mai mare.
Chestia e ca nu stiu nici ce sa mananc ,ieri am facut o salata de rosii si castraveti si am mancat-o cu 3 felii de paine ,asa de bine mi-a mers..
Mancare gatita sa nu vad,desi eu gatesc zilnic ,pentru restul.
Astazi trec la salata verde cu ridichi,ceapa verde si laptuci ,ca era plina piata de ele.Poate pun si o bucata de carne langa ,sa mai scada anemia.
Va pup!
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum8+
Mycya spune:
Fetele am dat Edit la ambele mesaje, am scris eu gresit denumirea la acel virus, am corectat acum cer scuze
Mcoca si aici se face lunar protena si glucoza, si tot lunar se ia si sange, nu stiu ce teste se fac dar se face ceva
Toxoplasmoza mi se facea fara sa ma intrebe daca vreau numai daca aveam pisici in casa dar asa mi-a spus ca e optional si cum eu am fost in tara in timpul verii si la curte avem si o pisica iar Andra nu a putut sta departe de ea , am preferat sa fac.
si mie imi e foame mai mereu, greturi nu au fost cine stie ce dar acum vad ca au trecut cam de tot. eu nu ma mai amagec cu multe fructe sau alte cele ca tot imi este foame...prefer sa mananc o masa copioasa si gata
gata....fug, ca intarzii la ora de acu
mami de Andra si 8+
VIOIKA76 spune:
Mycya acum am vazut ca ai editat.Deci despre citomegalovirus e vorba ,ca initial ai scris chlamidia ,si eu stiam ca, chlamidia se transmite prin sange sau secretii vaginale.
Eu am scapat de grija asta pentru ca stiu ca am imunitate la CMV asa mi-aduc aminte de la ultima sarcina.
Pup!
si acum8+
mcoca spune:
Aaa, ok, cu citomegavirusul, nu exista leac oricum. Se face numai asa cu titru informativ.
Fetelor, mancai o lingura dintr-un iaourt perimat. Acum sunt moarta d efrica cu listeria.
Vicky si Printzesone
VIOIKA76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcoca Aaa, ok, cu citomegavirusul, nu exista leac oricum. Se face numai asa cu titru informativ. Fetelor, mancai o lingura dintr-un iaourt perimat. Acum sunt moarta d efrica cu listeria. Vicky si Printzesone |
Hai ,Vicky ca nu cred ca e ceva.
Iaurtul nu era pasteurizat?
Si mie mi-e cam teama de listeria ca n-am mai facut-o la analize ,ca am dat o gramada de bani si am zis sa ma limitez la ce mi-a dat sa fac medicul.
si acum8+
mcoca spune:
Vio, listeria se face numai in caz de suspiciune : ferba, dureri de ceafa. In rest nu are sens. Bine ca nu ai facut-o.
Yaourtul era pasteurizat, cred :(((( dar era aromatizat, si la suprafata incepuse sa faca floarea. Floarea fiind alba nu am vazut-o :(((.
Vicky si Printzesone
VIOIKA76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcoca Vio, listeria se face numai in caz de suspiciune : ferba, dureri de ceafa. In rest nu are sens. Bine ca nu ai facut-o. Yaourtul era pasteurizat, cred :(((( dar era aromatizat, si la suprafata incepuse sa faca floarea. Floarea fiind alba nu am vazut-o :(((. Vicky si Printzesone |
Nu cred ca are vreo legatura cu listeria ,stiu ca bacteria moare daca se face tratament termic la produsul lactat.
Deci daca e pasteurizat nu patesti nimic ,poate doar sa faci vreo indigestie sau daca esti tare la stomac nu te afecteaza.
si acum8+
mcoca spune:
:(((( sper. Sunt o idioata. Vineri a fost la lucru un bufet. de la bufet au ramas diverse, printre care si iaurturi. Si voila, ma apucai sa mananc unu.
Vicky si Printzesone
VIOIKA76 spune:
Acum ma uit la analizele care sunt gata si vad ca am imunitate la CMV si rubella asa cum stiam,nu am la toxoplasma.
Sunt si un pic anemica ,la fel, ma asteptam ,dar nu inteleg ce inseamna leucocite prezente in urina.Mai sunt niste valori care sunt in afara intervalului dar din ce imi dau eu seama deocamdata nu e nimic de rau.
si acum8+
mcoca spune:
Vio, cu anemia, baga niste oua de prepelita. yamiii Cu leucocitele in urina, habar nu am.
Eu sambata merg sa-mi fac analizele pe luna asta.
Vicky si Printzesone