Clubul "babelor" FIV-oase 59

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Miky , bravo pt embrionasi
Qiao, fa tot ce crezi ca e mai bine pt tine. Daca simti ca trebuie sa mergi si la Tayfun, du-te. Doamne ajuta sa fie bine
Ari , eu vineri am eco, rosu nu am mai vazut, doar galben -maro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

aadina iti doresc sa vezi doar utrogestan baltind prin absorbant, iar vineri sa ne zici cat de puternic bate inima lui samburache si cat de bine a recuperat acea intarziere minuscula de o zi
many m-am holbat, am oftat, am zambit, iar m-am holbat: aveti un baiat cu niste trasaturi deosebite, foarte expresiv si blondin - acum am si eu o usoara inclinatie spre sateni si blonzi, iti dai seama. Doar ca despre ureche stiam din povestirile tale. Zau ca n-am observat o ureche mai nelalocul ei din poze

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Many- eu nu am observat nk la nicio ureche ..
Am deschis .. m-am uitat si am vazut un baietel ff dragut ( pare si cumintel) ... si apoi am citit msg lu'Ari si mi-am spus : upsssss, trebuia sa observ ceva ???
Am deschis iar .. si tot nu am obs nk ...

Cred ca la mine nu s-a dezvoltat ff mult "simtul critic"..
Oricum nu cred ca fetele au observat la intalneala urechile mele ... de dumbo .. le maschez si eu ..., dar nu ma rusinez cu ele
.. sunt ale mele si ma mandresc cu ele

PS- si eu am fost la sovata anul trecut .. si am facut si eu poze prin zona aceea ...

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Fetelor am intrat iar in vizita sa va salut pe ziua de azi.

Ari ms mult de urari. La fel iti doresc ca primul tau concediu de la Brno sa iti aduca o familie mare, mare.
Sami si Lily sarna de primire. si voi sunteti bine venite la noi in vizita

Mikyfelicitari pentru embrionasi. Doamne ajuta sa se lase cu bebei la purtatoare
Elly bafta multa. Au timp oole tale sa creasca pana sambata si apoi trebuie sa fie bune nu neaparat multe. Stiu pe cineva ca reusit cu un ovocit si un embrion.

Lara si aici si iti doresc sa te faci repede bine ca sa fii mumoasa pentru bebi

Alexio zic sa ii spui dr grec ca nu stii sa ai hidrosalpings, ca nimeni nu ti-a pus dg asta si intreaba-l ce ar trb sa faci pt a sti daca da sau ba.

Austen nu e usor deloc prin ce ai trecut si mai ales sa traiesti cu gandul la avorturile facute; oricum nu poti intoarce timpul inapoi. Poti doar sa te rogi la DD sa te ierte si probabil dupa nr au mic de ovocite si AMH sansa voastra se afla la ovocite sau embrioni donati sau adoptie. Tu ai facut de fapt stimulari in toata regula sau ministimulari cu doze mici de hormoni?
Cati foliculi antrali ai avut la inceputul stimularii? La varsta noastra am inteles ca sunt sanse doar daca avem peste 7-8 foliculi antrali la inceputul stimularii adica ziua 2 de CM.
Iti doresc sa iei decizia cea mai buna pentru tine si familia ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

eu imi aranjez volumele pt Tayfunel - cele care ati fost la el, imi ziceti si mie sub ce forma prefera sa vada istoria noastra - foaie cu foaie tot dosarul + ecografii sau ii fac eu un rezumat pt fiecare procedura in parte. sa am la mine si eco dintre proceduri ?

am dat acum peste prima eco facuta de Albu acum 2 ani, pe 28.09.2010 ! eram "potenta" nu gluma. in z10 endo de 6.54, pe OD foli de 20,63 8,91 6,27 6,19 iar pe OS 10,07 si 7,62. peste o luna ramaneam natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanne16 spune:

Sa scriu si eu aici la babute! (la FIV Europa e cam pace)
Si cum tot au fost unele babute si l-au vizitat mai lung pe Tayfun
Dupa multe meditatii (de tipul vest sau est), am hotarat sa mergem in Turchia...
Ne-am intalnit cu dl. Taifunica prin august si poate incerc ceva in octombrie - noiembrie anul asta! Am si un tratament surpriza: EPP, de care nu am prea auzit pe DC prin tari straine am vazut ca s-a purtat si sper sa fie cu noroc! Dupa lung si flare, suna ok EPP de la Cornell, isn'it?!
Intrebarea mea acum unde sa stau, pentru ca am auzit ca anumite hoteluri nu au fost confortabile.
Mi-a dat Liliana o lista dupa ce am vorbit cu ea, m-am uitat si eu pe site-ul lor insa nu stiu ce sa fac, asa ca aici astept recomandare de la voi.
Sa merg pe varianta apartamentului inchiriat, asta o fi ok? As avea internet si din astea?!... Voi sta vreo 3-4 zile si singura (ca sa mai munceasca si cineva la noi acasa, ca-i scump, dom'le, scump ) Eu nu gatesc si atunci ar insemna ca as cam face foamea, ceea ce iar nu e indicat ca atunci tre' sa proteina, proteina
Si atunci ar fi mai bine hotel...

P.S. Daca sunteti apoi interesate, pot sa ma descriu si aici no problemo!

Nanne
_
Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G homozigot; EPCR haplotipuri - A2/A3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

eu imi aranjez volumele pt Tayfunel - cele care ati fost la el, imi ziceti si mie sub ce forma prefera sa vada istoria noastra - foaie cu foaie tot dosarul + ecografii sau ii fac eu un rezumat pt fiecare procedura in parte. sa am la mine si eco dintre proceduri ?

Cred ca ar trebui sa ai ceva pe scurt...
Nu se uita prin tot dosarul din experienta mea.
Ce-i drept eu ii trimisesm o povestire cu niste exceluri unde ii prezentam pe scurt: 1 protocoale si rezultatele, 2 analizele, 3 legenda cu analizele din pdf.
Oricum te vede la eco si acolo, isi face cea mai buna parere: dupa antrali, endometru etc.
Tot la mine (ca sunt poor responder si AMH jenant), imi povestea ca a facut si FIV pe natural si mi-a si aratat poza unei fetite nascute in a treia luna de incercare

Nanne
_
Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G homozigot; EPCR haplotipuri - A2/A3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna fetele
Ce de treaba am
Lara, merci! si Vive la France! sorry pt julituri, nu este prea glam, Bafta la FET!
Austen, tocmai tu ne-ai spus motivul de ce nu au iesit incarcarile trecute. Amh-ul tau este mic, deci foliculi de proasta calitate. Si eu am un Amh mic si dr mi-a zis din prima ca vom incerca cu productia mea, dar e probabil sa fie nevoie de donate.
Qiao, ce barbat intelegator ai! Si eu am impulsuri de astea, dar al meu ma mai calmeaza.
Aristica, am vazut ca mai "aspiri" din cand in cand, cum si eu mai "fiveam" pe la voi de vreo cateva luni.
Miky, felicitari draga! Asa cum zice si Many, o sa ai si pt bebe 2 la frigi.

Ma alatur si eu taberei care doreste 2-3 copii...hai bine 4, daca o sa pot gemeni!
Chiar, mie dr mi-a zis ca dupa 14mm, foliculii ar creste mai departe si singuri, dar stimulati cresc mai repede. (si el calculeaza cu 1.5mm pe zi tot ce e peste 14)
Multumesc de primire O sa revin si cu o scurta prezentare putin mai tarziu, ca m-am tot laudat cu stimulatul, dar cu restul... si am cu ce (da, stiu, sunt modesta rau!)
Si bafta in continuare fetelor in focuri!
Pup si restul convivelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Ari, Miky, a fost o gluma si da Vlad la nastere, datorita pozitiei in uter si ptr.ca a fost si marisor, s-a nascut cu o ureche pliata. La inceput am trecut prin diverse stari, de frica, ciuda etc, apoi de amuzament, noi glumim ca are urechiusa evazata, dar face parte din farmecul lui, zicem noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Multumesc inca odata pentru gandurile voastre bune, m-au ajutat si ma ajuta in continuare, asa ca maine sa imi tineti pumnii ca merg sa imi iau boboceii acasa, m-a sunat acum sa ma prezint maine la ora 15 ca imi face et, de emotii am uitat sa intreb in ce stadiu sunt , dar voi afla maine ce si cum.
Va

Mergi la inceput