Clubul "babelor" FIV-oase 59

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Adjo, tu ce mai faci? Ce planuri ai in continuare?
La mine, deocamdata, e tot cu emotii.Am intrat in a patra saptamana
de scurgeri/sangerari galbene, moronii, rosiatice care nu-mi dau deloc pace. Ecografic pare OK. Vineri am fost la eco, doctorita era multumita, sarcina avea 8 sapt si 4 zile dupa masuratorile ecografului. Urmatoarea eco va fi vineri. Am stat mai mult in pat ultimele 3 saptamani, dar de azi am inceput scoala, voi vedea vineri daca e nevoie de concediu medical.

Miky , stai linistita, va fi bine.Bafta
Elly, Ana va tin pumnii.

Sanatate multa tuturor
O zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

hello
Adriana- sunt sigura ca va veti descurca .
Daca DD v-a dat 2 minuni o sa va dea si multa forta si totul va fi ok ..

...Azi am fost la eco (Z7) si ma declar multumita.. desi am mai putini foliculi decat data trecuta , dar nu conteaza ...
Am un endometru senzational = 7.7 mm

A crescut ... nu stiu de la ce .. pt ca nu am luat nk ...a crescut de buna voie si nesilit de nimeni (sau silit putin de puregon).

- OD am 10 folic, dar doar 4 sunt mai babani (8mm; 8,5mm; 11 mm; 11,5mm...... restul sub 7)
- OS am 6 folic- 2 mai ok (8mm; 7 mm si restul sub 7mm)

Oricum cred ca mai fac cel putin 4 zile stimulare si vor mai creste ..

Nu ma stresez prea mult ...

Botezul imi creeaza emotii si panica .
As vrea sapt aceasta sa incep sa cumpar hainute pt bb si tb sa ne luam si noi haine ... nu as vrea sa alerg ff mult dupa ET ...

Miky cati folic ai?
Endometrul sper ca ok ... si nu a mai crescut ff mult ..

Sami- ar fi bine sa stai in casa si sa nu mai iesi azi ... o sa racesti mai rau ...
Este racoare afara . ..

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

aaaaaaa
Am uitat sa va spun.. am niste stari de voma nasoale ...
De abia pot sa inghit cate ceva..

Parca la stimularile anterioare nu m-am simtit asa de rau .
Oare de la ce'or fi??

Iau doar :
Puregon 150 ui
Clexane 0.4
metfogamma 1000 mg
si vitamine: vit E, acifol, omega3, femibion ..

Elly

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Elly vezi ca saptamina asta este Baby Expo, sigur gasesti acolo hainute frumoae pt botez si eu vreau sa ma duc
Nici nu iti trebuie multi foliculi, important este sa fie de calitate

Mergi la inceput

Adriana - Baby expo unde este la Sala Polivalenta sau in Baneasa???

Multumesc ..

Elly

POVESTEA MEA:
- ovare MPC

Mergi la inceput

Sala Polivalenta, de joi pina duminica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Elly, spor la cumparaturi pt finut
Adriana, spor la cumaparaturi pt bebelusii tai.Voiam sa te intreb cum ai scos tu predninsonul din schema? si cand l-ai scos?
Eu am luat cate 10 mg. Din saptamana 8, am redus la 7,5 mg, si deocamdat nu am mai scazut doza, acum sunt in sapt 9.
Nu te gandi la partea financiara, asta sigur se va rezolva

Mergi la inceput

Aadina l-am scos pe la 12 saptamini, treptat de la 2 pastilute la 1 pe zi timp de o saptamina. Tu daca deja ai inceput sa scazi doza tine-o asa inca vreo saptamina, apoi cred ca poti opri de tot. Tot pe la 12 sapt am scazut si duphastonul, dar eu nu aveam sangerari, poate la tine nu e cazul sa renunti la duphaston.
Ma bucur mult ca bebe e un luptator, ai sa vezi ca va fi totul bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Hello
M-am returnat si eu. Am plecat dimineata din Mangalia, am trecut pe acasa sa hranesc pasaretul mic si cuminte si de acolo glont la servici. Am 2 degete inca usor amortite la mana stanga, cel mic si inelarul. Nu stiu de ce imi tot amortesc numai astea, uneori cand merg cu bicicleta, uite ca acum si de la condus, cu toate ca nu strang volanul, ba chiar mana stanga o mai tin sa se odihneasca pe bratul de la portiera. Cand am fost la neurolog m-a intrebat daca imi amorteste ceva dar nu mi-am amintit.
Am avut un w-e in 2 anotimpuri. Sambata am facut plaja si baie intr-o mare linistita si limpede. Duminica era o mare super agitata si un vant, baaarrr, si innorat de nu era nimeni pe plaja. Ne-am plimbat pe malul marii si am dat de un stol de lebede care venisera la mal. Erau 2 cupluri care le faceau poze, iar una din tipe tocmai adusese de undeva 2 paini si le dadea. Am cerut si eu o bucata si le-am dat ... din mana !!! M-au cam zgariat ca se repezeau si imi apucau aproape toata mana, dar a meritat. F frumoase si f mari !
La pranz am vrut sa facem o plimbare pana in Vama Veche si am ajuns sa mancam ... la Balcic. Acolo alt anotimp: fara vant, marea oglinda. La intoarcere ma lua vantul pe sus de pe plaja din Vama.
Ne-am imprietenit si cu o maidaneza care s-a tinut dupa noi vreo 2 ore. Am vrut sa o luam pt la tara la bunica sotului (tocmai i-au furat catelul !), dar nu aveam timp azi sa facem escala si acolo. Eu m-am simtit tare prost fata de ea ca ne-a asteptat in fata hotelului, sub geamuri pana s-a plictisit si a plecat. Ma uitam la saracii maidanezi de pe malul marii ce atitudine difererita au fata de cei din Bucuresti, cand vedeau un turist sa tineau dupa el, unii erau jucausi - un catelandru ma tragea de maneca sa ma joc cu el, catalusa noastra il "certa" pe sot ca magaie alt caine. Parca stiau ca se termina sezonul si era ultima strigare sa isi gaseasca pe cineva sa ii ia de acolo. Unii erau frumosi foc ! Catalusa si juniorul era niste metisi superbi, cu blana scurta, blond-roscata, supli, iuti si inteligenti. Azi dim cand sa plecam la masina ne-am trezit cu o alta potaita latoasa (de rasa, abandonat) care aproape ca ne-a sarit in masina. Sotul, ca sa ma linisteasca, mi-a promis ca w-e urmator ne ducem sa luam catalusa, o ducem la tara si stam cu ea 1 zi acolo sa se acomodeze cat de cat. Nu cred eu ca mai batem 600 de km doar pt ea, mi-a zis asa sa ma linisteasca ca m-a vazut "usor santajabila sentimental" Offf.
Diseara ma duc sa recuperez si Gugulosenia. Nu a avut succes Fata e indragostita lulea de Pippo (prietenul lui Gugu) si cand il vede parca ia foc. Gugu a curtat-o frumos, ea i-a intors coada si l-a ignorat asa ca el, un finut, cand a vazut ca nu are trecere, a renuntat. Offf, mari sperante imi facusem ca o sa se inteleaga bine si nu o sa mai fie singur. Fraierul de Pippo nu stie ce vrea fata aia de la el, lui ii plac jucariile de plus si hartiile motototlite asa ca o ignora. Si uite asa toata lumea e cu buza umflata, mai putin Pippo care nu cred ca stie ca e porumbel
miky sa ai maine productie buna. stai linistita, si mie mi-au tremurat genunchii de fiecare data sa nu pierd foliculii pana la punctie, dar uite ca chiar si la cel pe natural am ajuns cu ei cu bine.
anaasta felicitari pt fata curajoasa !
elly si eu m-am invinetit la fiv-ul din vara. la ultimul cand am facut doar Clexane, pt ca m-am ingrasat putin intre timp, nu m-am mai invinetit
samira sa te faci repede bine.
si eu astept de cand ne-am mutat (2 ani si jumatate) sa ia sotul un router wireless si pana la urma sapt trecuta ne-au sunat cei de la Romtelecom sa ne zica sa trag fibra optica si ne schimba si routerul. asa ca am intels si eu intr-un final tactica masculina, nu te agita prea tare, pana la urma se va rezolva de la sine ... sau va renunta sotia la idee
fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

halloooo...asa mey, elly, deci asta-i impresia pe care ti-am lasat-o, ca profit de consort Nici macar n-am fost impreuna, c-am avut un weekend departe de el, am fost plecata cu prietenele 2 zile si ne-am mai dezmatat putintel cu mici, bere, pastrama, vin, cumparaturi - am stat cu parintii, ne-am plimbat, ce sa mai...libertate, mon cher
miky e normal sa discuti cu gineco+embrio despre cati transferati si in ce zi o faceti, dar, dupa cum zice sami, decizia asta ii cam revine embriologului, ca de la punctie incolo, ginecologul si-a cam terminat treaba. Uite, la Tayfun, de exemplu, embriologul e cel care hotareste daca transfera in ziua 2,3 sau 5. Ginecologul propune, in functie de cazurile pacientilor, transferul de ziua 3 daca au existat pentru acel cuplu mai multe transferuri de ziua 5, fara rezultat pozitiv. Dar asta se stabileste inainte de inceperea protocolului, nu in ziua cu pregnylul. Daca ai multi embrioni, de calitate buna si multiple rezultate negative in urma transferului de ziua 2 sau 3, embriologul poate decide sa te lase pana in ziua 5. Daca ai putini embrioni si sunt slabuti (calitativ), ti-i pot transfera in ziua 2, ca e posibil sa nu mai ai ce transfera in ziua 3. Si, normal, ti se spune si tie cum se dezvolta, ce-ti recomanda ei sa faci...insa decizia nu-ti apartine.
samiroanto pup nasul infundat
ady x3
qiao berze, lebede, porumbei, canari, caini... ma bucur c-ati iesit din metropola.
aadina sper sa fie totul bine la scoala, cat vei sta in picioare.
alex, ana si ioana
velvet, smaik si many va trimit pupici

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput