Clubul "babelor" FIV-oase 59

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

neata miky esti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Elly acum am vazut ca ai fost la dr, eu zic ca sunt ok ca dimensiuni, mai ales ca pana sambata au timp sa mai creasca, la mine au crescut foarte mult in ultimile zile, stiu ca nu este o regula asta, dar ei mai cresc si de la pregnyl, important este sa fie de calitate. Tin pumnii in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns austen67 spune:

Buna dimineata

De ce am ajuns la fiv la 45 de ani?
Pai simplu!Am divortat in 1996 - chiar atunci am ramas prima data gravida, am facut chiuretaj-, am mai facut unul pe la 33 de ani, si pe urma pauza. O perioada destul de lunga am luat anticonceptionale, dar a existat o perioada in care nu m-am protejat cu nimic.
De anul trecut m-am mutat cu viitorul sot , si ne-am hotarat ca vrem copii. Am asteptat aproape un an si daca am vazut ca nu se intampla nimic in perioada asta , am inceput " cercetarile" pentru fiv.
Teoretic, trompele sunt permeabile si ovulez in fiecare luna. AMH era , acum un an f. mic- 0.25( acum probabil e si mai mic) . La nici o stimulare estradiolul nu a depasit 450 , si nu au fost mai mult de 2-3 foliculi mai maricei.
Dna . dr. Bucur Cezara a zis , chiar atunci cand am intrebat-o, la ultimul FIV pe ciclu natural ca nu crede ca exista riscuri, oricum estrogenul nu a crescut prea mult etc.
Incep sa ma gandesc la varianta cu ovocite donate, cu toate ca inca mi-e greu sa o accept. Vad ca sotul inclina mai degraba spre adoptie.
De multe ori am senzatia ca este o pedeapsa pentru intreruperile pe care le-am facut si pentru care nu am nici o justificare sau scuza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

austen,imi pare rau.nu judec pe nimeni,nu sunt vreo forta superioara,dar 2 avorturi...si ma opresc aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns austen67 spune:

Stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Neataaa
va pup pe fuga ca trebuie sa o iau la picior sa fac un comison pt o prietena cu burtica mare
Lara welcome back ! ma bucur ca ai scos capul din barlogul tau. chiar ma gandeam la tine zilele astea ca se apropie momentul FET-ului si speram sa revii printre noi, sa nu treci singura prin noua aventura, sa te sustinem si noi cum putem.
Cand ma intorc va povestesc ce mi-a clocit mintea. sotul deja nu mai are replici, eu cand vreau sa fluier .. fluier. de data asta insa am reusit sa il informez inainte de a face primii pasi si nu l-am mai pus in fata faptului implinit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Lara, welcome back . Tin pumnii pt urmatoarea incercare.
ana, nu-ti pierde increderea. Da-i o sansa foliculului cistigator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Miky- cand faci ET-ul ??
Saru'mana pt incurajari .

Velvet - nici nu mi se pare ok fara copii, mai ales ca tot timpul mi-am dorit .. si nu ma vad fara 2-3 copii .
Dar daca DD nu o sa ne dea nu vreau sa o "iau pe campii"...
Voi face tot ce-mi sta in putinta sa se-ntample acest lucru ...

Dar am obosit momentan ...
Chiar i-am spus sotului ca daca nu se-ntampla acum o sa se-ntample naturat ...

Ce-o fi o fi .

Austen- viata ne pune la grele incercari si poate ca anumite decizii luate in tinerete ne "urmaresc"... dar asta nu inseamna ca nu se v-a-ntampla minunea.
Eu sper sa-ti dea DD bb.
Eu nu am ramas niciodata insarcinata- poate mi-as fi dorit sa raman .. macar sa stiu ca se poate ..
Daca nu tii neaparat ca genetic sa fie bb-ul tau si vrei sa se-ntample mai rpd minunea ai putea incerca cu ovo donate .. citesc la fete acolo si sunt ff multe reusite .
Dar inainte sa mai faci fiv sa-ti faci si analizele de trombofilie (in cazul in care nu le-ai facut .. pt ca nu stiu ce analize ai facut si ce nu)...
Asa elimini si stimularea pacatoasa ... si vei avea bebei frumosi .

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

'neatzaaaaaaa

qiao, nu ma fa sa rad soro, ca-mi crapa dreaq barba lipita chinuit..io, nici de vreau sa fluier nu poci azi..watch this: sorb cafeaua cu paiul si ma strofoc maxim sa nu mi se prelinga peste pansament, maxilarul fiind imobil..ce sa zic, efectul hilar e maxim (adek, parca-s cu ursu' pe strasse, inte?)..de dimi, in oficiu la cafea, n-a fost suflet de coleg sa nu ma-ntrebe, consternat, ce-am patit??????..dupa ce am repetat si am repetat, de zeci de ori aceiasi si aceiasi poveste, si apoi am ascultat rabdatoare toate teoriile despre platforme si telefoane mobile, intrun final, agasata pana la refuz de intrebarile iscoditoare, m-am hotarat, epuizata nervos si plictisita, sa ma declar..abuzata de sot si o victima a violentei domestice..
hubby, dragul de el, are oricum o mutrica chinuita de febra si viroza pe care e nevoit s-o duca pe picioare, care, poate fi lesne confundata cu remuscare..saracu', nici n-a mai avut puterea sa rada cand i-am propus
anyway, dupa pranz tre' sa intru in megasedinta desi nush ce contributie o sa am, pen' ca de abia pot vorbi..cert e ca, doar managementul n-a avut ocazia sa se mira, asa ca, o sa merg, resemnata, ca la zoo..

in alta ordine de idei:
elly, elly, elly..woah, nu tu pupic, nu tu nimic???? bad, bad, bad, girl!!!!
aseara, speram sa "incasez" minim trei de la tine..->>> acum sunt si accidentata si neconsolata sa-nteleg ca, m-ai forgotat??? deja? moah, femeile astea
btw, ai dreptate, sa stii (si implicit si madam Cocei) si confirmat explicit si de PK si double-checked de mine, pe propria-mi piele: odata ce trec de dim. de 10mm, foli (sub stimulare) isi "iau avant" si cresc cu o rata de 1.5-2mm/zi; de la momentul declansarii (foli > 17mm)pana la mom punctiei (cca 36 ore) mai cresc cu cca 2-2.5 mm..

many, daaaaa, ai descris totul picture-perfect..si, btw., luna asta, oricum e luna mea (prietenii stiu de ce..)
uuuups, si totusi am mai uitat pe cineva:
crisule si hutza-hutza la BP dupa pinguini, da? (->>ari, cris-a noastra e pe lista "focoasa" inaintea mea, dar, gata, nu mai deconspir..)
si lorelei cu-par-balai, sar'na de "like"-ul acela prompt la mesajul pricinos..am apreciat tare
bombi gleichfalls!!

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Lara - sunt stresata

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput