Clubul "babelor" FIV-oase 59

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

si-o salut si pe adijo

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Miky bafta multa si productie de calitate
Sami insanatosire rapida
Elly tu cand ai punctia? La BE preturile nu sunt cu mult mai diferite de magazine, insa sunt toate adunate si nu mai alergi prin tot orasul.
Fetelor o sapt.linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Many - nu stiu cand am punctia .. depinde cum evolueaza foliculii si estradiolul ...

In ppiu ar tb sa am punctia pe :
- 23 si ET pe 28 sau
- 24 si ET pe 29

Cam asa ar fi ... dar, depinde si de evoluti folic. si apoi de embrioni .

Sper ca vom avea ceva de transferat ...

Ari - ma bucur ca te-ai plimbat
nu este o impresie rea .. este chiar ok ... esti tanara si tb sa profiti de sot .. mi se pare super ok ..
Eu recunosc .. ca m-am cam "babit"
Dar ma voi schimba ...
Dupa acest fiv se va schimba viata mea radical .. indiferent de rezultat.
Daca nu se va-ntampla acum minunea .. sunt sigura ca se va-ntampla natural ....
O sa fie vai de sotul meu ...

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

Help meee .. out of topic (scuze)

Nu stiu pe cine sa intreb .. am o problema

De vreun an de zile mi-au aparut pete de inundatie in baie .. m-am dus la vecinii de sus si le-am spus .. si au spus ca nu este de la ei ...
De cateva saptamani .. a inceput sa ploua la mine in baie ...
s-a inundat si dormitorul ... in baie mi-a crapat faianta ...

Au venit vecinii de dedesupt la mine ca-i inund ... le-am aratat ca nu eu si ca si eu sunt victima ...

S-au dus peste vecinu' de sus .. si el a spus ca nu este de la el

ce sa fac ...??
Nu ma mai intereseaza ca tb sa zugravesc din nou si sa schimb faianta... dar as vrea sa se rezolve .. dar nu stiu cum ..
Vecinu' de sus spune ca nu-si da el faianta jos de pe cada ca sa ne uitam daca are teava sparta ...

Si sa nu mai spun ca nu am nici 2 ani de cand mi-am renovat apartam ... si am schimbat tot .. este totul nou noutz .. dar acum baia este jalnica (nici chiar asa .. dar ma deranjeaza)..

Elly

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Elly eu cred ca la voi este ceva spart/fisurat pe coloana mai sus de voi si s-a tot infiltrat, cel mai bine ceri parerea unui instalator. Te-am ajutat, nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

sami sa te faci bine repede!parca te-am nimerit cu ceaiul dimineata

ari

Qiao

Mergi la inceput

Many .. multumesc ... nu prea
Tevile sunt pe peretele din stanga .. si inundatia o am pe peretele din dreapta (baie + dormitor) ..

Eu tot cred ca este de la vecinu' de deasupra pt ca si-a inversat robinetii de pe peretele din stanga .. pe peretele din dreapta .. .

Si cred ca are teava sparta din perete si ne inunda oe noi ,...

Woww sunt si experta ..

Dar cum putem verifica ???
Ca este un capcaun si spune ca nu-i de la el ...

Elly

POVESTEA MEA:
- ovare MPC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns austen67 spune:

Buna fetelor.

Tot eu sunt, 45 de ani , 4 stimulari , din care 2 fivuri reusite, 1 ET nereusit si un FIV pe ciclu natural, ET nereusit. Toate in 2012.
Am fost si la dr. Albu azi, asteptand o noua prelegere in favoarea donarii de ovocite. Surpinzator, nu asta a fost prima tema abordata, ci faptul ca dupa al treilea FIV ( a treia stimulare, mai exact) creste foarte mult riscul de aface cancer de san sau ovarian. Si , tinand cont de sansele mele oricum foarte mici, nu merita asumarea acestui risc!
Ce ziceti de asta?
Ma intreb , oare doctorita mea care mi-a facut trei stimulari una dupa alta, stiind ca mai facusem una inainte cu alt medic, nu ar fi trebuit sa ma informeze despre acest risc astfel incat sa pot lua o decizie singura?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Austen, si eu stiam ca episoadele de stimulare ovariana, mai ales cele concentrate intr-o perioada scurta de timp, pot favoriza aparitia cancerului ovarian. Nu apare neaparat, dar sa-r parea ca circumstantele favorizante sunt mai dese in cazul acestor stimulari. Parerea mea e ca ai facut o gramada de chestii intr-un timp asa de scurt... Tu te simti ok, organismul tau nu a protestat deloc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Salutare!

Ioana, sunt o veritabila baba cu risc de alzheimer...

Elly, maine merg la monitorizare, sunt tare curioasa ce e pe acolo. M-a cam intepat in dreapta ieri si azi, sa vad. In stanga, pauza totata. Ovarul meu stang e puturos si cred ca el considera ca si-a facut datoria si ca e randul celui drept sa isi faca datoria.

Qiao, tu esti mama tuturor ranitilor cred...

Ari, , ghici?! Am si eu retea de cartier sau ceva de genul....

Ady, spor la cumparaturi. Sunt atat de frumoase hainele de fetite, mult mai multe si mai frumose decat cele pentru baieti!

Fetelor, imi puteti spune, va rog, daca farmacia Deli de langa gara e deschisa pana mai tarziu?! Ma intereseaza sa fie deschisa dupa ora 16.

Mergi la inceput