Clubul "babelor" FIV-oase 59

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

many

fetelor...eu n-am avut ever mai mult de 225 la toate Fiv-urile.
n-am avut niciodata injectii combinate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

MeAlex eu nu cred ca ai hidro daca te gandesti ca ai reusit sa ramai gravida natural dar s-au oprit din evolutie la mai multe saptamini. Acel lichid toxic ataca embrionul in prima faza, nu cred ca poate opri din evolutie o sarcina la 8-9 saptamini.... Eu cred ca o sarcina oprita din evolutie la 9 sapt se poate datora unei trombofilii sau unor probleme genetice; nicidecum un hidrosalpinx sau unor celule nk..

Mergi la inceput

ba da adriana...hidro poate afecta si o sarcina de 8-9 saptamani.
dar daca e sa ne dam cu parerea...si eu as inclina mai degraba catre probleme de trombofilie sau de cauza embrionara pentru pierderile ei-alex sa nu te superi ca ne dam si noi cu parerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna seara fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

sami, eu sunt dupa alt fus orar
bombi,de cand nu te-am mai auzit?
alex,de ce nu faci o laparo?sa iti iesi din ideei?facusi tu o gramada...nu faci si o laparo mica,acolo ,sa fie
sandy,Doamne ajuta sa ai un beta baban!
si eu stau cu ochii pe voi..

fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33
bombi ce mai faci???
ma bucur mult sa te vad.
care mai e viata ta???

nothing special
aaa, am fost in we o fuga la Paris. Am vrut sa mergem la spectacol la Moulin Rouge, dar nu mai erau bilete. Asa ca, alternativ, am fost la www.lido.fr/la-revue-bonheur-du-lido/" target="_blank">Lido

Citat:
citat din mesajul lui gabyv
Stimularile le-am facut in medie cu 150ui, cateodata si cu doza mai mare din Z4/5.

hmmm, in cazul asta, imi schimb declaratia.
O stimulare de 150 nu este chiar asa nesemnificativa, se apropie de FIV. Si nu este nicio diferenta daca abuzezi de sot sau faci IA, stimularea tot aia e (ma refer la pauza dintre stimulari).
In cazul tau ar fi tb sa se lamureasca dupa 3-4 stimulari ca nu poti produce mai mult si sa treaca direct la FIV cu doze mai mari, dar probabil sint fortati de asigurari sa urmeze pasii pe care i-ai mentionat.
Ma rog, asta e ... Mult succes la urmatoarea incercare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Samira eu personal nu am auzit de 3 sarcini obtinute natural, si oprite din evolutie la 7-8-9 saptamini din cauza de hidrosalpinx; logic ar fi sa o atace cand e mica sau sa impiedice implantarea de la inceput ; ar trebui sa fie f mare si puternic sa o poata opri la 9 saptamini dar multe sunt misterele infertilitatii si zau nu stiu eu toate "secretele" ei...
Bombi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Acu'parca as zice si eu ca trebuie sa fie mare ca sa distruga o sarcina de 9 saptamani...dar na, e doar o parere.
Sami, pai de asta am expus problema, sa va dati cu parerea.
Many_bani, am eu doctor, dar el a zis ca-s perfecta, ca data viitoare va merge cu Clexane si Aspenter...acum, de ce n-o fi mers si data trecuta, nu stie...cica e ghinion...cu el nu merge sa ii cer eu laparo sau HSG (si nici nu cred ca face el, poate doar HSG). Stiu de Ilinca Gussi, 2 fete de la Gravidute cu trombo au nascut cu ea si am tot auzit numai de bine despre ea. De fapt, imi trebuie un medic care sa nu spuna ca sunt nebuna cand cer anumite investigatii sau sa spuna, dar sa imi recomande.
Lyly, cred ca o sa-i trag o laparo de sa-mi mearga fulgii, numai ca nu stiu unde. Mai vedem...Mi-e groza sa ma gandesc cat costa.
Oare la spital de stat e gratuita? Parca n-am incredere...

Nu stiu ce sa mai zic si de trombo, am analizat tot mai putin Factorul XIII si am avut Clexane 0.4 + Aspenter la sarcina trecuta...AntiFXA era OK pentru intervalul preventiv, dar nu si pentru cel curativ (toata lumea zice ca gravidele se incadreaza la tratament preventiv). De probleme genetice, nu stiu ce sa zic, am facut cariotipul meu si al sotului + al ultimului embrion si nu am aflat nimic.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

adriana,eu nici nu am spus ca hidro omoara 3 sarcini...am spus doar ca poate stopa o sarcina de 8-9 saptamani,la modul general...si asta stiu sigur

alex,eu n-as merge la stat pentru laparo...e doar o parere personala.
pe Albu l-as alege pentru laparo...parca in jur de 2200 de lei costa laparo la Medlife.
interventia este oricum foarte usoara si te refaci imediat dupa ea.

daca ti-ai facut si profilul de trombo si caritoip...atunci ma cam depaseste situatia ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Alex, am o prietena care si-a gasit hidrosalpinx si inca cateva bube cu un RMN, poate e mai simplu asa.
Bombi ai inteles perfect, sunt intortochiati cei de la asigurari sociale si nu vor sa sara peste etape, desi dr meu a cerut.
Miky trimit unde pozitive (+ emoticon care tine degetele in stop ghinion)

Mergi la inceput