Clubul "babelor" FIV-oase 59
Raspunsuri - Pagina 14
smaick spune:
neata fetele
m-am intors si eu de pe meleagurile natale; mi-am tras o saptamana de concediu si sunt foarte fericita
bafta maxima fetelor in focuri si bun venit celor noi
ma duc sa citesc tot din urma
va pup pe toate
many_bani spune:
Salutare,
Wow, Lara ai stat tu in umbra dar si cand ai scris, ai scris soro, nu ai uitat nimic, imi pare rau de patania de ieri (imi amintesc cum si eu in tinerete mergeam ca o diva cu ochelari de soare pe nas si nu am vazut un fier iesit din asfalt si m-am intins in toata splendoarea mea pe jos intr-o statie de autobus plina de oameni ) Iti tin pumnii ptr. FET-ul care urmeaza, sa fie luna ta.
Sami, sincer nu stiu de unde ai atata energie, am incercat de multe ori sa-ti urmez exemplul, dar imi este imposibil, parca sunt lesinata, dupa doua ture de parc, impins la leagan&co, ajung acasa si mai am puteri ptr. masa, dus&baie si alte maruntisuri, jur ca nu eram asa
Cand am vazut cate pui la camara am ridicat si eu pretentii , eu am finantat soacra a facut zacusca de fasole &vinete, mama a pus vinete la congelator, ardei copti, fasole si mazare, iar noi vrem acum in w-e sa facem o zacusca de ciuperci, dar evident ca mergem la mama la curte si voi avea ajutor.
Tu cand ai programarea la turci? o sa avem o toamna bogata
Ana nu te amara, ia lucrurile asa cum sunt, eu sper sa fie un final fericit si la tine
Elly & Miky sunt alaturi de voi
Elenus mai spune cate ceva despre tine
Burticile mele dragi multi
De fapt am cate un ptr. fiecare dintre babuze.
velvet spune:
neata fete
sami ce-mi place de tine!
alex
gaby
o pt bautoare-mai lunga,mai scurta,mai tare,mai moale dulce,neagra...sau un ceiut aromat
aadina spune:
Buna dimineata tuturor fetelor
Lara, bine ai revenit. Iti doresc un inceput de octombrie buuuun si fericit.
Ana, sa dea Dumnezeu ca acel folicul sa fie cel norocos. Ai incredere in el.
O zi buna.
elly_me spune:
cata activitate ... am lipsit o zi si de abia am citit toate paginile ...
Miky- felicitari pt embrioni ... si eu tot 18 am avut la primul fiv
La multi ani pt sot .. sa va iubiti, sa va intelegeti si sa fiti fericiti ...
Sami- eu nu cred ca DD ne pedepseste pt trecut .. daca ne dam seama ca am gresit ..
Nu cred ca nu ai bb pt ca nu ti-ai dorit pana la 303 ani ...
Eu mi-a, dorit bb de la ~20 ani si nu s-a-ntamplat niciodata ..
O sa vina si timpul nostru ... mai tarziu, dar va veni .
Qioao - ce vei face in continuare .. incerci tot cu oo personale ??
Lyly - analizeaza , pune in balanta toate aspectele, consulta-te cu sotul tau si luati o decizie care sa va multumeasca pe amandoi .
Eu sunt de parere ca cel mai bine este sa te intelegi cu sotul ... copii ii faci, cresc si pleaca ; batranetea tot cu sotul ti-o petreci ...
Asa ca daca sotul ma iubeste si daca vrea sa imbatraneasca alaturi de mine isi va da si el seama cate sacrificii am facut si ma va sustine in momentul in care voi spune : GATA .. nu mai pot..
Si sincer se va apropia acest moment .. pt ca imi este rau - sunt fara vlaga, galbena toata, nu mai pot nici sa zambesc (cu greu schitez un zambet) .. chiar am obosit in ultimile 2 sapt ..
Asa ca vreau sa fiu vesela si fericita , chiar si fara copii.
Ce-o vrea DD...
Lara bine ai revenit cu forte proaspete
Austen - si eu am facut intr-un an vreo 5 stimulari inj. pt inseminari ..
Nu mi-a spus niciun dr despre implicatiile negative ..
Dar , sincer stiam eu ...
Asa ca a fost decizia mea sa merg mai departe ...
Acum insa am facut stimulare dupa 6 luni ...
Oricum ma duc anual la dr si-mi fac toate analizele- papa_n, eco san, analize sange, markeri ...
Sper sa nu patesc nk ..
Ana- daca acel folicul .. va fi un embrion de cea mai buna calitate .. se va prinde si vei fi cea mai fericita mamica ...
Nu te supara din cauza cantitatii ...
eu degeaba am foliculi multi .. caci calitatea lasa de dorit .
Adina- Velvet - Many mii de multumiri pt incurajari
Alex- nu prea ma pricep la hidro, dar cred ca ar fi indicat sa faci o histeroscopie de diagnostic ...
Asa vei fi mai linistita...
Sau o laparoscopie .. ar fi si mai ok ...
Adriana - cred ca ti-a mai crescut burtica .. puppp buburuzele
Te simti ok ? misca bbicele?
Smaick - bine ai revenit .. ce face bbe-lul...?
Bombi & Gabyv- bine ati (re)venit
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
velvet spune:
elly neata si Doamne ajuta!
eu nu cred ca voi fi vreodata fericita cu adevarat fara copilul meu...am fost odata cand inca eram inocenta si speram ca bebe va veni relativ repede.acum nu...sunt parca intr-o alta secventa din alt film,nu al vietii mele...si totusi...a mea e.cat pot voi lupta!
elly_me spune:
Si acum sa va spun in ce stadiu sunt :
Z9 de la stimulare
E = 8.9 mm
OD= 6 folic mai mari ( 15mm; 14.5mm; 13mm; 12,5mm; 2x10.5mm)
& 7 folic <5mm
OS= foarte lenes ..3 folic (10.5mm; 10mm; 8.5mm)
& 4 folic < 7mm
Nu stiu cand va fi punctia ..
Mi s-a spus ca este posibil sa fie sambata .... dar nu cred ca vor creste folic pana sambata ...vor fi subdezvotati rau de tot...
Sper ca nu-mi vor face sambata pt ca atunci va fi dl dr.D , pt ca nu ma deranjeaza sa-mi faca punctia alt dr.. atata timp cat foliculii sunt ok ...
Ce parare aveti??
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
miky82 spune:
Neatza fetele!
Multumim de urari fetele!
Doamne Lara imi pare rau de intamplarea nefericita, bine ai revenit imi era dor de tine!
Ana o sa fie foliculul norocos!
Elly tu cand mai mergi la eco?
pe toate.