Clubul "babelor" FIV-oase 59
Raspunsuri - Pagina 21
ioana3110 spune:
OOooo Lara, ce ma bucur sa te vad! Puturoshica mea e puturoshica pana vine vorba de mancare...cand zici ca bate gheatza ...asa urat face! Mananca tot ce prinde pe langa gura: plapuma, tricou, manusi, degete de la maini sau picioare... Si daca te intrebi cumva ce draci caut la ora asta pe forum....afla ca am tensiune 200 ca mi-a dat tot laptele de seara afara ca o fantana arteziana, pe toate gaurile pe care le-a avut la dispozitie....Era sa lesin de spaima
Qiao, eu zic ca daca asta simti, asta sa faci! E cel mai important! Bafta multa!
Sami ...unde unde? chiar esti gravida sau glumesc fetele astea?
Ari, Ana, Veve
Sabina unde o mai fi? ce mai face?
aaaa uitasem... Brigit e bine, Copii au 1600 gr unul si 1800 gr celalalt si au inceput sa pape cu biberonul. Cica estimeaza ca sta la Polizu pana prin octombrie la sfarsit.
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
Lara27 spune:
prezent la tura de noapte
ady intotdeauna am admirat la tine faptul ca esti bine ancorata cu picioarele pe pamant si emiti pareri pertinente, pragmatice..sustin 100% si ce i-ai spus lui alex de hidro (btw, unde-i alex???) cum mai esti? burticoasa? si faci shopping de fetite, gabriela 1 & gabriela 2, dupa nasha ari, da?
gaby, ai dreptate, n-arat glam chiar deloc, as zice au contraire.. ori, eu sunt o fille tare glamour, asa ca, m-au napadit complexele si sufar maxim astept descrierea (ta) cu interes, desi, din ce-am cetit pana acum, din partea mea ai deja un big like..love your style, asa.. very french Vogue
nanne, astept cu interes si datele tale si idem gaby, like przentarii de pana acum..asa ca, fii fata harnica si elaboreaza cu incredere si da, everything Cornell sounds good
bombi, zau c-am uitat de faza cu procentele..parc-am zis ca le evit..sincera sa fiu, initial scrisesem < 2% (ca acolo e ea..(p.s. giao hunni, tu nu ceti) dar, m-a mustrat apoi constiinta..nu de alta da-i stric fetii ZEN-ul si in consecinta, i-am rotunjit frumos in sus ia loveste-ma cu % de reusita la fiv (nasteri) ca io-s oricum imuna, mie nu-mi iasa % nici dupa test pozitiv..so, bring it on
alina-bulina (esti bulina, da?) bag de seama ca stai mult prin capitala, ca ai prins deja accent, right? te pup si io mai cu fereala, sa nu-mi crape si buza dupa barbie, dar, cand te prind pe-acasa, te smotocesc ardeleneshte vezi ca, in curand o sa "chiulesc" de la datorie ca fug in "contzed" recreativ (aka FET) si lui sper i-e lene (si-amu o mai preocupa si ca n-o iubeste aia mica) asa ca, rogu-te, fa un efort si incearca sa n-adormi tocmai pe la pagina 20..multzam' fain! te pupa fata
amaradia, olimpia
to be continued..
Lara27 spune:
woah, ce surprise!! am delighted!!!
Ioana da' ce palpitant traiesti in continuare, femeie buna..credeam ca, gata, acu' ajunsa home, te-ai linistit si te-ai aliniat si tu la standarde normalische (bombi, asta-i vb lui qiao, nu-i germana) da' vad ca esti tot in action movie..nu-i bai, bine ca-i bine puturoshica, ca si tu mi-ai dat tensiune 200 dupa rapoartele alea din spital..brrr..deci, ia zi, cum e aia mica? e clujeanca de-a mea, sau ba? te pup tare, tare
yey, pt sor'mea Brigit si twinsii..Ioanalein, daca o mai vezi sau mai vb cu ea, zi-i pls ca ma sting de doru' ei si o iubesc tare (sabi e bine, prinsa cu alte cele, dar, neschimbata..)
moah, mi-e lene sa fac capitol nou la unu noaptea, asa ca, ma bazez pe qiao, ca ea e matinala..asta, daca maine nu zboara pana la cehi cumva, ca-i numa' joi si frumosu' de la Brno o fi la datorie
noapte buna
to be continued..