Clubul "babelor" FIV-oase 59

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

ana

elly,ai asigurare la apartament?anunta-i si se ocupa ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ana,la Deli este deschis pana la 10 seara,inclusiv
Sambata si Duminica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Ari, Sami dupa cum stiti sunt la primul fiv, nu am de unde sa stiu exact cum se procedeaza, asa a dedus capul meu bolnav la ce mi-a zis dr "hotaram impreuna" cand va fi ET, intradevar intrebarea mea suna ciudat Ce sfat imi dati si mie ....cu ce sa fac ET, cu z2, z3 sau blasto?????, la fel de bine stiu ca nu imi apartine decizia si la fel de bine stiu ca evolutia lor conteaza foarte mult si ei vor hotara ce si in ce fel se va face transferul. era pur si simplu o intrebare adresata voua care ati trecut prin asa ceva si in cazul in care "mi-ar fi cerut parerea" dupa ce imi prezenta evoutia lor, ce m-ati fi sfatuit sa fac....atat si nimic mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Sami, mersi mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns austen67 spune:

Organismul nu prea a protestat, saracu,dar intrebarea mea ramane: un doctor nu ar trebuie sa te sfatuiasca in sensul asta? Daca eu vreau 20 de fiv-uri ca am bani si sunt disperata, ma lasa sa le fac?

Nu inteleg deloc.
Daca nu ar sti, ar fi scuzabil, dar cand le faci cu acelasi medic....incep deja sa ma infurii.
Am vazut si pe site-ul acesta o gramada de fete care au facut 6, sau chiar 9 fiv-uri. Ati auzit sa fi avut cineva probleme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

miky stiu ca esti la primul fiv, tocmai d-asta ti-am scris cum vor evolua lucrurile. Cred ca daca decizia transferului ne-ar apartine, am baga cate 8 embrioni de ziua 5. Mi se pare ca e undeva, prin lumea asta mare, o tipa care are 6 copii dintr-o sarcina si inca vreo 8 din alta. Vazusem acum cativa ani pe discovery o grozavie din asta. Tu stai linistita, trebuie sa incepi sa iti imaginezi ca esti gravida, sa te comporti (a se citi sa te resfete deja sotul) ca o gravida, sa incerci sa nu te stresezi, chiar daca e greu, si sa intrebi tot ce-ti trece prin cap. La al doilea fiv, il intrebam pe Albu daca trebuie sa fac progesteron injectabil, ca prin ziua 6-7 de stimulare imi iesise valoare 0,3 - iti dai seama ce se distra doctorul? Deci intreaba, nu sta stresata, nu interpreta nimic. Sti ce zice qiao, nu? - ZEN

ana eu am un modem care functioneaza complet haotic (acum e in mijlocul camerei, ca am eu impresia ca e semnalul mai bun aici si motanul ii da labe ca unei jucarii - va vad cu intreruperi, dar sper sa nu scriu la fel:) )Tu cand pleci la PK? De fap, unde-i fisa "FIV"-ului? Ca mie mi-a scapat: in ce zi esti, cum a iesit endometrul la eco, cum sunt foliculii, pe cat preconizeaza PK punctia si ET?

austen

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

Draga Miky,
Eu am facut transfer si la ziua a 2-a si la a 3-a si la a 5-a.
Ultimul transfer l-am facut la turci si m-am plans ca vreau la ziua a 5-a dar Tayfun mi-a spus ca e mai bine in a 3-a zi sa creasca ei in mediul lor natural.
Important este sa gandesti pozitiv.
Daca este sa se prinda se prinde indiferent de ziua de transfer.

toate fetele. Cu gemenii nu prea mai am timp sa scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Ari, Tamys multumesc mult de sfaturi, adevarul este ca sunt cam praf si cred ca nu mai stau bine nici la capitolul scris coerent, de fapt cred ca ati inteles ce am vrut sa spun.
Qiao multumesc de gandurile bune!
Pup fete frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Sami, incearca un FIV acum ca cine stie... dupa ce am patit eu, poate merge

Ari,

Ana, bafta multa! Las ca neuronu se regenereaza

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Ari, sunt in a sasea zi de stimulare azi, dar nu stiu nimic inca. Maine ma duc la Budapesta si aflu amanunte.

Ioana, mersi.

Mergi la inceput