Clubul "babelor" FIV-oase 59

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

vezi tu draga Alex una e sa tratezi un procent de 16% de nk in loc de 15 , si alta e sa tratezi vreo doi anticorpi.... ca doza si perioada de tratament ma refer .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

alex,RMN-ul costa vreo 8-900 de lei din cate stiu.
dap...si io-s grea de cap si-i cer "acelui cineva" sa fie mai explicit...dar nu ma aude...sau...

adriana,cred ca alex are dreptate...cand ma apucase pe mine nebunia sa-mi fac analizele astea pe auroimune....in total ma costau cam 3000 de lei

Mergi la inceput

Acum am verificat eu, cei doi anticorpi mentionati de Alex sunt in jur de 80 de ron fiecare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

va pup fetelor.
noapte buna.

Mergi la inceput

Noapte buna Samira Sper ca azi te simti mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Adriana, m-am uitat acum la Medlife, ai dreptate, fiecare e in jur de 50 lei. Cred ca imi ramasese in cap pretul pentru ADN fragmentation si tipajul HLA-DQ, astea sunt 500 lei fiecare.
Eu mi-am dorit mereu copii, dar am fost tampiti si am respectat "regulile"...ba eram la facultate, ba ne-am casatorit si stateam cu ai mei...apoi, ne-am mutat, am inceput proiectul si...rezultate: ioc...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Salut!

Intru si eu acum. N-am cine stie ce vesti bune. Am doar un folicul de 10 pe stangul si 3 mai mici pe dreptul. Nu stiu de cat pentru ca m-am indispus si nu am mai avut chef sa intreb nimic. PK a zis ca ne putem baza sigur pe cel de pe stangul si vedem cum se comporta ceilalti. Am ramas pe aceleasi doze si vineri merg iarasi la monitorizare la Budapesta. Endometrul era de 6.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

anaasta unul bun e suficient ! sa fie de calitate si sa iasa un embrionas frumos si lipicios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

bau-bau

huhurez in miez de noapte si.. printre 2 ceaiuri, un antitermic si-un theraflu, o crema cicatriceala si-un schimb de pansament..voila, mesdames, une bonne nuit si-un bine v-am (re)gasit si din partea mea..

dar, sa explic..mmmhhh, de unde sa incep? poate, de unde am ramas??..huh, glumesc, desigur (sorry ari, got ya -> dark humor, just couldn't rezist)..deci, ceaiul, antitermicul si theraflu-ul sunt all hubby, rapus (temporar) de-un virus respirator, obraznic si ticalos..crema cicatriceala si pansamentul in schimb, sunt all me ..
-> elaborez: imagine o tinuta all business: cu platforme de 10cm, fusta creion, camasa alba, jacheta, geanta laptop, ochelari de soare si parul in vant..yup, asta eram eu, azi la ora 12.45, in pauza de masa..acum, ffwd 5min..si imagine: o barbie jumulita si insangerata pana sub buza inferioara, genunchi juliti pe intreaga lor suprafata, palmele trecute parca peste un glasspapier abraziv, geanta si ochelarii de soare imprastiati pe jos, metri away unii de altii..si..yup, me again, la 12.50 trecute-fix;
ce s-a intamplat intre timp? o plimbare inocenta in parc cu hubby in pauza de masa, un banal apel telefonic de la o prietena, o crapatura mare in asfalt, un pas gresit si o platforma agatata in ea si..restul, e poveste..

dar, enough about me..ce mai faceti voi?? iubiti, barfiti, analizati, votati? si ca tot veni vorba:
ari, zuza mica cu inima mare, big like ultimului tau mesaj (cel adresat mie, desigur); desi, principial si fundamental te contrazic (btw, cum poti soro sa-l gasesti pe mazare genial? mai degraba categoria penal as zice io, dar nah, we agree to disagree si vb latinului: de gustibus (..) non est disputandum, right?) am apreciat maxim: umorul marca-nregistrata, intentia (sau lipsa de intentie) declarata, idem, lipsa de malitiozitate si nu in ultimul rand, introspectia care m-a facut sa clipesc mai repede si mai des..probabil, a fost doar o geana..
in alta ordine de idei si all business: completez lista ta de "hot girls" (adek, fete-n focuri, naturalische) - ana, elly, miky - cu umila mea persoana, care, se pregateste de FET la inceputul lui octombrie si are nevoie de toate lumanarile din lume (app, sar'na si multzam' tare) pentru a schimba, in final, povestea..si, don't even ask: sunt agitata, surescitata, nevrotica si indeosebi..scared shitless (pardon, expresie americaneasca..)
qiao-bao, just love you girl! dap, sunt datoare cu un mail lung si colorat, pe masura celor primite, dar, vezi si tu ca nu stau degeaba: sunt night-nurse la hubby, ma pansez unde m-am autoflagelat si ma bucur ca-mi mai functioneaza deshtele..hug-hug pt povestea fara de happy-end
ana, noi am vb, asa ca, je t'embrasse!
elly, my "BIO"-friend! ma incearca mereu un sentiment de duiosie cand te citesc si o fac mereu cu atata placere..imi aduci constant zambetul pe chip..bafta maximus!!
miky la fel si tie! in ceea ce ma priveste, ce a inceput cu nabadai s-a terminat mereu intr-o frumoasa prietenie (fie ea si virtuala), so, you go girl..si cu asta am ajuns la..
Ioana-sweetheart & puturoshica, adek, dublu sau nimic, da? sunt aici, (inca) intreaga (ha,ha) si sar'na de intrebare si urare
many, great lady, always a pleasure, draga mea; ma belle danielle, o vacanta "interesata" in Europa sounds good to me; ady & aadina ma bucur ca lucrurile merg bine si cresteti in volum; Alex, dearest, tre sa-ti pove' latest news din lecturile mele UK-iste (stii doar ca-s fan), ca sa-ti scot din sistem hidro, laparo si alte -ro BS-uri, pe care, ti le-ai bagat in cap (p.s. no way ai hidro!!)
extra-mega-special-bisou pt extra-mega-special ladies ale sufletului meu: sabinoasa, brigit, balanta x3
rapid, pana nu dispar inapoi in barlog: lyly, bombi, tamys, veve, ralu si condimentata mami adina ;
gaby like your style, like your avatar -> vive la France & bine te-am gasit
categoric uit pe cineva, dar, ma gandesc sa-nchei, inainte de a publica ditamai romanul..

Lara

p.s.: multumesc tuturor pentru mesaje (PM, email, tlf); au fost atat de numeroase si de frumoase, mi-au facut atat de multa placere si m-au facut sa ma simt truly special..asa cum e, la randu-i, fiecare dintre voi

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Buna dimineata dragi babute

Cum a fost prima zi de scoala? Ieri chiar am simtit ca a venit toamna si nu mai pleaca :)

Pupici pe burticile vesele...aadina, Ady, smaick, coco

Va tin pumnii celor care sunteti pe cale sa va graviditi in toamna asta...si aici ar trebui sa scriu un sir luuung de babute

Qiao luni, pe la 8.30 seara, eram in taxi pe langa blocul tau si ma gandeam sa te sun sa-ti vad nasucul un pic, dar am cedat nervos (eram de mai bine de o ora in taxi). Nu veneam din capatul Bucurestiului, doar de la Academie Dar m-am gandit la tine si la pasaretul simpatic si macar am zambit

Sami ai umplut camara cu bunatati...mmm
Pup harnicuta

Ari ce face Tanase? Ce l-as mai smotoci un pic

Lara bine ai revenit
sa treaca buba...

Ady daca te duci azi la eco poate desface piticel picioarele sa vedem ce ascunde acolo

Va pup si va imbratisez cu mare drag pe fiecare in parte!

Mergi la inceput