Clubul "babelor" FIV-oase 59
Raspunsuri - Pagina 19
aristica spune:
hiiiii, maine? bravoooo - hai ca poate intru si eu de acasa sa citesc tot.
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
adrianaady spune:
Buna dragutele mele babute
Aristica totul a ramas deocamdata asa cum stiai, nici o schimbare de sex Ai mei stau gramada unul peste altul de abia i-a putut masura. Am stat la spital 5 ore daca poti crede, dar au fost 5 ore asa placute, cu niste fete minunate (ps : cred ca si pe acolo s-au cam oripilat citeva persoane ascultand cite povestim )
Colul bun, durerile - cica tre sa ma obisnuiesc (ma vor insoti mereu cica) am ceva probleme la rinichiul drept datorita sarcinii, tre doar monitorizat, ca altceva nu am ce face... Multumita de rezumat? pup fata mea draga
Samira sa imi stea inima cand am vazut mare cu rosu ditamai scrisul Cum te mai simti azi?
Elly sunt sigura ca nu iti face dr D punctie daca nu e momentul, relax. Pe mine m-a lasat cu foliculul pina la 24-25 , totul depinde si de cit este estradiolul, lh si chiar progesteronul... Cand ai urm eco?
Micky - 14 embrioni waw bravoo ! Sa vezi citi copilasi faci tu de acolo
Anaasta tu stii deja parerea mea ; fii optimista si increzatoare pt puternicul Praslea
Qiao draga mea deci te duci la dr turc doar ca sa isi dea si el cu parerea, pentru ca fiv nu poti/nu vrei sa faci la el? Sunt de acord cu Lara , nu merita sa dai 5000 de euro pt o sansa asa mica si o iluzie...
Lara lungaaa absenta ; sigur cu fetele "incepatoare" se schimba si norocul
Many eu nu mai pot vedea poza cu baiatul tau si tare imi doresc
Elenusa
Aadina sa vezi ce vesti bune vei primi la eco
Smaick deci concediu a scris pe tine, bunnn
angelica28 spune:
Sami sunt putin ingrijorata ca mi-e nu mi-a mai venit ciclul trebuia undeva pe 10-12 ,dar nimic pina acum ,intradevar am tot avut singerari tot timpul luni ,dar acum sunt curata ca lacrima .........!TU mai ai ciclu,?
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in martie nereusit! FET in iulie nereusit!!!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
amaradia spune:
qiao, scumpa doamna , ma bucur ca ai prins-o pe Liliana si ai reusit sa te programezi.Bafta multa. Mie Tayfun mi-a cerut ultimele analize pe care le-am facut la fiv-ul din mai.
miky, la multi ani sotului! iti tin pumnii stransi, stansi pentru maine
elly, bafta sambata. sa vii cu vesti bune.
sami, ai terminat curatenia?cu raceala cum mai stai?
lara, welcome inapoi
pup toate doamnele
many_bani spune:
Multumim
Adriana, maine m#259; ocup, imi este greu de pe tableta, maine o sa ai PM .
Pupici la dublu
olimpiadobre spune:
Salutari la toata lumea!
Lara, bine ai revenit!
Sami, cand scapi de sterilet?
Am o prietena care a fost la o consultatie la Albu.
Ce credeti ca i-a recomantat? Mirena sau tratament cu Utrogestan trei luni la rand.
Va pup pe toate.