Burtici de mai-iunie 2013 (2)
Raspunsuri - Pagina 15
flafi spune:
Buna dragelor :)
Vicky bine ai revenit :)
Am primit rezultatul analizelor, au iesit toate bine, nu mai sunt semne de anemie se pare, dar inca nu i le-am dat medicului.
In we am fost la munte, samabata, s-a organizat o drumetie pe munte, speram sa urc si eu, am urcat juma de ora.. apoi m-am intors la baza si am luat telecabina pana sus. Obosesc foarte repede- nu ma asteptam.
In rest am observat ca desi am slabit, mi s-a ingrosat talia in mod evident si vizibil (pt mine). Am probat aseara o rochie si am fost uimita sa constat ca nu prea mai era talia acolo. Nu e cam devreme? Azi de dimineata cand ma imbracam pt servi, am constatat ca tricourile imi ajung pana la buric. e adevarat sanii sunt enormi daca o tin tot asa o sa ajung la cupa E :D
Cu mancarea Vio am aceeasi problema, imi este foarte foame dar cand ma uit la mancare ma ia o scarba infinita...
Apropo de astm brosinc,bronsite astmatiforme am prieteni care au avut din copilarie, acum sunt capre batrane si intr-adevar nu mai au probleme, unul din ei chiar fumeaza.
Sa aveti o saptamna frumoasa :)
8+
mcoca spune:
Flafi, e normal sa-ti "pierzi" talia la 8s :). Si pe mine ma strang pantalonii un pic, desi nu am luat in greutate.
Eu azi ii zisai la sef. Avusaram o reuniune, si la sfarsit, cum eram numai noi 2 ii zisai. Se super bucura, serios :). Ma felicita de 2 ori, ma intreba daca poate sa spuna :), ii zisai ca inca nu :).
Uuf, bine ca i-am zis.
Vicky si Printzesone
duduta190578 spune:
Buna fetelor,ieri dimineata nu mi-a dat voie sa intru pe forum,apoi am plecat la tara.Eu sunt bine,de cateva zile nu am mai avut nici o scurgere maronie,urmatoarea vizita la doctorita e duminica sa vedem evolutia.Nu am greturi,doar cateodata ma ia ameteala,si in schimb am pofta de mancare.Dintr-un san daca strang iese lapte!La fata nu am avut,poate acum daca da Domnul sa fie bine o sa am laptic.
VIOIKA76 spune:
Buna fetele!
Am fost in sfarsit la recoltat analize.Uff ,bine ca am scapat ca mi-au luat o gramada de sange si deja eram Astept acum rezultatul ,sa vedem ce si cum.
duduta asta e semn bun ,sa speram ca de data asta vei avea lapte.
paulinio sper ca ai reusit si tu sa rezolvi cu analizele ,ca noi ramasesem ''ultimii mohicani''.
flafi ce bine ca rezultatele sunt bune ,ai scapat de griji.
Va doresc o zi buna!
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum8+
mcoca spune:
Bai fetelor, pe unde umblati??? Pai treaba e asta?
Fetele noi, pe unde sunteti, ce faceti? Imi pare rau ca nu dau nume, dar scriu de pe tel si imi e greu sa ma uit in urma.
Paulinio???
Vicky si Printzesone
paulinio spune:
Prezent, prezent...
Sunt asa prinsa la serviciu ca nu mai stiu nimic.
N-am facut nimic... tot ma gandesc la ce doctor sa merg.
Sunt f incantata ca am mers sambata la munte si m-am descurcat foarte bine pe traseu; seara resimt mai repede oboseala si raman fara energie dar ziua reusesc sa ma mobilizez si sa am un ritm bun.
Mycya spune:
si eu sunt prezenta
apar mai in noapte dar tot e bine
azi dimineata am avut si eu programare la medic, l-am vazut pe bebe are 1 cm , inimioara bate bine si avem 8 saptamani si o zi dar la masuratoare el e de 7 saptamani, eu zic ca e normal, calculand pe cand a fost ovulatia de fapt ar fi 6 saptamani.
data viitoare mi se vor lipi pe carnetel si rezultatele analizelor, de e ceva in neregula voi fi anuntata prin telefon dar eu sunt sigura ca nu va fi cazul.
optional am facut si testul pentru Toxoplasmoza si cred ca voi face si pentru Cytomegalie-Virus, dar din ce am inteles se face mai tarziu putin si ca aici li se recomanda tuturor gravidelor ce au acasa un copilut pana in 3 ani, cica ar fi un virus care s-ar lua de la ei si pe care ei il pot lua din contactul cu alti copii, nu am inteles mare lucru ca a ramas sa vb mai mult la urmatorul control.
ati mai auzit careva de el?
aa si eu avand complicatii la prima nastere - sindrom Help, mi-a sugerat sa iau aspririna pana la 32 de saptamani de sarcina ca ar reduce riscul de a face din nou acea complicatie, dar a ramas la alegerea mea daca sa iau sau nu asa ca sunt in dubii...am zis ca am sa ma mai interesez in stanga si dreapta, sa fiu sigura ca nu afecteaza acea aspirina luata zilinic , bebelusul.
eu va si va urez o noapte cat mai buna.
mie un somn de abia vad ce scriu
nbuna tuturor
VIOIKA76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mycya si eu sunt prezenta apar mai in noapte dar tot e bine azi dimineata am avut si eu programare la medic, l-am vazut pe bebe are 1 cm , inimioara bate bine si avem 8 saptamani si o zi dar la masuratoare el e de 7 saptamani, eu zic ca e normal, calculand pe cand a fost ovulatia de fapt ar fi 6 saptamani. data viitoare mi se vor lipi pe carnetel si rezultatele analizelor, de e ceva in neregula voi fi anuntata prin telefon dar eu sunt sigura ca nu va fi cazul. optional am facut si testul pentru Toxoplasmoza si cred ca voi face si Chlamydien Test, dar din ce am inteles se face mai tarziu putin si ca aici li se recomanda tuturor gravidelor ce au acasa un copilut pana in 3 ani, cica ar fi un virus care s-ar lua de la ei si pe care ei il pot lua din contactul cu alti copii, nu am inteles mare lucru ca a ramas sa vb mai mult la urmatorul control. ati mai auzit careva de el? aa si eu avand complicatii la prima nastere - sindrom Help, mi-a sugerat sa iau aspririna pana la 32 de saptamani de sarcina ca ar reduce riscul de a face din nou acea complicatie, dar a ramas la alegerea mea daca sa iau sau nu asa ca sunt in dubii...am zis ca am sa ma mai interesez in stanga si dreapta, sa fiu sigura ca nu afecteaza acea aspirina luata zilinic , bebelusul. eu va si va urez o noapte cat mai buna. mie un somn de abia vad ce scriu nbuna tuturor |
Buna Mycya !
Felicitari pentru inimioara!
Aspirina nu cred ca afecteaza bebe.Am citit si aici pe forum despre fetele care au trombofilie si iau aspenter in sarcina ,care este tot aspirina.Poate complicatia ce ai avut-o la nastere are legatura cu asta.Cred ca trebuie sa asculti de sfatul medicilor.
Boala care zici ca e posibil s-o iei de la copii mici o fii rubeola care stiu ca face ravagii la o gravida care nu a facut boala in trecut.Adica apar malformatii la bebe.Doamne fereste de asa ceva!
Acum sa te'' cert ''un pic :de ce nu erai in patut la ora aia ?
Incearca sa te menajezi ,sa te odihnesti ,mai ales acum in sarcina suntem lipsite de energie.
Te pup!
Restul fetelor cred ca sunteti bine!
O zi buna !
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum8+
mcoca spune:
Myca, felicitari pentru inimioara!!! Eu aici fac lunar toxo ca nu sunt imunizata. Mai fac lunar urina : proteine si glucoza.
Chamidia nu se face aici. sau nu mi-a dat mie ca fetita mea are 4 ani. Habar nu am.
Mie se pare ca mi-au cam trecut greturile. Ieri am mancat ca un purci. din ora in ora. Gata, trebuia sa ma iau in mana si sa ma cumintesc :).
Vicky si Printzesone
Mycya spune:
Neata
Vioika pentru rubeola oricum se fac testele , e altceva. eu din ce am vazut pe carnetelul de cand eram gravida cu Andra, am anticorpi pentru rubeola, oricum acum mi se repeta testele dar Cytomegalie - Virus e cu totul altceva si s-ar lua prin contactul cu saliva si urina si nici nu cred ca s-ar vedea daca ai lua acel virus din ce am inteles.
cat despre aspirina , inca sunt in dubii pentru ca doctorita nu mi-a spus - Trebuie sa ei aspirina ! ci - Daca vrei poti incepe sa iei aspirina.Cica nu se stie inca daca de fapt aspirina chiar ajuta , inca se fac cercetari.
aseara intradevar am adormit mai tarziu dar a fost din vina mea, am iesit la cumparaturi pe la 18 si mi-am uitat cheia in casa aici usile se incuie automat asa ca am ramas pe dinafara.
mi-au trebuit 2 ore sa ajung la servici la sot sa iau cheia lui si inca 2 ore sa ajung acasa ca na...am asteptat autobuzele pana mi-au iesit ochii , nu credeam ca va dura asa mult dar asta e, la 22 si 30 am intrat si noi in casa .
crezand ca fac mai putin la venit nici nu am luat masina de la sot ( din lene sa merg iar dupa el) dar m-am inselat cam tare
de acum fug sa ma pregatesc de sala
o zi frumoasa sa aveti
mami de Andra si 8+