Clubul "babelor" FIV-oase 59
Raspunsuri - Pagina 16
velvet spune:
elly,sper sa fie bine si la noi nici eu nu am ramas niciodata insarcinata...
neata lara
Qiao neata
elly_me spune:
Lara - multumesc ff mult .. dar ai mei daca ar fi sa creasca cu max 2.5 mm/zi tot nu ar ajunge la dimens. ok ... decat vreo 2-3...
Sper sa analizeze ff bine dl dr si sa-mi faca punctia duminica sau luni ... sa se mai "coaca" si ceilalti..
Ieri nici nu am avut timp sa mai intru .... sunt intr-o continua alergatura ....
Iar azi va veni socrul meu pe la mine si nu am nk de maincare ..
Si nu stiu ce sa fac rpd de maincare .. si sa-i las si pt maine ...
ufffff
Nici la cumparat. nu am timp sa ma duc ... trebuie sa ma organizez ff bine ......
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
Lara27 spune:
elly, woman, stai sa cetesc exact de ce esti stresata??? (uuuuoooooffffff, scuzeeeee, suna tel si vin mail-uri ca la nebuni-> agitatie maxima cu deadline-ul unui mare proiect azi..)
revin dupa ce ma lamuresc, oki???
le: ok, gata, am inteles!
dap, punctia sambata, inseamna declansare joi seara ->> asta inseamna ca mai ai doua zile intregi (azi si maine) sa mai dospeasca foli pana la pregnyl -> eu mereu calculam safe, cu 1.5mm/zi, ca sa merg pe worst case scenario; asta ar insemna app 3mm pana la pregnyl, deci foli sa fie undeva la:
OD: 18mm, 17.5mm, 16mm, 15.5mm etc
teoretic, avand in vedere ca OD e cel mai productiv, dap, se poate merge si pe punctie sambata..acum, parca duminica mi s-ar parea mai potrivit totusi (repet, cf datelor tale de azi)..o singura retinere am: la voi, PCOS girls, exista mereu riscul acela al "efectului de popcorn", poate, sunt doar atenti sa nu riste vreo hiperstimulare, hm? app. la Bio se fac punctii si duminica??? sper ca da..
p.s.: huh, esti iertata totalmente si absolvita de orice vina asignata inainte, hunni (sic) draga..acum, cetind cu atentie doar, am realizat cat de stressi esti...uuuooofff..btw, miky, sunt sigura ca n-are (inca) 18 embrioni, imi imaginez ca-s foli, da?
hai, vizualizeaza ZEN-ul lui qiao si focus pe vestile bune..ai mai putin foli si (poate), de data asta, ceva mai buni
to be continued..
elly_me spune:
Lara- multumesc ... si ai dreptate in legatura "efectul popcorn" ...
... tocmai mi l-a confirmat Miky .. ~4 mm zi ...
deci voi vedea la urmat. eco...
Elly
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
miky82 spune:
Fetele mai devreme m-a sunat de la clinica si mi-a zis ca am 14 embrioni, a spus ca ma suna mai pe seara sa imi de-a mai multe detalii ca trebuie sa vorbeasca cu dr.
skittles spune:
Buna fetelor,
Si eu sunt o aspiranta la statutul de mama prin FIV...din pacate...
Ieri am inceput tratamentul de stimulare, si continui cu Gonapeptylul pe care l-am facut pentru inhibare. Sper sa fie ok, pentru ca fac la dr Tutunaru si am tot auzit cazuri / povesti nefericite, dar nu pot decat sa sper ca va fi bine. Nu am citit pre multe de FIV pentru ca ma asteptam sa stea cineva (un doctor) sa-mi explice pe indetele...dar se pare ca nu e chiar asa, si fiind unica noastra sansa de a face copii am zis sa incercam si gata. Punctia e "programata" pe 1 oct, dar nu stiu ce poate interveni...oare se poate sa fie mai tarziu sau mai devreme de cele 14 zile de tratament? In functie de ce? Pe langa azoospermia sotului eu am si doar un singur ovar dupa o operatie de endometrioza...sper sa fie stimulat cum trebuie si sa dea foliculi buni si sanatosi...
Va tin la curent...ma bucur ca m-am alaturat grupului..desi motivul nu e prea fericit...
Lara27 spune:
woah, miky, io-s (inca) cu creierii zdruncinati dupa cazatura
tu ai avut deja punctia??? si ai si 14 embii?? felicitari si incurajari din plin si vezi ca-s cu ochii pe voi, da?
stai sa-ti explic: in primavara (aprilie), am fost, tot asa, ultima dintr-o gashca intreaga (ari, cris, loretta, smaick..)..doar ca, am fost o gashca tare trista..macar ca, urma scapa turma si tot nu am schimbat nimic)..acum, intamplarea face sa fiu iar ultima dintr-o gahsca (vesela), doar ca, de data asta, m-am dat cu "incepatoarele" fiv-oase..->>> asa ca, pe voi cade sarcina sa schimbati trend-ul, da???
elly, ana, (cris), sunteti pe faza, da?? si nu ma lasati balta?
deci, vb lui gaby, va trimit emoticonul ala cu deshtele incrucisate si sa nu ma dezamagiti, oki??
to be continued..
QiaoBing spune:
revenit
miky nu dai si la alte babe ?
elly lasa stresul soro ca nu face bine
Acum sa va zic, dar sa nu dati cu rosii decat daca sunt bine coapte
Deeeci, vineri mi-a trecut un gand prin cap. Sa ma duc sa imi ceteasca in stele si taifunelul, sa nu omor degeaba si copchii altora. I-am prezentat sotului ideea ... era la stadiul de idee. Luni pe la 16 imi aduc aminte si pe redepe inainte am sunat-o pe Liliana - Tayfunelul pleaca la sf asta de sapt si se intoarce la inc lui oct, dar am avut bafta si ma pot duce vineri, sa fiu macar in z12 sa aiba ce vedea la endo meu cel fitzos. Am intrat val-vartej si pe site la Tarom sa fac rezervare, de pe calc meu nu reusea sa mai treaca la un pas, am violat calc colegului care lipsea si mi s-a intepenit si acolo cand sa fac plata. Pana la urma am rezolvat, mi-au trimis factura proforma pe mail si am platit cu OP. Ieri m-am dus sa imi fac pasaport temporar (din ala de e gata in 2 ore), ca cel vechi e dinainte sa ma marit si a mai si expirat de vreo 4 ani
Si gata, vineri dim ma imbarc si seara sunt inapoi. Nu stiu ce sper sa vada el acolo, dar cand piticul meu vrea sa plece hai-hui, apai nu il mai tii nici legat de tanc
Acum sotiorul ofteaza ca ma duc tai-tai singura si poate pune vreunul ochiul pe mine , dar conform ultimelor calcule cardurile de credit sunt lesinate rau de tot, expeditia asta e un adevarat exercitiu de echilibristica financiara. Poate cu alta ocazie sa ne ducem amandoi sa ne plimbam agale prin Stanbul, ca nu am calcat in Turcia pana acum nici unul.
Uff, asta e.
Acum, rosiile ...
elly_me spune:
Eu mi-as dori sa ramana toate fetele gravidute : si sa ne vedem burticoase "la mama" (sau pe forul/ fb ..) sa mancam de toate si sa discutam despre bbei ..
Sa mai schimbam si noi subiectul .. nu doar foliculi, embrioni, spermatozoizi, sterilet, endometru ... adenomioza (statui ceva sa ma gandesc la ea ... nu-mi venea in minte )
Cred ca-si va da demisia chelnerul care ne-a servit acum 2 datzi...
A "fugit" cand ne-a vazut data trecuta , si-a trimis colega ....
Elly
POVESTEA MEA:
- ovare MPC