Clubul "babelor" FIV-oase 59
Raspunsuri - Pagina 20
angelica28 spune:
Olimpia ,ia recomandat mirena ca tratament pt ce ????????????Sa nu imi spui ca si ea are adenomioza!!!!!!!!1
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in martie nereusit! FET in iulie nereusit!!!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
olimpiadobre spune:
Angelica, la ecografie i-a spus ca vede o hiperplazie a endometrului si ii recomanda tratamentele amintite inainte de fiv.
smaick spune:
ari se pare ca baietelul lui smaick este tot baietel
qiao stii ca sunt fan donate dar in acelasi timp cred ca daca nu ti-ai ucis toti piticii de pe creier nu te vei duce impacata acolo
miky bafta maine la ET
elly AMR si la tine
va pup pe toate
alina_alba spune:
Lara, welcome back, cu voce, i mean. Ca, pe tacutelea, te-am reperat deja de cand ne tot faceai capitole, pana sa ma dezmeticesc eu bine ca am ajuns la pagina 20. Asa ca, hugs mai cu fereala, sa nu te accidentezi mai tare (daca nu te superi prea tare...lolo )
Ari, m-ai zapacit. Dar, asa zapacita cum sunt, sunt sigura de3 un lucru, ca fetita e tot fetita, deci hainele luate pana acum sunt de pastrat...Hihi. Totul e in grafic, are cam 1200 g, deci e bine. Am stat la spital de ne-a venit rau. bine ca eram in gasca si a trecut fain timpul.BTW, imi place de Adriana (e de-a mea, fata hotarata, nu vreo smiorcaita lesinata - nu prea am rabdare cu lesinatele vietii ). Asa ca, am pus-o si de-o tura pe la Baby expo (sau cum ii zice).Sa vezi tu cate informatii pretioase o sa avem sa iti transmitem pe cand ne raportezi beta gigant de expandati congelati
Si am stat sa aud in premiera ce e bebe 2 al Adrianei, dar vad ca nu a vrut nicicum sa stea cu rusinica la vedere.
Sami, da' cred ca ai niste dulapuri gigantice, daca inca nu le-ai dovedit. ca vad ca azi nu prea ai activat pe aici.
adrianaady spune:
Alina o sa ne capieze Aristica cu intrebari&dileme dar ii tinem piept ..... Buna mancarea de la Ikea?
Smaick
Olimpia cred ca peste 2 sapt terminam cu suspansul si la bebe2.
adrianaady spune:
Velvet aceleasi minuni ti le doresc si tie, totul e sa nu renunti si gasesti calea cea buna
anaasta spune:
Miky, bafta pe maine la transfer, sa fie lipiciosi!!!! Cati vei transfera?
Deci, fetele noastre cu burtici sunt ok si in grafic! O asteptam si pe Aadina cu urmatorul eco sa ne spuna ca e totul ok.
Qiao, esti tacanita, maica... Ma mir ca sotu' face inca fata taifunului de tine. Iti place jocul de cuvinte?! Sper sa capeti raspunsuri la intrebari vineri, dar zic si eu ca fetele, cu donatele cred ca mergi la sigur.